Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 116
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
  • София
докато изказваме негативни мнения въпросното недоразумение ще бъде издигнато, а после става трудно (почти невъзможно)събарянето му.

TrullyONE, няма да коментирам поста ти в исторически план, нито ще ти говоря за народопсихология, щото за теб това е моя "лична драма", както ме уведоми на ЛС.
Ще те замоля публично да не ми отправяш лични послания повече.

А за всички останали, които малко от малко ме познават и недоумяват поведението ми, ще оставя само този цитат. Нищо повече.

Бъдете здрави.
Напускам ви темата.

# 361
Хаха, и в тази тема ли го избихте на чувства? Няма лошо, но поне не занимавайте целокупното форумство. Както и да е.
Църква? Няма лошо, но поне не на това място. Нещо друго там? Кенефи, кафенета, катерушки? Не, няма нужда от нищо.

Клонка, не си мисли, че щом двама потребители някога са ти казали, че си много умна в действителност си.

# 362
Момичета, следя темата от вчера, не пиша често, принципно, повече съм читател. Темата ме вълнува, въпреки, че живея в Младост 1 и въпросната градинка не ми е удобна за разходки (по-лесно ми е да стигна до Борисовата с метрото, примерно, ние имаме една! свястна площадка, не говоря за градинка въобще). Все пак знам какво е положението във всички Младост-и и определено смятам, че построяването на църква на това място е малоумно управленско решение, зад което със сигурност не стои никаква умисъл, а солидна сума... както и да е.

Искам да споделя малко като наблюдател на темата - не познавам дамата Клонка от други нейни писания, не знам дали има някаква цел и изгода, но това, което се случи, когато тя се присъедини към темата беше - заяждания на дребно, изместване на фокуса и резултатът - не сте се намерили на "протеста" (аз бих се присъединила между другото, но имах други предварително уговорени ангажименти по това време, както и да е). Не трябваше да й се връзвате и да й се обяснявате, а да се фокусирате върху идеята за протест, организацията, намирането и т. н. Затова и сега, ако искате да постигнете нещо - не се връзвайте на заяждания на дребно, всеки си знае доколко е вярващ или не, това няма нужда от показност - заложете на организацията и бъдете солидарни и отговорни!

# 363
Радвайте се!

# 364
# 365
Моля сложете някъде актуална информация за предстоящи и текущи протестни действия. Аз лично ще се постарая да го разпространя колкото мога, тъй като самият аз научих със закъснение за първата копка - надявам се и последна. ..............

TrullyONE след всенародната любов, в която се окъпа днес кмета, както и всичките представители на светия синод надали ще има повече протестни действия.
Може би ще прозвуча гадно, но се радвам, че преди година се преместихме в друга част на Младост, където все още има къде да изляза с детето си на разходка.
Докога ли?!
Ами докато не дойде следващия кмет, който ще вдигне там следващата църква преди следващите избори!

Ще си позволя обаче да цитирам една от днешните реплики от славеевата песен на кмета, след като си приписа всички заслуги за облагородяването ( разбирай бетонирането на квартала и превръщането му в поредния каменен град) на финала си позволи да цитира библията и то с фразата
"По делата им ще ги познаете!"
Така е уважаеми г-н Кмете!
Едно време кметовете се избираха!
Сега Ви назначават! Интересно е по какви критерии....
И още нещо - ние протестиращите така и не анатемосахме никой нито тук в темата, нито там в градинката!
Но нас ни анатемосаха и дамгосаха неведнъж и тук и там.....
Но както е казал кмета .....
"По делата им ще ги познаете.....!"
А кои сме ние раята, че да спорим с гУсин кмета и политическите сили .....
....

# 366
TrullyONE@, а ти кой си и за к,во се бориш???
Много интересно ми става, кой толкова се вълнува от недоволството ни и като как иска инфо за бъдещите ни планове!!! newsm78
Е, нЕма пък да ти ги изтипосаме, ей тука на Laughing Joy hahaha
и не за друго, а щото много ни е страх от жената на кмета Дюлгеров....ако наблизо нЕма полиС Wink, ТОКУ НИ Е НАШЛЯПАЛА КАТО СЪЩИНСКА ДОБРА МАМА, ДЕТО НЕ ХАРЕСВАМЕ ИГРИЧКАТА НА ДЕТЕНЦЕТО Й hahaha hahaha hahaha

# 367
По повод църквата до ХИТ. През септември 2007-та лично присъствах на първата копка на храма. Беше направена в присъствието на един кандидат кмет /но кой беше/ и свещенниците от дървенишкия храм.

# 368
  • София
По повод църквата до ХИТ. През септември 2007-та лично присъствах на първата копка на храма. Беше направена в присъствието на един кандидат кмет /но кой беше/ и свещенниците от дървенишкия храм.

Сега там ще има ЛИДЪл

# 369

Сега там ще има ЛИДЪл

Добре де, хайде да разровим и да видим с оная първа копка какво се случи? Щото я благословиха отците земята за храм, пък сега вкарахме търговците.
Ще се разровя из файловете си да видя кой трябваше да финансира тази цъкрква.

# 370
Кметът като говори на естрадата каза, че парите, които били събрани преди това за църква, изчезнали незнайно къде.  #Crazy
Е, сега с к'ви очи искат пак дарения, не знам просто.  Shocked И тази най-вероятно ще завърши по същия начин като предишните копки.  Peace

# 371
Ето аз какво намерих:
http://www.pravoslavie.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … 0%BE%D1%81%D1%82-

Следата води към усмихнатия Софиянски и бившия кмет на СО "Младост" Карайончев....то по това време стана и най-голямото разграбване на ОБЩИНСКИ ИМОТИ.....МУТРЕНСКИ ВРЕМЕНА:(SadSad
И сега ще ни "бъзикат" с 200 м2 на фона на 6 дка....
ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!

# 372
като дете съм била свидетел на няколко Embarassed първи копки на поляната между Хит и търг.център (преди Метроком, сега Аутлет)... сега нова копка със забоден в нея кръст и надпис като на гроб.
нов кмет  = нова копка  = нова далавера  #Cussing out

# 373
  • с/у ОколоМръсТното
Просто за мен проблемът идва от пълното информационно затъмнение...

Няма как да се отреагира, когато имаш 2 дни до събитието. Защо СО, район Младост си мълчаха до последно? Защо всичко стана по терлици и то в последния момент?
А духовенството е знаело отдавна... Доста имаше от тях. Че и шатра им бяха вдигнали. Ми с тази сериозна подготовка, как можем ние да се впишем?

Дюлгеров е кмет на Район Младост вече повече от 3-4г. Съвсем не спада към новите и не знам до колко тези му действия са свързани с някакви предизборни машинации. А можеше да го посетим в приемното му време в Общината и да ни чуе и нас. Но нямаше никакво време... Мислите ли, че една подобна среща сега, след 1-ва копка би била ползотворна за нашата кауза?

П.П: Лени, така ми се искаше да гушна бебчо, но не посмях на 1-ва среща. Обаче му говори за мен, че при 2-ра такава, просто си ги гушвам и туй то.  Hug

П.П.2: Лидл до ХИТ... Те това вече ме уби  Shocked ooooh! Crazy

# 374
Не помня на коя страница писах , но никой не обърна  внимание. Това беше предизборен шум на другаря Дулгеров. Ни-що няма да построят и тук. Ще видите.

Общи условия

Активация на акаунт