Не видях мами, нито с деца и колички, нито с цветя и плакати както се уточняваха тук.
Видях, че кмета беше с жена си, която като видя как един татко с детенцето си и още един мъж, тръгнаха към шатрата, отиде при полицаите /2 мъже и 1 жена/ и им ги посочи. Полицаите отидоха при тях и мъжа без дете беше изведен от някакъв офицер и заедно влязоха в сградата на кметството. Таткото с детенцето го оставиха /явно заради детето/ и някакъв млад мъж с червена фанелка спореше на висок глас с него. Намеси се и един от свещенниците и когато започна да обяснява как това ще е "малко храмче", а "Младост" бил 200-300 хиляди, вече не устисках

Казах му, че това е подигравка с нас жителите на "Младост", които заслужаваме не малко храмче, а голяма църква......Попа се оттегли в шатрата, но около мен имаше 3 жени и един възрастен г-н, които коментираха как за църква е бил отреден терена на сегашния ХИТ. Някаква официално облечена госпожа се обърна към тях с въпроса кога е било това.....е, било преди години, а сега г-н Дюлгеров давал пари за изграждането на храм, а те какво недоволствали.....толкова много бил направил и толкова много пари давал за "ВАС".....Търпилото ми скочи

Та я запитах аз г-жата защо говори така сякаш г-н Дюлгеров е бръкнал в джоба си и е дал личните си средства.....аз си плащам и данъците към държавата и МДТ и никой не ми е дал от личните си пари.....и питам като започне този строеж, строителната техника ще разруши ли току-що изградените нови тротоари и велоалея и мен дали някой ме пита дали искам 2 пъти да се плаща с моите пари за едно и също нещо.....терен свободен има отсреща - защо там не строят?...защото бил на МО терена....а защо не направи всичко възможно г-н Дюлгеров да се разберат с МО и да го актуват за ОС....защото трябвало да го плащат, а нямало пари

От незначителни хора, незначителни и неадекватни отговори за неадекватни решения получаваме!!!
Та се сетих как преди време ГЕРБ свалиха политическото си доверие от този кмет Дюлгеров....е, върна им го

Жалък човечец, който жена му го пазеше

А нас кой ще ни пази???