Будите ли мъжете си през нощта за секс?

• 19 665
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Категорично не. Спя като пън. Никога не съм будила мъж за секс и бих убила, ако мен някой ме мародери. Късала съм с гадже, по което много си падах, заради сексуален тормоз /за мен най-святото нещо е сънят ми и ако някой го наруши, го слагам моментално в графата "големи гафове"/

# 31
Не Naughty, изчаквам до сутринта. А ако чак толкова съм преритала - мога и сама да се обслужа Mr. Green

# 32
Инцидентно се случва да се будим Wink

# 33
     Аз спя дълбоко, но ми се случва ... да се събудя по време на секс. Мъж ми е инициатора.  Grinning   Никога не е имал претенции аз да проявявам такива инициативи по време на сън.

Joy Joy Joy
А случвало ли ти се е да НЕ се събудиш по времето на секса?????????

# 34
Мдаа, случвало се е...към 6.00 сутринта когато ставам за работа или ако той е излизал с приятели и се прибере посреднощ... Мн добре се получава!  Sunglasses

# 35
  • София
Не разбрах какво общо има инициативата с това евентуално да събудиш мъжа си с ласки някоя нощ?  newsm78 Винаги ли инициативата трябва да е на мъжа? Много тъпо.....

# 36
  • Варна
Не винаги Парци, но често те са по- напористи и ние докато се накумим, те стартирали играта.  Laughing

# 37
Joy Joy Joy
А случвало ли ти се е да НЕ се събудиш по времето на секса?????????
Че откъде да знам? Милото нищо не казва по въпроса. Blush
Сигурно ще ме скъса от подигравки на другия ден, ако се случи  hahaha

Парци, говоря за инициативи докато и двамата спим. Това ни се случва, но все той е "инициатора"  Grinning

# 38
Е, аз имах пред ивреме само един такъв случаи - ама наобратно - той спи, аз усещам нещо си, че се опира в мен - решавам, че той е поел инициативата и просто за почвам и аз - и в даден момент той отваря очи учудено  Joy

# 39
Случвало се е, но напоследък не за жалост.  Wink
Но пък ...то нощ вече ми е размито понятие , след като понякога си лягам в 01ч. Laughing

# 40
Той ме буди Flutter

# 41
Пък моя мъж е заспивал по време на секс  Rolling Eyes Което не говори много добре за мен  Joy а и за него. В негова защита ще кажа, че беше много уморен от работа  Crazy
В моя защита - много се проточи любовната игра нещо  Joy

# 42
Никой никого не буди Peace
Едно време съм опитвала-последва мрънкане и напомняне,че "тея работи не ми харесват" след което повторно заспиване.Не съм повтаряла опита си.Някои мъже предпочитат да спя и за нищо на света не биха се "занимавали" със секс след като веднъж са заспали

# 43
Пък моя мъж е заспивал по време на секс  Rolling Eyes Което не говори много добре за мен  Joy а и за него. В негова защита ще кажа, че беше много уморен от работа  Crazy
В моя защита - много се проточи любовната игра нещо  Joy

Joy Joy Joy

# 44
Когато пък той поеме инициативата, когато вече съм заспала се вкисвам, а него го насолявам. Laughing
Пък после що мъжете имат любовници... Simple Smile
Точно така Лейди....знаех си че можеш да мислиш правилно!!!! Peace   bouquet
Не се терзайте много, дори проучванията са го показали...... Laughing

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=724594

Май приказката че луд умора няма важи с пълна сила за нас....не забравяйте че все пак сме и балканци....така че не ни отказвайте сутрешната благинка.....все пак си е друго да съм пръв за деня!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт