Будите ли мъжете си през нощта за секс?

• 19 664
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Сутрешната благинка е съвсем различно.Темата е за Нощите, не сутрините май.
Аз ако заспя, аларма ли трябва да си навия, в уречен час да ме събуди, та да действам...защото сама да се събудя просто така при мен не става? Thinking

# 46
 Joy
Съжалявам, но ми стана много смешно  като прочетох темата!   Shocked Как аз ще го будя за секс, или той да буди мен?  Да не сме се побъркали?  С малкото дете, едвам се наспиваме, остава и да си нарушим малкото сън.  Даже и да нямаше дете, че аз ще го утрепя ако ме събуди от сладък сън за такава глупост!  newsm78 ВЪХ!

# 47
И ние сме с малко дете и работим интензивно и двамата, но ми харесва да ме буди. Следващия ден съм тонизирана, с настроение и енергия за работа. Ама хората са различни Hug

# 48
Абе не той, ТИ дали го будиш се пита? Laughing

# 49
Joy
Съжалявам, но ми стана много смешно  като прочетох темата!   Shocked Как аз ще го будя за секс, или той да буди мен?  Да не сме се побъркали?  С малкото дете, едвам се наспиваме, остава и да си нарушим малкото сън.  Даже и да нямаше дете, че аз ще го утрепя ако ме събуди от сладък сън за такава глупостnewsm78 ВЪХ!

Ей, тая глупост управлява света!  newsm10

# 50
Joy
Съжалявам, но ми стана много смешно  като прочетох темата!   Shocked Как аз ще го будя за секс, или той да буди мен?  Да не сме се побъркали?  С малкото дете, едвам се наспиваме, остава и да си нарушим малкото сън.  Даже и да нямаше дете, че аз ще го утрепя ако ме събуди от сладък сън за такава глупостnewsm78 ВЪХ!

Ей, тая глупост управлява света!  newsm10

Има истина, но като се сетя как не спим нощем заради детенцето!!!! Чак ми е смешно да събудя мъжо за секс.  Нали преценка по моя живот правя.

# 51
http://vbox7.com/play:34d0e983 Хората песен за написали, пък вие- глупост било ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей я жената- само будене през ноща и липсвало, всичко друго си имала Mr. Green

# 52
Смях се със сълзи на някои постове.  Joy
Сега по темата - будехме се взаимно по-рано. Никой не е бил против. В последно време обаче сънят все не ни достига и спим като пънове. Може би умората малко, по малко, се трупа вече почти 5 години, първо с едно дете, после и с две. Просто и двамата усещаме, че сънят въобще не ни достига, а уж децата по-рядко се будят.

# 53
През ноща не го будя, но сутрин към 6,30 редовно.Само тогава имаме време и сили за това Embarassed

# 54
Аз никого не будя, но мен ме будят...
Опитвам се да го отуча да ми се присламчва посред нощите, баш когато най-сладко съм заспала.

# 55
Будихме се, когато си бяхме интересни. Сега, с годините се будим най- вече заради други нужди. Ама не един друг да се будим, ами самосиндикално. В общи линии - всяка коза , за свой крак  Mr. Green .

# 56
 Shocked

Будене за секс посред нощ?

И любовник да ми е, ако ме събуди в 3-4-5 за подобно нещо, напрао ше отнесе една пета в....знаете къде. ooooh!

# 57
  • София
Обожавам да спя... Ни първи любовни трепети, ни стара връзка ще го спаси от това да го удуша собственоръчно, ако се опита да ме събуди. Сънят ми е свещен и всякакви опити да го нарушат, подлежат на смъртно наказание.  Mr. Green

# 58
Не.
Обичам да спя.

# 59
Аз пък го будя  Simple Smile, от време на време към 4-5 ч. Сутрин не мога, най-много ми се спи сутрин. Той пък - обратно, но не се сърди (нито когато го будя, нито когато отказвам  Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт