Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 122
  • 385
  •   1
Отговори
# 60
  Нямате ли някой познат журналист в голяма медия, който да се заинтересува?

Ей много ме е яд... точно на тоя хълм една жена садеше цветя, посади лично храсти и дръвчета... намериха едно хубаво място в квартала да го разровят...
"Господари на ефира" !
Това трябва да стане от живущите в района!
Сигнализирайте,защото може да се окаже не църква впоследствие,а магазин,ресторант и т.н.

# 61
Болната ми тема  Confused
Този парк в някакъв смисъл го приемам като част от дома си. Живея до него вече 11 години, а последните 4 съм ги прекарала там почти ежедневно с детето си.
Специално тази част, която е нарочена за църква, е много красива. Не е голяма, но е част от общия вид на парка и църквата ще стои тотално нелепо.
Да не говорим колко е странна идеята за църква на кръстовището.
Споделям Peace Аз от двадесет години живея до този парк , дръвчетата, които сега се канят да унищожат бяха около метър , а сега тъкмо станаха големи да ги отсекат ще е кощунство! Вярно е , че нямаме черква тук. В манастира , по празници е ужас , но аз паля колата и ходя в Горубляне- няма и километър. И църквата там е хубава голяма , просторна и ... стара.
На пети сериозно ще взема нещо да ги замерям...

# 62
  • Costa Rica
Ха да ви е честита новата придобивка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 63
Да бутнат Мол дъ Булевард и да си направят църква като ги влече, а парка а оставят. Аман, в Младост вече не се диша.

# 64
  • София
От опит ви казвам - от Тази Сутрин на БТВ действат бързо.
Кога точно ще е тази "Първа копка"?

# 65
Предполагам, че на 5 юни - празник на община "Младост", с някакво тържество на същото място

# 66
Добре де, а какво стана с тая църква до ХИТ?

Нищо не стана. Това беше идея още от времето на Софиянски, но явно следващите са размислили. А може и да са дали мястото до ХИТ на някой техен човек, заради близостта с бъдещото метро.

Първо потърсих на сайта на община "Младост", където с почуда забелязах, че няма раздел "Контакти" или поне аз не забелязах място за обратна връзка (с плебса).

На сайта на община "Младост", контактите са в раздел "Администрация".

# 67
  • Талант на 2012,2013 г.
Не живея в "Младост", но това хич не ми пречи да протестирам срещу това безумно решение на някой си.

Една педя зелена площ и искат да я унищожат.

Човек ако иска да отиде на черква винаги ще намери начин.

# 68
Не е само в Младост. Сетих се нещо, което четох наскоро

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=179407&srcpos=6

# 69
По - добре църква, от колкото докато се усетите, да се сдобиете с джамия. До колкото виждам, единственото, което ви притеснява е мястото. Подайте иск да изберът друго, по подходящо за целта. Ако действате бързо, може и да има шанс.. Жалко, че цялата ни работа хубава, ама все куца някъде Tired

Да, бе, да.
Нито едно от двете не е необходимо, независимо от вероизповеданието.
По-важно е да има място, където хората да се разхождат и събират.
Напоследък в нашата "разширена компания" се събрахме 20-тина семейства, след които има православни, католици, протестанти, будисти, мюсюлмани и т.н.
Е, кой къде ходи да се черкува не е важно /защото в Библията пише, че, където са се събрали хора в Божието име, там е и той/ и не ни и вълнува. За сметка на това, всички тези хора се събираме в близкия парк - говорим, смеем се, забавляваме се, децата ни са приятели, самите ние харесваме тези прекарани заедно часове. Т.е. важно е какво ни събира, а не какво ни дели. Peace

# 70
  • София
По - добре църква, от колкото докато се усетите, да се сдобиете с джамия. До колкото виждам, единственото, което ви притеснява е мястото. Подайте иск да изберът друго, по подходящо за целта. Ако действате бързо, може и да има шанс.. Жалко, че цялата ни работа хубава, ама все куца някъде Tired

Да, бе, да.
Нито едно от двете не е необходимо, независимо от вероизповеданието.
:
И на мен това ми избоде очите. Не смятам, че църква и джамия са твърде различни. Не е там мястото, за съжаление. Но идват избори, нека не забравяме. Само дето ще е обратен ефект, надали ще докара популярност. А и по-лошо може да стане - да разбутат и да си заминат.

# 71
Аман от идиотия  ooooh! . Вчера като видях табелата лошо ми стана. Не стига, че в Младост 4 няма хубави градинки и тази ни беше най-близо пък сега и без нея да останем.

# 72
Снощи прочетох темата и направо не съм на себе си от това безумие!  #Crazy
Писах мейл на БТВ, ще пиша и на други телевизии и медии.
Какво още можем да направим?

# 73
  • София
Мислех си за подписка, нещо като колективна жалба пред кмета от името на Младостките майки...

# 74
Майките с бебетата и с количките на първата копка. 

Общи условия

Активация на акаунт