Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 098
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
kalashnikof@  Peace   bouquet
Радвам се, че всичко е минало безпроблемно за теб! Поздравления!!! Hug
ЕДИНСТВЕН ТИ НЕ ОСТАНА АНОНИМЕН ЗА ВЛАСТИТЕ.
Бъди жив и здрав!
И още веднъж БРАВО!  bouquet

# 346
Клонка, ми ела го виж колко е голям "паркът".

# 347
  • София
Като стане църквата, ще дойда Joy Joy

# 348
  • София
Нали Фандъкова щеше да прави първата копка?

Ели, Ели, още от градинските срасти си знаем, че Фандъковата тайничко чете форума ни и всячески избягва всичко, което може да й донесе необходимостта да отговаря на неудобни въпроси... отговори - смислени - на които не би могла да изсмуче и от най- дебелата си ръкавица...

За мен това е показателно доколко някой се е усетил, евентуално, за това че е спретнат поредния гаф с неясни мотиви. Та за това се интересувам.

Тъй- тъй.
Само дето единствения извод, който въпросната дама си е направила, е, че е добра идея да се покрие... "докато отмине вълната". "Снижаване, снижаване, снижаване"... да ви звучи познато? Тъй де, да звучи случайно познато на тази част, която помни часовете по руски език... и др. подобни...

# 349
  • София
От тези хиляди хора с деца никой ли не споделяше вашата позиция?

Какъв ти е проблема на теб?
И какво изобщо общо имаш с темата за парковете в Община Младост?

# 350
  • София

А, де?!
И аз това се чудя.
Имаш ли някаква идея?
Майка ми не ме е кърмила, сигурно това ще да е....

# 351
КЛОНКА@, айде, бЕгай да разходиш силикона hahaha

# 352
  • София

А, де?!
И аз това се чудя.
Имаш ли някаква идея?
Майка ми не ме е кърмила, сигурно това ще да е....

Shocked
Чудя се дали използваш случайно избрани изрази от други теми, които си виждала някъде, може би в резултат от някакъв... ами, бих предположила биохимичен проблем, или просто си финансово заинтересувана от изместването на фокуса предизборно  от... спорните решения на общинските ни избраници...
И в двата случая бих те замолила да упражняваш другаде граматиката си. Примерно се пробвай в "спамо- чат". Това е нетематична тема, подходяща за моментното ти настроение.

# 353
Оставете я Клонка да си чака да построят църквата - има да почака, не й обръщайте внимание.
Дайте да видим ще правим ли организиран официален протест или някой с дар слово да напише петиция, жалба, писмо до общината. Иначе аз със сигурност ще драсна някой ред в жалба да си изразя мнението.

# 354
  • София
Shocked
Чудя се дали използваш случайно избрани изрази от други теми, които си виждала някъде, може би в резултат от някакъв... ами, бих предположила биохимичен проблем

Когато чуденката ти отмине и стигнеш до някакво становище, ще те помоля да го споделиш. Важно ми е. Мерси.

# 355
  • София
някой с дар слово да напише петиция
П-е-т-и-ц-и-я!!!
Пускай петицията, тини-мини, аз ще я подпиша  bouquet

# 356
  • София
Клонка, човек и добре да пише из форумите, все някога се излага силно. твоят час дойде с тази тема.

# 357
Моля сложете някъде актуална информация за предстоящи и текущи протестни действия. Аз лично ще се постарая да го разпространя колкото мога, тъй като самият аз научих със закъснение за първата копка - надявам се и последна. Ако е необходимо да се съберем на определена дата и да организираме публичен протест съдейки по себе си както и по огромната посещаемост на градинката, смятам че ще доведе до голям процент на успеваемост на крайната цел (а именно да запазим градинката непокътната). Но при всяко едно положение е необходимо добра информираност сред хората (особено жителите на кв. Младост), а за съжаление такава в момента липсва (последно виждам се споменава за петиция, но почти никакви детайли за това а темата вече е гигант за да проследя всички коментари). Има ужасно много постове с изказване на мнения, които смятам че никой от необходимите хора за целта (визирам предимно медии) няма да вземат под внимание. Аз смятам че е необходима добра организираност и незабавни действия инак ще се получи за пореден път, кучето си лае кервана си върви - докато изказваме негативни мнения въпросното недоразумение ще бъде издигнато, а после става трудно (почти невъзможно) събарянето му.

# 358
Клонка, човек и добре да пише из форумите, все някога се излага силно. твоят час дойде с тази тема.

И аз съм впечатлена.

# 359
  • София
Не ми е за пръв път. Но вие винаги ми прощавате.

Трещи, поведението ми си има логика. Разбрана или не...какво значение има.
Всеки чете избирателно.

Тъжно ми е за дърветата.

Тъжно ми е и за други неща, но няма да ги споделя. Предпочитам да съм лошата във филма.

Общи условия

Активация на акаунт