Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Е, ония малките от по 10 реда не ги броя.... Joy    само,че там изобщо не си спомням какво съм искала да правя...старост-нерадост.. Laughing   Да, 3 са, дето още знам какво искам да станат, ама днес като се вторачих в тази 1 кука....цял ден гледам клипове и схеми,от които ама нищо не разбирам, но гледам...с желание и мерак... Joy

# 166
Ох, що не си ми тука, за 10 минутки си готова, Пинкииии. Хвани куката, както ти е удобна, не гледай как я държат, а само как и къде я пъхат, за да измъкнат преждата. Това със захващането и мен ме шашкаше. Гледай книжката от Коутс, българската, имаш я. Пиши и питай тук, ще ти помагам.  Heart Eyes

# 167
Вчера си разходих колието от Тюли и бях доста често забелязвана. Благодаря ти миличка! Нела66 беше плела едно друго за своето другарче. Мила, би ли споделила схемата и снимка отново ако може.  Praynig
Беборана, ако молиш мен за схема на колието, ето:

...и бонус - две предложения:

# 168
nela_66 - не мога да разбера от схемите, в процеса на плетене ли съединяваш отделните части или после ги пришиваш едно към друго? Много са хубави!
Никой не сподели опита си с подплатите на плетените роклички. Дайте идеи, че стигнах до презрамките Heart Eyes

# 169
Аууу много ти благодаря Нели! А би ли споделила с мен избора ти на прежда? И в процеса на плетене ли ги съединяваш или?

# 170
inik, Beborana, преждата ми беше в наличност, но нито етикета пазя, нито името и помня, съжалявам.
Не ги съединявам в процеса на плетене. Изплитам първо елементите, подреждам по картинката и с игла и конец от преждата съединявам.
Но сега, като гледам третото моделче, може да се съединят листенцата и в процеса на плетене.

# 171
Никой не сподели опита си с подплатите на плетените роклички. Дайте идеи, че стигнах до презрамките Heart Eyes
Споделихме, споделихме! Аз писах, че купувам сатенени нощнички в различни цветове. Амели писа, че купува летни роклички от втората употреба. Помня, че още някоя отговори, но забравих нейния вариант....

# 172
Ох, що не си ми тука, за 10 минутки си готова, Пинкииии. Хвани куката, както ти е удобна, не гледай как я държат, а само как и къде я пъхат, за да измъкнат преждата. Това със захващането и мен ме шашкаше. Гледай книжката от Коутс, българската, имаш я. Пиши и питай тук, ще ти помагам.  Heart Eyes
и аз така, глдам държа, но не ми се получава.
А ми е много мерак. Ще следя дали няма да имате пак среща и ще цопна да покажете.
За сега карам на две игли.

# 173
Споделихме, споделихме! Аз писах, че купувам сатенени нощнички в различни цветове. Амели писа, че купува летни роклички от втората употреба. Помня, че още някоя отговори, но забравих нейния вариант....
Лелееее - аз уж следя ли следя за отговори, съжалявам Blush но и работя междувременно и не съм видяла Embarassed
Търсих и аз във вторите употреби, но не попаднах на подходящи. За сатенена нощничка също си помислих, но пък  роклята ми е права, а те са все разкроени... Но ще продължавам с търсенето. Благодаря и пак се извинявам  bouquet

# 174
Здравейте мили дами. Уча се да плета на една кука и срещнах едни съкращения, които нищо не ми говорят: 1 ред ст. б/н ;  2 ст. б/н ; 2 ст. с/н. Моля за помощ Banghead

# 175
Здравейте мили дами. Уча се да плета на една кука и срещнах едни съкращения, които нищо не ми говорят: 1 ред ст. б/н ;  2 ст. б/н ; 2 ст. с/н. Моля за помощ Banghead
http://dar.ucoz.ru/publ/2-1-0-18

# 176
http://dar.ucoz.ru/publ/2-1-0-18

Много, много благодаря  bouquet

# 177
В нашия магазин за прежди на манекена беше сложена рокля на една кука, и отдолу видях че е облечен комбинезон/не знам дали така точно се казваше/ А на скоро в магазина за бельо видях на манекена много хубав изчистен такъв.

# 178
  • там където има винаги вятър
Момичета, нямате милост Embarassed - не мога да смогна: жилетки, чанти, сега пък колиета... С две ръце кое по-напред за двете  newsm06. Едната искам да я науча да плете и ще поеме, ама другата  Rolling Eyes
Ето готовата чанта, която  може да  видите да се "разхожда" из Пловдив:

Преждата е Шарлот на Хоби. Да ви кажа честно, преди да я изпера стоеше по-добре, по-твърда.
 И тъй като ми остана малко прежда си мисля за някакво аксесоарче, но първо трябва да довърша и втората чанта - тя пък е друг модел в бяло и черно . Абе, желание за плетене ГОЛЯМО, ама времето все не стига  Whistling
  bouquet за всички майсторки, да знаете колко ви харесвам, макар че пиша рядко, четенето и разглеждането е по няколко пъти на ден, да не би да изпусна нещо  Embarassed

# 179
  • в баира
Преждата е "Кайро" бобина на Статекс - около 400 гр, куката е 2 мм.

Общи условия

Активация на акаунт