Джогинг

• 35 398
  • 250
  •   1
Отговори
# 75
Аз бягам от миналата седмица, вторник, значи общо 5 дни вече.  Събота и неделя почивахме - бягам с една приятелка. Мисля, че разстоянието, което минаваме е около 2 км. Живеем в селце край София и бягаме покрай реката, което е много освежаващо - сутрин от 6.30 до 7.00. Никога досега не сме тичали и за нас това си е доста голямо постижение! Уморяваме се много, но след един душ нещата си идват на мястото и после се чувстваме невероятно!

# 76
Моето бягане върви добре. Понякога нямам много сили, но е заради режима. Определено много ми харесва. Само ми се иска сега да не е такава жега. Tired

# 77
Мислех че в този форум е само диети,а  то имало и бегаческа тема.  Simple Smile
Бягам от около 4 месеца, защото много лошо ми се отрази пролетния сезон, бях като парцал. Не целя отслабване, кг не са ми мръднали за последните месеци, но определено се стегнах, а това ми е достатъчно. Не спазвам някакъв определен хранителен режим. Бягам за настроение и разтоварване, не повече от 2-3 км, 4-5 пъти седмично. Дори високата влажност не ми пречи вече. 
Излизам предимно с децата, докато те си карат скутерите или колелата в квартала. Не пия доп. витамини или специални добавки, освен органик суроватъчен протеин в сутрешния шейк.

Усещането наистина е незаменимо.  Simple Smile

# 78
Здравей Кейси добре дошла с темата. И аз бягам толкова горе долу и се чувствам много добре Simple Smile
На стадион ли бягаш?

# 79
Не, тинки, из квартала бягам, на асфалт. Вече свикнах на твърдо, но в началото бягах на близките футболни игрища, заради по-меката настилка.

# 80
Аз бягам на стадиона, но то пак си е твърдо. опитвах се и на тревата, но определено не е за мен. На веднъж ли правиш обиколките? Аз понякога правя 1,2 км почивам 1 обиколна и после още 800м или още 1,2 км.

# 81
Замених бягането с крос тренажор (с това разполагам вкъщи), не е същото, но вече нямам възможност да посещавам залата и все пак е по-добро това кардио, от колкото нищо.

Сутрин рано ставам в 6, 30 мин крос и после около 15 мин силова тренировка с тежести, и съм заредена със супер енергия за деня  Peace

Започнах да пия фет-бърнър, т.к последните седмици от стрес качих 4кг, свалих бързо 2, но за останалите явно ще ми трябва още малко време.
Между другото не съм доволна от тази добавка, т.к много ми нарушава съня, вечер се въртя до 2-3ч, хем последното хапче пия по обяд....

# 82
На веднъж ли правиш обиколките? Аз понякога правя 1,2 км почивам 1 обиколна и после още 800м или още 1,2 км.

Предимно наведнъж, но гледам да не се пренапрягам.  Simple Smile Но, като съм с децата, понякога се налага да спирам, кой иска да пие вода, кой мрънка... Laughing
И аз, като Deziderata, ползвам апликация на телефона, задавам си 2 км и така.
В дните, в които си почивам от бягане, ходя с гирички по същия маршрут

# 83
Искам да попитам по запознатите с какви маратонки бягате, мисля, че са важни.

Аз тичам ето с тези. Това са най-удобните маратонки, с които някога съм тичала.

От близо 3 години тичам всеки ден. По около 34- 35 км на седмица правя. Тичам в парка,  не мога  на закрито - скучно ми е. И да е лошо времето, пак си тичам. В момента тичам сутрин рано, че това лято при нас е  много горещо. То и в 6:00  е 27 градуса, но поне още не пече слънцето Simple Smile.

# 84
Какви са тези апликации на телефона?  newsm78

# 85
Да, какви са тия апликации? Моят явно няма такива, поне аз не намирам. Simple Smile
Иначе продължавам да тичам - вече втора седмица. Трудничко ми е първите 10-тина минути, но после свиквам. Не мога да тичам обаче без да спирам. От време на време спирам и продължавам ходом 15-20 крачки.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 12:33 от Betty L.

# 86
Айде още един в групата с тичането  Mr. Green
Бягам от 2 седмици, по около 4 пъти седмично, сутрин.
Много ми е трудно ставането сутрин (днес например докато стана и са наканя да тръгна беше минало 10:00ч. и много печеше, така че ще бягам довечера).
Тичам по 3-4 обиколки на стадиона (идея нямам колко метра са това).

Въобще от два месеца съм се бъг-нала сериозно - спрях цигарите (пушех по 2 кутии на ден), тичам, ям плодове  ooooh! Резултатът е потоянна отпадналост и полу-настинало състояние (сополи, кашлици, чувство на парцал). Да се чуди човек кое е било по-вредно  Mr. Green

# 87
В същност някой знае ли колко е дължината на горния кръг (зад трибуните) на стадион Раковски в София?

# 88
Апликации може да си свалите, ако сте с айфон или смарт телефон.

Аз ползвам CardioTrainer, преди това бях с Endomondo. И двете апликации имат безплатни версии.
Освен че замерват разстоянието, скорост, показват и калории някакви. Има за различни видове спорт. Изобщо, много са удобни, да си следиш статистиката за седмицата или месеца.

Точно на тези Адидас се чудих, КТВ, но взех Ню Баланс, защото не бях сигурна, дали ще съм постоянна с бягането. Сега вече съм сигурна, така че, те ще са следващите.  Simple Smile Ти, приемаш ли ншкакви натурални добавки?

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:06 от Кейси

# 89

Тичам по 3-4 обиколки на стадиона (идея нямам колко метра са това).

Стандартната писта е 400 м.

Кейси, на мен Ню Баланс не са ми удобни. Много модели съм пробвала, но явно не са за моя крак. Всичките ми маратонки са Адидас напоследък.
Не пия добавки.

Когато тичам не спирам. Стремя се да поддържам равномерно темпо Веднъж седмично за разнообразие си правя отсечки - на около всеки 800м - 1 км правя 100-150 м спринт.

Общи условия

Активация на акаунт