Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 234
  • 714
  •   3
Отговори
# 525
Ако стане така е добре. Предпоследна серия делото. Последна (40) развръзки, любов, свадба и финал. И няма нужда от втори сезон. Какво ще го разтягат като няскои други сериали. Чак си ги смучат от пръстите на краката.

# 526
Ако стане така е добре. Предпоследна серия делото. Последна (40) развръзки, любов, свадба и финал. И няма нужда от втори сезон. Какво ще го разтягат като няскои други сериали. Чак си ги смучат от пръстите на краката.
eй тва се казва приказка, да се съберат младите и ние да ходим спокойно на море  Grinning Grinning Grinning

# 527
Абе ще дойдете и вие на мойта-добре,че Мустафата предизвика тази реакция-след това следва нежната част  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз ко казах вчера - Секса след скандал е най-Убав! Е, в нашия случей  - прегръдката!  Grinning Grinning Grinning Grinning
Маци, то накрая Керим да не отиде да го черпи Мустафа, затова да го търси във фирмата?!  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 528
Евалла!  Peace Признавам ви! Да не ви закача никой се вихрите посред нощите Керим-маниачки.  Joy Айде нема нужда! Ние от отбора на Фатмагюл сме широко скроени. Вие я изядохте заради скандала с хвърления пръстен, но ние ларж -  да покрещи малко, да потръшка. Само дето парата отиде у свирката! Joy В четвъртък пак ние ще сме на тамам. Ще има да ходи отзаде и, да се извинява!  newsm68

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 529
Да не забравяме и Мерием и Кадир. Много са мили! За нейното минало не знаем много. За него - тежък бекграунд. (То в тоя филм кой ли не е с такъв?!)  Дано стане нещо между тях. Няма да е лошо и те и Рахми/Мукадес да поемат по свой път. Да оставят младите сами.

Аз също мисля,че през втория сезон младите ще живеят сами Peace
Много са подходящи един за друг Мерием  и Кадир- и двамата имат нужда един от друг,дано се получи.Мерием е умна и благородна душа,но не се омъжила ,а е отгледала Керим Thinking
В очакване съм на срещата баща и син- но и в тази серия няма слух Heart Eyes за това newsm78

# 530

Аз Мустафата се наричам
И Фатмето най-обичам.
Дрязги и конфликти и създавам,
И с грешни мисли я обладвам.
Има тя Керим един
Който и се води за любим...
Аз не го долюбвам хич
Но нали съм пич,
Ходя да се бия с него,
За да си начеша мойто его.
Фатмата хич и не разбирам
колко мацки аз избирам..
Асу,Мелтем и .....
То май други нЕма
и там ми е проблема.
Рибар беден и вмирисан бях,
На в Истанбула преуспях.
Продадох аз честа на Фатма,
И ме удари любовната стрела...
А аз като автор ще то кажа Мустафа
"От момата дур бе маскара...
Има си тя съпруг !
За теб не ще и да чуе хич,
бягай яко дим,
че кокалите си ще събираш пич...
Керим е нейният любим
и предостои да го установим..."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 531
Крюелка, каква сватба....ми те са женени нашите хора.  Grinning Виж първа брачна нощ може да ни покажат, нЕма да отказваме... Heart Eyes Или ако искаме истинска сватба, първо трябва да се разведат и после отново да се оженят. Grinning

# 532
Крюелка, каква сватба....ми те са женени нашите хора.  Grinning Виж първа брачна нощ може да ни покажат, нЕма да отказваме... Heart Eyes Или ако искаме истинска сватба, първо трябва да се разведат и после отново да се оженят. Grinning
Какви женени! #Crazy Сещаш ли се как разписаха? Все едно си подписваха смъртната присъда!
Пък и оня хитряга - Керим сигурно помни тя с какъв копнеж гледаше сватбата на пристанището. Няма да е лошо да видим истинска сватба. Ха наздраве! newsm24

# 533
Какви женени! #Crazy Сещаш ли се как разписаха? Все едно си подписваха смъртната присъда!
Пък и оня хитряга - Керим сигурно помни тя с какъв копнеж гледаше сватбата на пристанището. Няма да е лошо да видим истинска сватба. Ха наздраве! newsm24
Крюелка,няма начин да е забравил за оная сватба.Сигурна съм,че ще направят истинска.
Я изкажете някои предположения за подаръка за р.д. на Ф.

# 534
  • Пловдив
Давайте идеи за подаръци - ще го направим като анкета. До четвъртък сигурно ще сме в нова тема....
1.От мен - почивка за двама - /в тяхен или чужд курорт/

Давайте....

# 535
Привет, дами Hug
Славенка   bouquet  bouquet  bouquet истински поет си, напълни ми душата Simple Smile
Нощната смяна гледам е отдала поредната доза почит на Керим Laughing
И на мен ми е много любопитно да видя какъв ли подарък и е замислил за рождения ден newsm78 Може да й спретне една романтична вечеря някъде...

# 536

Здравейте дами! изчетох ви.
Славенке, пиле шарено- поезията ти, като славееви песни се лее. smile3501 smile3501 smile3501
За подаръка, може и ново герданче да и купи Керим.

# 537
  • Варна
Да се включа към подаръка - аз мисля че ще е бижу  Heart Eyes 4470 Heart Eyes lovekiss hbdtu

# 538
Моето предложение - романтичен уйкенд на Принцовите острови. Там файтони, салтанати, само двамата цял ден!

# 539
Прекрасни предложения, Мацунки, но аз по-скоро си мисля, че е нещо, което ще е ценно за Фатмето, нещо, което да я развълнува, но идея си нямам какво. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт