Будите ли мъжете си през нощта за секс?

• 19 669
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
     Аз спя дълбоко, но ми се случва ... да се събудя по време на секс. Мъж ми е инициатора.  Grinning   Никога не е имал претенции аз да проявявам такива инициативи по време на сън.

# 16
Не, не правя такива опити. )
Макар да заспивам 1-2часа след мъжа ми.

# 17
Абсурд, все пак си лягаме към 2-3 или по-късно, остана и да се будим след това.... Simple Smile

# 18
Ама разбира се, будим се кога на който му дойде музата Laughing.

# 19
  • Несебър
Преди се е случвало,но вече не.

# 20

Когато пък той поеме инициативата, когато вече съм заспала се вкисвам, а него го насолявам. Laughing

Пък после що мъжете имат любовници... Simple Smile

# 21
Не, за първи път чувам някой да се сърди че не го будят  Simple Smile

# 22
Пък после що мъжете имат любовници... Simple Smile

Скъпа, нашият сексуален живот не страда от факта, че нощно време на мен ми се спи!  Sunglasses
Едва ли е тази основната причина мъжете да имат любовници. Thinking

# 23
Да, а за да съм сигурна, че няма да се успя и да пропусна си настройвам алармата    Flutter

# 24
  • София
 Joy Joy Joy Луд, та му лесно, викаше моята баба  Joy Joy Joy
Как пък не, ще стоя будна аз цяла нощ, щото той бил готов.
Апропо, много ще ми е любопитно да видя как някоя би могла да събуди мъжа ми през нощта, като се е прибрал скапан от път  Mr. Green и какво ще последва

# 25
Мъжът ми би бил безкрайно щастлив , ако го будех с тази цел  Simple Smile Но за негово нещастие аз спя като пън и заспя ли нямам събуждане . Да не говорим какъв киселяк съм , ако по някаква причина се събудя през нощта ... Laughing

# 26
  • Варна
Почти винаги си лягам след него (нощна птица съм) и ако не го събудя аз през нощта, ме буди той на сутринта. Предпочитам да е по моя инициатива. Не че иначе много се дърпам. А бе, важното е да има секс, а пък останалото са подробности.  Grinning

# 27
  • София
Много, много рядко. Единствената ситуация, в която се сещам да съм го правила, е да се прибера подпийнала и разгорещена посред нощ от заведение и да не ми се спи Wink И понеже последното се слу4ва все по-рядко - рядко излизам, а като се прибера съм полуумряла за сън, съответно и ситуацията с буденето за секс става един сладък спомен от времето, га бяхме млади Joy

# 28
  • out of space
Да, случва се често. Той заспива към 23 ч, аз обикновено към 1-2 ч.
Обаче той няма шанс да ме събуди, спя дълбоко и дълго от дете.

# 29
Правим го преди, но не е това въпроса. Просто се оплаква, че не поемам аз инициативата. А той е вечно ..... готов, тъй да се каже.  Laughing Не че е проблем, просто за моя информация поставих въпроса.

Мила,съвети от каки, дето са с 20тина години по-напред с матриала, дано приемаш.
Възползвай се максимално. Ще дойдат по-хладни времена, тогава да не си блъскаш главата...

Общи условия

Активация на акаунт