Будите ли мъжете си през нощта за секс?

• 19 668
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Случвало се е няколко пъти, като първият от тях не успях да го събудя, спи като пънче.

# 61
не, никога не съм го будила, и на мен ми липсва инициатива, не ми идва естествено

# 62
никога, и ако мен ме събудят за секс, ще съм безкрайно изненадана. вероятно ще помисля , че съм попаднала в чужда къща и това е някакъв странен мъж.

# 63
Въпреки двете деца,често се будим взаимно.
Имам периоди в които,като сънувам еротични сънища (явно издавам някакъв лек шум) и той е вече ококорен и готов.

# 64
Аз си спя като пън ако той се опита да ме събуди няма да се зарадвам.

# 65
  • България-Швейцария
Той редовно ме буди Laughing, а на мен душата ми напоследък така плаче за сън, че понякога ми идва да вия към луната.
И на мен ми се случва да го събудя, но за него няма проблем - до времето в което си лягам, той вече е изкарал един сън и е готов за нови подвизи.
В тая връзка често се бъзикам с шефа ми да не прекаляваме с нощните бдения в офиса, защото ме чака още една смяна в къщи, той изобщо не зацепва за какво му говоря Joy

# 66
Той редовно ме буди, аз него по-радко Laughing Нямаме друго време за секс. Той се прибира късно, аз излизам рано.

# 67
  Не, не го будя, той ме буди, защото си ляга по-късно от мен, но обикновено така ми се спи, че изобщо не ми е до секс. Laughing

# 68
  • Варна
...така че не ни отказвайте сутрешната благинка.....все пак си е друго да съм пръв за деня!!!! Joy
hahaha Joy Joy

Е що пък трябва да се будим! Ние и двамата обичаме да спим!  Laughing Жал ми е да го будя, моменти много, а сънят е важен!  Grinning

# 69
В повечето ми връзки се е налагало, предвид, че на мен пиковият момент ми е към 5 сутринта.  Laughing

# 70
Не ме буди, нито аз него!

# 71
Не. Не че не ми е минавало през глават, просто не съм го правила, защото е егоистично да го лишавам от сън, още повече с цел да го изцедя за да си начешам нагона. Не казвам, че е грешно, че го правите, просто моят мъж наистина има нужда от почивка.

# 72
Случва ни се и на двамата, макар и по-рядко. Обикновено посягам към неговата половина.... Laughing Ако се разбуди леко, но не откликне, продължавам да спя. Той към мен по същия начин.
(и ние нямаме особено време)

# 73
  • Страната на чудесата
Да, будя редовно, просто ако не съм поспала нямам сила за нищо, отделно с късно заспиващо дете си е рисковано да пробваме  като си легнем, но пък на него му харесва Wink

# 74
...така че не ни отказвайте сутрешната благинка.....все пак си е друго да съм пръв за деня!!!! Joy
hahaha Joy Joy

Е що пък трябва да се будим! Ние и двамата обичаме да спим!  Laughing Жал ми е да го будя, моменти много, а сънят е важен!  Grinning

Ма то и другото си е важно Joy

Общи условия

Активация на акаунт