Тема Незабравима 204

• 36 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
# 16
newsm10 newsm10 newsm10 Joy Joy Joy Joy JoyТова можеха и в чисто женски вариант да го спретнат и пак щеше да е актуално. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 17
Цитат на: Слънчогледка Алтънкая в Пет., 03 Юни 2011, 12:17
Цитат на: kalamitsi в Пет., 03 Юни 2011, 12:06
Цитат на: Златна рибка в Пет., 03 Юни 2011, 09:40
Привет и от мен.
В очакване на фрагмана, се замислих защо вменяват сега тази вина на Харун със смъртта на Мелда и бебето й. Бату като научи за обстоятелствата около загубата на бебето си , ще полудее и отново ще се насъска срещу Еда и Яамур. Май до последно ще ни представят Кенановия терор. Току виж наистина превземе хеликоптера в 90 епизод, ако до тогава Ниса не го е отстранила.

За да разделят еда и Харун! Това ще да е причината!

Ти продължаваш да си твърдиш,че финала ще е лош   

Абсолютно! И недоумявам какво Ви кара да вярвате в хепиенда!

Каламитси, пренасям този твой пост от предишната тема.
Страшно уважавам мненията ти, затова ми се иска да кажеш повече защо виждаш лош край на филма.
Моето мнение е, че краят ще е добър, дано не ни карат да философстваме на тема кой край е именно добрият, т.е. да си отклоним мненията в тази посока.
Ако аз трябваше да защитя позицията си за лош финал, то щях да започна от това, че филмът носи много болка, мъка, безнадеждност в по-голямата си част и доколкото турските филми запазват общото си звучене от начало до край, то някой от двамата ще трябва да загине и да остане незабравим.
На второ място,  от малкото турски сериали от които вече набирам опит, не дават многократно щастливия финал преди той да се е случил.
За мен бяха много смущаващи тези щастливи моменти между Харун и Еда преди финалът да е станалал, сякаш компенсират лошата прогноза и всеки един от тези щастливи моменти би могъл да бъде щастлив за финал, но по средата на филма ?!
Аз бях писала в една анкета, че Харун и Еда ще бъдат интимни чак в края на втори сезон, защото си представях паралелния им живот и сближаването постепенно, докато на края се прегърнат щастливи. Нещо като Скарлет и Рет Бътлър в продължението на Отнесени от вихъра  Simple Smile.
А тяхната близост се случи много по-рано, пак казвам, сякаш имахме много малки щастливи финали, винаги последвани след това от смърт и погребения, отвличания и пр.
А сега защо вярвам в щастливия финал ?
Заради предсказанието на циганката.
Заради нагласата на феновете, които няма да приемат друг финал.
Заради компенсацията на всичките болки и страдания и за Еда и Харун и за феновете им.
Кое  на мен ми се струва реален финал ?
Не знам наистина. Такава любов като тяхната носи нещо разрушаващо в себе си, трудно е да си намерят мястото в света около тях.Както казва Харун те са си достатъчни, само те имат значение ! Но точно такива приказки и нагласа, ще водят до раздяла.
|Така че да видим.
Ако трябва да гласуваме, аз съм за финал, в който те тримата са заедно накрая. Но не съм много убедена. Целият втори сезон за мен е голямо разочарование , очаквах съвсем друго развитие, затова дори и щастливия финал, се обезмисли. 

# 18

Здравейте момичета, гледали ли сте този клип  с хубавелко

# 19
Eee , alisass как очакваш от посредствена жена като Еда  да се прегърне щастливо с Харун след цял сезон време  Joy Joy Joy Laughing Mr. Green

# 20
  • София
Eee , alisass как очакваш от посредствена жена като Еда  да се прегърне щастливо с Харун след цял сезон време  Joy Joy Joy Laughing Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 21
Еда - мекушава, слаба, безхарактерна, ограничена, посредствена, глупаво ревнива.
А твоя любимец Харун УМНО ревнив ли е ?  Thinking Еда поне не го дърпа , блъска и посинява  Laughing
Ама понеже Харун Великолепни го прави , та е правилно , и после Еда е посредствената  Crazy

# 22
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, аз, както и Каламитси, много харесвах Еда в началото на първи сезон.
Действително те двамата с Харун носеха невероятен трепет през екрана.
В края на първи сезон, след раждането на Ямур, започнах да не разбирам постъпките й.
Втория сезон още по-малко.
Направо се уморих да я гледам ревяща и неспособна на действие.

Но на срещата с Мелда в последната серия пак бях на нейна страна, разбира се, мъчно ми е, че аблата за пореден път я смаза психически. Дразня се от това, че допусна близо до себе си Арас, като знае за чувствата му. И други неща, но коментирали сме.   

# 23
За най-прекрасната фея Мокси,за всичко което прави в този страхотен форум!   Всички сте Незабравимо готини и много ви се радвам! Лек ден и много усмивки!

# 24
  • София
Списъка на Ямур,който лепеше на врата,когато Еда се прибра

Списък на прошките:
1-За да  може да живее Кахраман с тях,трябва да имат чифлик като на дядо й.
2-Всяка вечер да и се чете приказка
3-Втори път да не заминава на служебно пътуване.
4-Да ми позволят да си боядисам косата лилава.
5-Веднага ще започнем подготовката за сватбата

# 25
Така виждам аз разликата в ревността на Еда и Харун  hahaha hahaha hahaha
Еда е въртиопашка.Знае за чувствата на мъжете около себе си,допуска ги до себе си...използва ги и после им бие шута.Нормално е Харун да я ревнува...следователно да я дърпа,бута и посинява,когато е необходимо.Но Харун е напълно невинен.Та той милия е толкова заблуден и нищо неподозиращ.Мелда му е колежка,тях ги свързва само работа.А Едже...тя му е само приятелка.Еда няма за какво да се притеснява...те въобще не са влюбени в него и не са зли интригантки,които се стремят към чужд мъж  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 26

Списък на прошките:

bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря за всичките ти преводи Рекси!

# 27

Списък на прошките:

Кахраман какво е ? Кончето ли ? Rolling Eyes
Сладураната Ямур  Hug
Прекрасно дете е, жалко , че така нараниха и него, волно или неволно.

# 28
Значи това задраска след разговора с Еда...за лилавата коса  hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси  newsm51 newsm51 newsm51

# 29
Диди , поздравления за снощното ти стихотворение !
Много любовно, чувствено ! Браво !

Общи условия

Активация на акаунт