Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 254
  • 385
  •   1
Отговори
# 150
Искам църква в Младост, да. Но не и на мястото за което вие говорите.

Сега в неделя на 05.06.2011г. е празникът на Район Младост. Може би е удачно да се направи подписка п/в това място за строеж.

4.
11.45 ч. – 11.55 ч. Водещият обявява основното събитие на празника и кани всички присъстващи на мястото за първа копка.
5.
12.00 ч. – 12.30 ч. Ритуал по първа копка на църквата

В тази връзка не е ли по-добре да се видим към 11.00 на кортовете?

# 151
  • София

Браво!!!

ПП

А какво ще кажете за идеята просто от 11 до 13 да се постараем всички възможни хлапета - с други думи всички, които успеем да закараме там - да се озоват не просто в парка или градинката, но ТОЧНО на това петно? С топки, камиончета, хвърчила, лопатки... кой за каквото се сети... не на детската площадка, а там, където искат да ровят. Пред всички медии, та да видят "на живо" какво искат да съсипят.

Не е нужно да се организира организиран протест.
Детските игри не са сред мероприятията, подлежащи на някакъв специален разрешителен режим от страна на Общината, регламент за тях няма.
И до колкото към момента това петно Е обществен парк присъствието им там би било съвсем логично и уместно.

# 152
Кати, много добра идея!  Laughing

# 153
Ще дойдем. Страшен песимист съм по случая, но ще направя всичко каквото зависи от мен.

# 154
  • с/у ОколоМръсТното
аз не мога да разбера, как ще копаят пред сцената, едва ли не...
Точно в този парк е сцената за изяви (всякакви), а тъкмо в неделя там ще има "милион" участници. И ще има доста народ... даже и сергии няма да липсват (поне мин. г. имаше и такива). И въобще не мога да си представя там земекопна техника.

# 155
   Албенка, хайде моля ти се.... хората обясниха сто пъти, че това ни е единственото зелено място в квартала. Не живееш тука, нямаш представа от проблема със парковете, казваш някакви  фрази просто ей така... и после пак някой теб те обидил. За нас това е важно, така че, ако обичаш, прояви малко възпитание.

# 156
А какво ще кажете за идеята просто от 11 до 13 да се постараем всички възможни хлапета - с други думи всички, които успеем да закараме там - да се озоват не просто в парка или градинката, но ТОЧНО на това петно? С топки, камиончета, хвърчила, лопатки... кой за каквото се сети... не на детската площадка, а там, където искат да ровят. Пред всички медии, та да видят "на живо" какво искат да съсипят.

Не е нужно да се организира организиран протест.
Детските игри не са сред мероприятията, подлежащи на някакъв специален разрешителен режим от страна на Общината, регламент за тях няма.
И до колкото към момента това петно Е обществен парк присъствието им там би било съвсем логично и уместно.
[/b][/color]

Да точно това е идеята!

# 157
  • София
Говорих с доста хора.
За официален протест закъсняхме!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 21:46 от luss

# 158
  • София
Ще дойда в неделя, 10.30. Идеята на Кати ми харесва, но аз специално няма кой да пусна да играе на хълмчето - мъжът ми е в чужбина. Ако се съберете повече майки с дечица, ще стане много ефектно.

Iris04, не се занимавай с... на жената малко й трябва да истеряса. Жестоко е да влизаме в диалог с нея, може да й се наложи да пие хапчета цяла седмица после.

# 159
Ще дойда в неделя, 10.30. Идеята на Кати ми харесва, но аз специално няма кой да пусна да играе на хълмчето - мъжът ми е в чужбина.

Joy

# 160
  • София
Ех, колко ме е яд, че голямата е рожденничка и ще стягам празник  Crazy
Как може, не съм против нито църкви, дажмии, синагоги, будитски и даоиски храмове, ама баш там ли  #Cussing out В Младост 3 това е кажи -речи единствената по-човешка площадка за игра...
Да, наистина на Великден в манастирчето е навалица, ама в други дни такава не съм виждала, да ви кажа!
Дано успеете и да се преборите  Praynig

# 161
  • София
Говорих с доста хора.
За официален протест закъсняхме!

Можем да направим нещо, ако сме поне 40-50 човека просто няма да
пуснем хората да минат за да направят копката!

И вариант с играта на децата точно на това място - също е супер.

Може все пак да направим и няколко лозунга

1. Преди да е построена вече се МОЛИМ - нека не е тук!!!
2.Как се строи храм върху разрушен детски смях...

Това са много точни попадения!!!

# 162
  • София
А дали ще има журналисти да отразят "празника"? Първите копки са на мода, понякога ги снимат. Мисля си, че пред камери никой няма да посмее да ни бута, ако направим нещо подобно на "жива верига" (макар че звучи малко грандоманско).

# 163
http://society.actualno.com/news_326107.html

Тук защо пише 460 кв.м и последно кое е вярно - 210 м2 или 460 м2? #Crazy

# 164
А дали ще има журналисти да отразят "празника"? Първите копки са на мода, понякога ги снимат. Мисля си, че пред камери никой няма да посмее да ни бута, ако направим нещо подобно на "жива верига" (макар че звучи малко грандоманско).

Обикновено има, но не всичко заснето се излъчва.

Общи условия

Активация на акаунт