Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 665
  • 666
  •   1
Отговори
# 195

Момичета, благодаря!
А СпасДиди къде се затри..верно, че и нейния мъж има ИД днес  Grinning

Хера, виж по-напред съм ти публкувала едни снимки, да ми кажеш какво не им е наред..Съвет, нещо, че искам и аз да правя такива хубави снимки като твоите  Heart Eyes

Нелли, тия капки се дават по 4 на всяко хранене или ако храненията са 7=28 капки. Общо шишенцето съдържа 160 капки или това са капки за няма и една седмица  #Crazy А струват 30 лв..  Shocked
Вие двате ли 30 лв на седмица за капки?!  #Shocked

# 196
  • Стара Загора
БУБЕ не съм те забравила...ще ти пиша ЛС но ми трябва повече време а го нямам отпуснато от Боримечката Twisted Evil Надявам се утре сутрин докато е в транс да ти отговоря Hug С какво снимаш?
За Колийфа давах...ама файда нцъ Twisted Evil за това не завторих. Иначе щях да ги давам ако му помагаха...Люси вижда как се гъне Борката Tired

# 197
Ама много са сладки бебоците:)

Мен ме почнаха контракциите, засега на 13-15 минути, дано да потръгнат, че да си гушна бебо вече:)

# 198
Ама много са сладки бебоците:)

Мен ме почнаха контракциите, засега на 13-15 минути, дано да потръгнат, че да си гушна бебо вече:)

Hug   Hands Thumbsup

УСПЕХ!!!Да е бързо,безболезнено и безшевно!!!

# 199
Майчета купих си чай с анасон,копър и лайка на Хип за коликите,само че на него пише че се дава на бебета на 2 месеца,по колко трябва да пия аз?
Успех Муст!!!! Praynig

# 200
  • Стара Загора
Майчета купих си чай с анасон,копър и лайка на Хип за коликите,само че на него пише че се дава на бебета на 2 месеца,по колко трябва да пия аз?
Колкото искаш Mr. Green
Муст успех и от мен  Hug

# 201
Успех Муст!!!! Praynig
Аз си бях купила чай за кърмачки пак на ХИПП и вътре има анасон, копър и незнам си какво още, знам че също спомага за намаляване на коликите, само дето не детето, а майката го пие. А този другият който ти си купила е за деца, само че на 2 месеца.. моя мъж и той вместо да ми купи от предния, той  купил от този ама не видял тези 2 месеца дето ги пише... Този за кърмачки пише две чаши от 200 мл на ден. Таа примерно може би и този е така..

Къщичка, ама ти сериозно ли по потник навън я държиш малката... Божеее хора кажете ми че и други майки обличат още с дълъг ръкав децата си... или аз съм най откачената тука и навличам малкия, днес беше само по едно боди с дълъг ръкав и ританки, аа шапката и чорапките
..

Мъст, успех миличка, с тебе сме!!!!  Praynig Hug

Люсиии, нямаш право да се оплакваш от детето, така да знаеш, щом само яде и спи..  Heart Eyes

Майчетааа да ви питам аз как са стриите? Някой ползва ли нещо за премахване? И кое е най ефикасното? Много грозна работа, освен това и тая тъпа линия на бременността кога се маха, мойта е егати дебелата  Tired
Ааа да ви питам, кога спира това кръвотечение, бре... тече ли тече, не е силно, ама все пак...
Ох, аз имам и друг проблем, незнам дали съм единствената, амааа от както родих, много често се изпускам... не се сдържам никак...  ooooh! Tired

# 202
Изпуснах ви май...  Sad

# 203
  • София
Буба: Да са ти живи и здрави мъжете!!!Много да те слушат и да те глезят ( особено единият) Peace
Жира: Много ти е сладко бебчето! Hug
Галя: Аз пия по 1 литър на ден от лактогонен чай от аптеката за 1.30 лв., съдържащ копър, анасон, резене и кориандър! Мисля, че от този на ХИП наистина можеш да пиеш, колкото ти се иска Laughing
 Гери: И аз моята Маги я навличам доста- като първескиня съм в това отношение Wink Нещо все ми се струва студено, а околните ми се карат, че я претоплям...дано успея да се преборя със себе си!
Все пак, навън още не е за къс ръкав в София май  newsm78
 За изпускането- аз писах по- рано, че и на мен ми се случи, даже и пластики коментирахме, но се надявам с течение на времето да се оправи положението!Правя упражнения за тазово дъно- свивам и отпускам мускулите отдолу колкото мога и когато се сетя!
И друго ме тревожи- много ме боли все още дупето и едвам ходя до тоалетна..има ли и други с моя проблем? ooooh!
 Мъст:  Peace Praynig
Елфи: Да не са ти объркали термина и да се окаже, че носиш раче? Joy

# 204
  love001  love001  love001
  Привет мамчета и от мен-ИЗЧЕЗНАЛАТА!
   честито на всички станали вече майчета и докоснали се до СЛАДКИТЕ ГРИЖИ покрай бебчетата.

Аз отново съм си с моя комп и пак ще ви досаждам тук-отърване от мен НЯМА smile3502

Момичета, извинявате, че толкова време не се вясвах, но с баткото ми е доста трудно и заема доста голяма част от вниманието ми. Добре че таткото много ми помага!!! Та сред цялата дандания която се получава у дома, след прибирането на Ивко от градина, гледам поне през деня да наваксам с всичко останало и все не достигах до компа. Но ММ ми оправи моя  и сега ще влизам по честичко!
   Много сладки сънища на всички smile3541

# 205
Ми взела съм тоя за кърмачки на Хип и тоя за колики пак на Хип,ще ги пия аз и двата пък да видим:)
За ходенето до тоалетна мен все още ме е страх,ходя де,ама заради шевовете,че са ми на 1 седмица,иначе се мажа с некви неща за хемороидите,ама те не ме болят.

# 206
Привет и от мене не съм писала от давнано ни беше развален лаптопа . За сега се спряваме с бебоците за 23 дена са надали с по 1 кг и 200 Сашко с 4 см а Габито  с 2 см .От вторник моя почва работа и оставам сама мисля че няма да има проблем свикнах и се спрявам на 28 сме пак на консултация да видим този месец с по колко сме пораснали .Успех на престоящите родилки и целувки на всички бебоци

# 207
Бубе, Колийфа съдържа ензим лактаза, глицерол и вода. Шишенцето е 7мл / 160 капки.Пише че е хранителна добавка ензим лактаза. И аз се опулих на цената а още повече на ценовата разлика в 1та аптека е 25 а в другата 30. Пак си е цифра, но поне има ефект и спи спокойно.
Даже за същите 2 аптеки крема за заличаване на белези Дерматикс разликата в цените е около 20 лв. в едната е около 98 а днес си го поръчах и го купих за 79 егати и разликата в цените.
Чак сега виждам че и ти си писала колко капки съдържат и за колко дни стигат. Да Бубе, аз ги купувам, но вече не за 30 лв, а за 25, но на мен застраховката на детето ми( и тя и аз сме към неговата застраховка която му плаща работодателя) покрива всички лекарства, лечения и т.н. Наистина е много скъпо защото освен тези капки бебетата имат нужда и от 1 куп неща.

Jira, много е сладка малката принцеса.

За чая за кърмачки - на Weleda е страхотен наистина увелизава кърмата, но и тои съдържа копър, анасон,кимион,замбун и листа от лимонова върбинка.Явно състава е еднакъв само фирмите са различни. Аз го пия от време на време когато усетя че гърдите ми са меки и нямам кърма.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 22:49 от Dona Ani

# 208
Аз колийфа го взех за 38 лв. Уникална работа, как може да печелят толкова много от лекарства..нямам думи..
Ние днес бяхме малко по-кротки, но след вчерашния рев бебока сякаш е много стреснат, освен това си накъса съня, обърка си режима за хранене..Трябва да го оправяме някак. Будува почти цял ден и после заспива дълъг сън...
Честит празник на Мария и на Буба!

# 209
Ами Гери jenajena   не знам дали е грешка Simple Smile просто като я облека повече се зачервява и плаче - така или иначе сме на вън само като е много топло а вкъщи е винаги 25 градуса поне. Понякога като сме на вън е с боди с къс ръкав и рокличка с чорапки и едни много готини обувчици, но шапка не търпи нито ръкавички и ги слагаме само за снимки - после сами падат ... странното е че пижамите ни са тънички, но с дълъг ръкав (от целите гащеризони) и тях ги търпи ... но трябва да има голо някъде - иначе става като домат и се изнервя ...
за пеленките да не говорим - веднага сме отвити или завити през глава и съответно ни става топло и се събужда - за това завивам само до кръста - така мята ръце дето си иска без да си отвива кръста. Да не говорим че не мога да я оставя някъде дето няма прегради - постоянно се върти - от ляво на дясно и в кръг, но още не и по корем - днес например я оставих с главата към прозореца а след малко си вири крачетата там ...  луда работа ...  Mr. Green

за коликите ние сме с инфакол но сякаш не са много силни болките така че не мога да кажа дали е много добър

Общи условия

Активация на акаунт