Будите ли мъжете си през нощта за секс?

• 19 679
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
моят понеже работи от 20:00-05:00 и през деня спи та ме буди а баш тогава най ми се спи Laughing Laughing Laughing Laughing

# 76
Двамата се будехме един друг( всъщност е доста приятно) , ама не всяка ве4ер де.Често се случваше, но откакто се появи малкият дивак, не сме го правили.Използваме нощта за ползотворен сън.Вършим работата преди сън

# 77
Случвало се е няколко пъти, но принципно не се будим един друг за секс. Grinning Вършим каквото вършим преди да си легнем, та да ни е спокоен сънят. Peace

# 78
 Случва се...когато си лягам няколко часа след него. Но да си спя и да се пробудя, за да го будя, че и секс да правим...май това не ми се е случвало  Mr. Green. А колко люта ставам, когато той ме събуди  Twisted Evil

# 79
Той ме буди. Понякога му се отваря парашутът, но в повечето случаи му тегля по една  Grinning Много мразя да ме будят, а и пикът ми е към 4-5 следобяд, вечер късно и рано сутрин - тц.

# 80
Будим се взаимно, всеки път Simple Smile
Защото аз обичайно заспивам писпивайки децата, а той гледайки телевизия през това време...
Та който пръв се събуди...

# 81
  • Бургас
Не. Абсурд просто - лягам си като убита, толкова ми се спи, чееее. Много ми е важен сънят, все съм недоспала и изобщо не ми е до секс, когато умирам за сън.

# 82
През ноща по-скоро мъжа ми мен буди, защото той си ляга по късните часове на ноща. Аз дотогава вече карам 5-ти сън Laughing
Но..виж, сутрин обикновено аз го будя Peace Досега не е оставал неразбуден hahaha

# 83
Аз него не, но той мен...  Mr. Green

# 84
  • Шумен
Той си ляга с кокошките когато си е вкъщи (работи на смени), та вечер рядко ме огрява. Хиляди пъти съм опитвала да го будя за секс, ми не ще спи му се, дори се сърди  Crossing Arms За сметка на това си ни е обичай на обяд (пак когато е вкъщи) като сложа децата да спинкат да се развихрим.

# 85
Зависи с кой от всичките съм си легнал... ха-ха...

# 86
 Просто се оплаква, че не поемам аз инициативата. А той е вечно ..... готов, тъй да се каже.  Laughing Не че е проблем, просто за моя информация поставих въпроса.
При нас е точно обратната Wink
Истината, че вечер не можем да се събудим изобщо явно се чувстваме еднакво изморени...   bouquet

Много мразя да ме будят, а и пикът ми е към 4-5 следобяд, вечер късно и рано сутрин - тц.
И аз съм така за жалост.  bouquet

# 87
Те децата се будят преди мен,та....

# 88
А в тези жеги как е буденето през ноща Laughing?

# 89
А в тези жеги как е буденето през ноща Laughing?
Изобщо няма заспиване Laughing

Общи условия

Активация на акаунт