Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 714
  • 681
  •   1
Отговори
# 375
Естествено,че е от значение,сега вече ми стана ясно,че разговарям все едно с баба ми Grinning

# 376
Ох, Еластинче, ти ли си, бре, баби!!! Не те познах с този никнейм, ама те усетих, че си единствената, дето ми отговаря на Ентелекта, викам, туй ще е някое, дето аз съм го гледала, не мож се пръкна у чужди хора нашият акъл  Joy Joy Joy Joy

# 377
Не съм чела темата, ама имам предложение...
Значи предлагам всички жени много сериозно да се замислив върху този шедьовър или както е по-модерно - мастърпийс. Предлагам, за да не подлагаме горките мъже на това да им се доповръща от нас, да не раждаме деца. Ми да, много просто, ще си живеем живота, кариерката и на който както му е хубаво, пък децата, хехе , за какво са ни, нали ще има купон.
Това е адски тъпа и ограничена статия, целяща да провокира такива дискусии. Естествено, че родителите трябва да се грижат за децата си, това все пак е природен закон, естествено това не означава родителите и в частност майките да се отдадат изцяло на децата, защото рано или късно идва "синдрома на празното гнездо" и става лошооо.

# 378
Ох, Еластинче, ти ли си, бре, баби!!! Не те познах с този никнейм, ама те усетих, че си единствената, дето ми отговаря на Ентелекта, викам, туй ще е някое, дето аз съм го гледала, не мож се пръкна у чужди хора нашият акъл  Joy Joy Joy Joy
Grinningсъжалявам, явно се издадохме неволно ,но пък и ти имаш вина,че спомена рождения си месец,.... Grinning,
за юбилея ще се чуем Grinning
п.п. и забравяш,бе,бабче,ти не си ме гледала, понякога спях нощем у вас,първо бях на седмична ясла,после на седмична градина,като се разбра,че мога да си връзвам връзките на обувките на две панделки, ме пратихте на училище със занималня....... Grinning

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 00:30 от Еластина

# 379
Прочетох статията, прочетох и всички мнения до тук. Ама не разбрах какво цели авторът и какво постига чрез скопения си анализ на нещо, което явно не познава.
Стана ми много мъчно за тази Теди, не за друго, а защото е имала такъв дебил за приятел.

# 380
Прочетох статията, прочетох и всички мнения до тук. Ама не разбрах какво цели авторът и какво постига чрез скопения си анализ на нещо, което явно не познава.
Стана ми много мъчно за тази Теди, не за друго, а защото е имала такъв дебил за приятел.
то и в още една друга тема се оказа, че ,за да правиш анализ на нещо,не е необходимо да го познаваш,обикновено има две крайни позиции по проблема, заемаш едната .....и държиш докрай...... Grinning

# 381
Ауууууууууу, ама наистина ли има майки, които си пращат децата на училище?!?! Хайде, на ясла и градина, как да е, малки са дечицата, не разбират още ... Ама да ги пратите на училище... Това вече е чиста проба садо-мазохизъм!!!
П.С. Абе, в този форум е много весело. Къде съм пропиляла 30 години от живота си, та не съм се регистрилала тук?!?  newsm03
Дала съм пояснение за дребните душици. Явно и то не помага. Работата е зле. ooooh!
Този форум такива като теб го правят весел. Joy

# 382
 Аз идвам с конструктивно предложение по темата и по тълкуването на "произведението".
 Предлагам,  днес да се засягаме на тема килограми.

# 383
Аз идвам с конструктивно предложение по темата и по тълкуването на "произведението".
 Предлагам,  днес да се засягаме на тема килограми.

Тук вече наистина може да има засегнати - много ми е смешно някоя като каже Ох, от бремеността не мога да ги смъкна. И кога беше това - преди 5 години.

# 384
Проблем ли имаш?! Нещо ми се караш ли?! За каква се помисли?! Tired
Това е моето мнение. Аз не те обиждам за твоето.
Но различни хора, различни идеали. Peace
Стой си там където си и не подскачай толкова! ooooh!

Боже, жено  Shocked , що реши, че имам проблем?
Ама то деца-форум, деца-форум и пак деца, и пак форум води до сериозни ограничения в преценката.

И да - няма смисъл, защото нямаш мисъл. Joy

Е тук няма как да не се съглася с теб  Peace Права си, откъдето и да го погледнеш.

А моето чедо, подсмрък, съм го хвърлила в едно училище, подсмрък, подсмрък    Sad Там лошите лели-учителки я мъчат с такива ужасни неща като математика и какво ли не... Sad

ТаА пък - чак и на училище го пратила  ooooh! Съдистка!  Joy

# 385
В мен пък историята не пробуди никакви гневни чувства, сигурна съм, че познавам поне една "Теди". Дори си признавам, в момент от живота си и аз съм била "Теди", може би през първата година след раждането на сина ми съм изглеждала по същия начин в очите на хората, които ме познават по-отдавна. Чувствах се в един водовъртеж, все едно не съм аз, а някой друг, щастието и любовта вървяха редом с умората и безсилието от загубата на личното пространство.
Да, няма нищо по естествено за една жена от това да е майка и поради това според мен майчинството трябва да се впише в живота на майката, а не жената да се загуби някъде в майчинството. Всеки от нас има собствен живот и не трябва единият да живее за сметка на другия или пък чрез него.
Една жена е преди всичко личност, която не/обича да ходи на работа, или пък обича да шие гоблени, рисува, пътува, катери планини...
В писанието на автора аз не виждам обида, по-скоро мен ме накара да се замисля как някъде в грижите, суетенето и безсънните нощи можеш да загубиш себе си.
На мен също ми се е случвало, но разбрах, че не съм щастлива, ако се припознавам само като нечия майка или нечия съпруга, но пък познавам жени, които това ги прави щастливи.
Горните две категории могат да се различат с просто око от отрудените, вечно мърморещи, недоволни и проклинащи тежката си орисия лелки с пеньоар на цветя примерно, които според мен са прототипът на разказа.

# 386
... Не ми го е казвал, но го показва, когато не може да се справи с поредния проблем. Бащите не усещат така децата си, както майките инстинктивно го правят. Това може и да животински инстинкт, но си го има в природата.

Естествено, защото като се справи, после ще трябва да го поеме и следващия път, а така - не мога - оправяй се ти и готово  Mr. Green
Не знам, аз не съм забелязала мъжът ми да се справя по-зле от мен...

Точно това имах предвид  Peace "Аз това не го мога, ти си майка- ти знаеш" е чудесно средство за избягване на каквито и да били досадни задължения, като в същото време се ласкае и егото на женичката.
На мен пък като ми казват "не мога толкова добре като теб" казвам- ще се научиш, сега е моментът  Flutter

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 09:15 от елиас

# 387
Добро утро,дами,
спахте ли добре Simple Smile,
да заемем позиции......

Усмихнат ден........

# 388
ДоВре Ве.

Само аз ли вече почвам да се замислям, че този автор просто едно хууубавичко се изпонарекламира тук с въпросната тема ?
(без значение дали викаме "Разпни го" или "Осанна")

Кой щеше да го познава дори, ако не беше изплякано тук, хм, извержението му?

# 389

Кой щеше да го познава дори, ако не беше изплякано тук, хм, извержението му?

Знаеш ли, сега ме накара да се замисля. И да осъзная, че изобщо не знам името на автора. Не си направих труда да го прочета нито преди да се запозная с текста, нито след това. Май е по-добре да се напъна да го запомня кой е, за да мога успешно да го избягвам в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт