Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 148
  • 385
  •   1
Отговори
# 75

Благодаря.
Но са ми публикували писмото в Столичния форум на сайта на СО, все пак.
http://www.sofia.bg/forum.asp?show=33  - най-горе  Thinking
Вчера погледнах на градоустройствената карта на ГИС, да, там са парцелите, отредени за църква. На бабуната.
Паркове ще има в местността "Въртопо" зад Младост-2 и някъде в Младост-4, по-нататък. Като ви поотраснат децата  Laughing
Колкото до църквите, джамиите, молитвените домове, пак ви казвам - дайте да направим подписка за "молитвен град" край София. Хубаво проектиран и със сектори за всички вероизповедания, с добре уреден транспорт до него. Ще бъде не само прецедент в Европа, но и уникален туристически обект. Вместо така да се дискриминират едни за сметка на други, да се бутат по кварталите и всичко да бъде за сметка на кротките нерелигиозни любители на озеленяването  Simple Smile

На сайта на община "Младост", контактите са в раздел "Администрация".

# 76
  • София
Майките с бебетата и с количките на първата копка. 

те и без това са поканили майките и децата на "радостното събитие"... разлепени плакати имаше в детската градина - "да пребъде доброто дело", рийш ли...

# 77
EEEeeee думи нямам направо! Как така църква!
Тези хора съвсем полудяха вече!

Има толкова други пустеещи места в Младост на които може да се изгради въпросния храм, не съм против да има църква в Младост - дори напротив - искам да има такава, но категорично не на мястото на прекрасната градина.
Живях 3 години точно срещу този парк и невероятно го харесвам! Това е единственото по-голямо паркче в тази част на квартала, НЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ ПОДОБНО СВОЕВОЛИЕ!

Преди години се дискутираше и така и увисна във въздуха идеята да се облагороди района зад ХИТ и Аутлета - като се направи малък парк и се изгради църква - виж там ДА!

Момичета имам координати на БТВ репортерите, както и на някои други медии! Наемате ли се да звъним и да направим нещо! Наистина съм потресена!

# 78
Една свястна спортна зала и басейн си нямаме, а те ще строят църкви!  Crossing Arms

# 79
Една свястна спортна зала и басейн си нямаме, а те ще строят църкви!  Crossing Arms

За това да не говорим!

Съвсем сериозно ви предлагам да звъннем на някоя медия - в смисъл ще ще звънна! Но не върви сама да се изтъпаня и да се пеня само аз - трябва наистина да докажем, че това е мнението на болшинството хора от квартала! Нека да организираме поне някакъв ден и час в който да се съберем там - преди 5.06 и да известим за това различни медии

# 80
Аз съм за, но няма много време и трябва да сме по-организирани. А с какви размери ще бъде църквата?

# 81
Окти, дори едно дърво да отрежат от това паркче ще е престъпление! При положение, че поляната зад Хит, която е само на километър по-надолу буренясва на воля и там се гонят бездомни песове!

# 82
Е, нали там имаше план за тъй желаната от мен спортна зала?

# 83
Давайте да звъним, аз съм за. Щом трябва подкрепа ще дойда да се пеня - това много добре го умея!

# 84
# 85
  • София
210 квадрата ще е.

Бройте ме и мен - идвам с количката!

# 86
# 87

Колкото до църквите, джамиите, молитвените домове, пак ви казвам - дайте да направим подписка за "молитвен град" край София. Хубаво проектиран и със сектори за всички вероизповедания, с добре уреден транспорт до него. Ще бъде не само прецедент в Европа, но и уникален туристически обект. Вместо така да се дискриминират едни за сметка на други, да се бутат по кварталите и всичко да бъде за сметка на кротките нерелигиозни любители на озеленяването  Simple Smile

Хубава идея  Peace

Околовръстното до Филиповци става . 

# 88
Коментарите под статията ме шашнаха. Очаквах повече за, от колкото обиди.  Rolling Eyes

# 89
Аз количка нямам , но ще съм там, защото и без това от къщи чувам какво става на трибуната.
Може би с колело Grinning

Общи условия

Активация на акаунт