Как тренирах-15

• 34 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Black Arrow поздрав за теб и всички трениращи  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&feature=artistob& … ist=TLc-A5wB5hR1c

Аз си продължавам с боди пъмп.Много съм редовна  bowuu и много ми харесва.Съботната ни тренировка я води страхотна черна мацка една от най-добрите бегачки на щата.Ей това момиче какво тяло има  CrazyСамо мускули, ама красиво изглежда.Ханшът и сигурно е колкото мойта талия  Laughing Май качих малко, но дрехите са същите и се храня разумно.Питах аз мацката тя каза да забравя за кантара и само дрехите да гледам..Надявам се да е мускулна маса.
Все се каня да покажа "моите" (т.е на фитнеса) стълби.Преди време май ги бях показвала, но нищо.Направо са опасни, щото ако се отплесна замалко и ще се намеря на пода  Laughing Ето го инквизитора  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=o9qtszj5H8I&feature=related

Тука в четвъртък е деня на благодарността и ще почивам целия уикенд, но после съм първа ракета пак  Grinning

# 631
Тяна, продължавам да ти завиждам  Mr. Green
Песничкатая приемам като личен поздрав  Whistling

# 632
Много е яка нали  Laughing
Мен пък ме е яд, че толкова късно се запалих.На дърти години  Mr. Green Синът ми ми се чуди на ентусиазма и преди се майтапеше с мен, ама сега не смее, защото спортувам повече от него  Laughing
Тука най-хубавото е, че фитнесите са големи и ходят всякакви хора.Болни, здрави, дебели, слаби, черни, бели, жълти... на никой не му пука.Напоследък много желаещи има.Възрастова граница от 15 сигурно до 80год. Аз съм още посредата имам време и време  Joy

# 633
# 634
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз вчера правих крака + кардио 30мин.
Попитах треньора за тежести/повторения и той каза: повече повторения с по-малко тежести за горене на мазнини; повече тежести с по-малко повторения за увеличаване на мускулната маса.
Вчера за първи път правих и едно упражнение с лост - клекове с лост като за щанги, но е на степени има и стопер и е доста обезопасено като цяло. Много трудно ми беше! Направих само 6 повторения и бях цялата мокра!
По принцип тренировката ми е около час с кардиото, но вчера направих час и половина. Ви по колко време тренирате?
Днес съм на народни танци  bg и ще почивам от фитнеса, а утре ми е ден за кардио  running

# 635
Попитах треньора за тежести/повторения и той каза: повече повторения с по-малко тежести за горене на мазнини; повече тежести с по-малко повторения за увеличаване на мускулната маса.

Абсолютно същото и на мен ми казват в залата! Ама както и да е... Аз на този етап, така или иначе, не се справям с големи тежести.
Иначе днес бях планирала да съм в залата, ама ме тръшна грип. Едва гледам... Sad
Дано поне утре сваря, че да може в петък и неделя да станат общо 3 пъти за седмицата!
Намери и тая болест кога да ме налази. Sad

# 636
Здравейте мили дами,
Моето име е Ели и съвсем скоро планирам да ставам майка  Grinning Искам да се вклюба във Вашата дискусия със следния съвет от мен! Аз дълги години се борих с килограмите докато осъзнах , че не са важни толкова силовите и свърхнатоварващи тренировки във фитнеса колкото умерения ритъм на движение всеки ден, като например ходенето повече време пеша на ден, разходките до работа и обратно, използването на всяка една свободна секунда за движение на открито пространство за разтоварване на цялото тяло , освен това се подхожих и на съвсем скромен тест за правилния хранителен режим и всичко това ми помага значително да регулирам своето тегло !
Благодаря Ви за вниманието  Embarassed

# 637
Аз вчера правих крака + кардио 30мин.
Вчера за първи път правих и едно упражнение с лост - клекове с лост като за щанги, но е на степени има и стопер и е доста обезопасено като цяло. Много трудно ми беше! Направих само 6 повторения и бях цялата мокра!
По принцип тренировката ми е около час с кардиото, но вчера направих час и половина. Ви по колко време тренирате?
Днес съм на народни танци  bg и ще почивам от фитнеса, а утре ми е ден за кардио  running
Смит машина се казва уреда Simple Smile
Остави тез работи с малкото кг и много повторения Wink.Тренирай с макс за теб килограми..а ако искаш да има още по-голям кардио ефект....прави малки почивки м/у повторенията/30 сек/Разбира се.. зависи кой мускул тренираш,защото например за крака почивката трябва да е по-голяма.Но като цяло се старай малко да почиваш.И други варианти има със супер серии и гига серии,но те не са за всеки Simple Smile
 ..накрая на тренираовката ще си цялата в пот Wink

пп..хайде и един поздрав и от мен..за трениращите Wink
http://www.youtube.com/watch?v=H0kJLW2EwMg&feature=relmfu

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 14:37 от Black Arrow

# 638
Wish на мен бягането на пътеката ми лекува настинките.Ама хубаво да се изпотя.Носи си нещо за преобличне.После в къщи след душчето един хубав български горещ чай с Фервекс и лимон и в леглото.Дано скоро ти отмине   bouquet

# 639
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
прави малки почивки м/у повторенията/30 сек/Разбира се.. зависи кой мускул тренираш,защото например за крака почивката трябва да е по-голяма.Но като цяло се старай малко да почиваш.И други варианти има със супер серии и гига серии,но те не са за всеки Simple Smile

Аз не обичам да правя почивки по принцип, дори си мисля, че правя по-малко от 30 сек. Спирам колкото да си поема 4-5 пъти въздух, да си успокоя сърчицето, дори не ставам от уреда и хайде пак..А когато сменям уредите - това ми е почивката - ставам от единия, отивам до другия и го почвам.

Защо за крака трябва да са по-големи почивките?  newsm78  Да не би там нещо да греша?

# 640
прави малки почивки м/у повторенията/30 сек/Разбира се.. зависи кой мускул тренираш,защото например за крака почивката трябва да е по-голяма.Но като цяло се старай малко да почиваш.И други варианти има със супер серии и гига серии,но те не са за всеки Simple Smile

Аз не обичам да правя почивки по принцип, дори си мисля, че правя по-малко от 30 сек. Спирам колкото да си поема 4-5 пъти въздух, да си успокоя сърчицето, дори не ставам от уреда и хайде пак..А когато сменям уредите - това ми е почивката - ставам от единия, отивам до другия и го почвам.

Защо за крака трябва да са по-големи почивките?  newsm78  Да не би там нещо да греша?
Защото там тренировката е малко по-брутална и с повече килограми..особено след мъртва,клек,лег преса..30 сек са малко за почивка Simple SmileКато сметнеш ,че може би и малко ще разтегнеш след това/поне аз разтягам Wink
Абе общо взето самото упражнение определя почивката..както и самата тренировка ,усеща се Wink

Хайде още едно парче..не е спам..има тренировка в него Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=lBFdX37Qpnk&NR=1

# 641
Здравейте, виждам, че много хора тук разбират  Wink Смятам да започна фитнес, имам и около 3 кг за сваляне. Каква диета бихте ми препоръчали? Има доста строги,  но се боя, че съм с ниско кръвно и след натоварване може да ми прилошее. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 642
Здравейте, виждам, че много хора тук разбират  Wink Смятам да започна фитнес, имам и около 3 кг за сваляне. Каква диета бихте ми препоръчали? Има доста строги,  но се боя, че съм с ниско кръвно и след натоварване може да ми прилошее. Благодаря предварително на отзовалите се.
ВМ-НВД Wink

# 643
Аз бих препоръчала преминаване към здравословно хранене без някакви диети или ограничения. Самият спорт също ще повлияе и тези 3 кг могат да си паднат без диети.
По темата: днес двуразово. Сутринта 4 кръга от:
 50 ходещи напади
 8 лег преса @20 кг
 10 hang&clean; @20 кг;
 16 (по 8 на крак) странични напади @10 кг диск пред гърди
 10,10,10,8 ренегадско гребане на ръка @ 10 кг дъмбел, само че без редуване на ръцете
 10 тръстери @2х5 кг дъмбели
 10 повдигане на крака от успоредка
Следобяд 1300 стъпала

# 644
Абе, вие сте машини !!!
Трябва ли да ме е срам ,че не знам именаста на упражненията които правя? Сега като се замисля, чета ви и без гугъл не разбирам какво сте тренирали  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт