Тема Незабравима 204

• 36 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Надежда всяка оставете, че Мелда е оцеляла!

Каламитси, защо, мила ?
Наистина ли мислиш, че Харун я е убил.  Sad

Изгледах отново фрагмента! Сама се наранява! Но фатално! Харун  де юре и де факто е невинен, но ще поеме  изцяло негативите от смъртта на Мелда!
Представям си ако Мелда умре в ръцете му  ooooh! Колко ли приказки ще му изприказва..на смъртно ложе,така да се каже.Остава и Харун да хлипа покрай нея...Картинка за чудо и приказ.

# 46
мен друго ме притесни от превода на Рекси, но не виждам някой друг да го коментира.
Това подпиране , за което говори Еда с доктора си.
Ами не е нормално в началото на бременността !
Дали нямат предвид някаква болест на Еда извън бременността ? Rolling Eyes
ooooh! ooooh! ooooh! Толкова ли искате да уморите жената,разболяхте я,убихте я и какво ли още не  #Crazy #Crazy #Crazy
Относно този натиска става въпрос за бременността,не друго,Еда има болки и това я притеснява,нали пита лекарката нормално ли е,а и след този стрес на който е подложена не само ще й се вие свят,ще и прилошава,ами направо се чудя как се държи още на крака  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Рекси, защо мислиш, че искам да я уморявам ? Rolling Eyes
Просто може да я разболеят , да засилят драматизма.
Или повод да се засекат двете - Мелда и Еда в болницата отново.

# 47
  • София
мен друго ме притесни от превода на Рекси, но не виждам някой друг да го коментира.
ooooh! ooooh! ooooh! Толкова ли искате да уморите жената,разболяхте я,убихте я и какво ли още не  #Crazy #Crazy #Crazy
Относно този натиска става въпрос за бременността,не друго,Еда има болки и това я притеснява,нали пита лекарката нормално ли е,а и след този стрес на който е подложена не само ще й се вие свят,ще и прилошава,ами направо се чудя как се държи още на крака  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Просто може да я разболеят , да засилят драматизма.
Или повод да се засекат двете - Мелда и Еда в болницата отново.
Защото този натиск,който усеща е от бременността,не от друго  Peace

# 48
Надежда всяка оставете, че Мелда е оцеляла!

Каламитси, защо, мила ?
Наистина ли мислиш, че Харун я е убил.  Sad

Изгледах отново фрагмента! Сама се наранява! Но фатално! Харун  де юре и де факто е невинен, но ще поеме  изцяло негативите от смъртта на Мелда!
Представям си ако Мелда умре в ръцете му  ooooh! Колко ли приказки ще му изприказва..на смъртно ложе,така да се каже.Остава и Харун да хлипа покрай нея...Картинка за чудо и приказ.

Харун не би трябвало да има угризения. Тя действаше като луда.
Вярно, спаси му живота. По-скоро да не се стигне до съд .  Embarassed

# 49
ooooh! ooooh! ooooh! Толкова ли искате да уморите жената,разболяхте я,убихте я и какво ли още не  #Crazy #Crazy #Crazy
Относно този натиска става въпрос за бременността,не друго,Еда има болки и това я притеснява,нали пита лекарката нормално ли е,а и след този стрес на който е подложена не само ще й се вие свят,ще и прилошава,ами направо се чудя как се държи още на крака  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Просто може да я разболеят , да засилят драматизма.Или повод да се засекат двете - Мелда и Еда в болницата отново.

Абсолютно така ще стане! И нищо няма да ни бъде спестено! Ами не ми се мисли за  Бату! И арас няма да удържи положението!

# 50
....затова ми се иска да кажеш повече защо виждаш лош край на филма.....

Миналото, миналото, миналото....
Нямаш право на щастие при такова минало. Думите на Джамил. И това ще бъде посланието на филма!
Защо мислиш отново ни връщат в началото на филма: интригата Еда, Мелда и Харун! Която уж беше приключила!

# 51
Мокси,благодаря ти за прекрасната нова тема Hug
Рекси,за преводите   love001  love001  love001

# 52
  • Русе
Здравейте, компания!  bouquet
Май нямаме още нищо за новия епизод. Rolling Eyes Язък ми за отсъствието! smile3555
Пепел от рози,4удесно ново клип4е! Нищо, 4е е кратко! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Ураган4е, от къде извади тази смехория?!  Joy Joy Joy
Тонето, welcome!
На вси4ки варненки и Мокси , пожелали да присъстват на сбирката, ВЕСЕЛО и ПРИЯТНО изкарване ! Не е много нахално да 4акам снимки във Фейса, нали? newsm78

# 53
  • Русе
Ако някой заслужава да бъде оставен на мира и да е щастлив, това са то4но Еда и Харун! В пакет с Яамур и новото отро4е.

# 54
  • София
Ямур -Еда(караницата след чутото от Арас)

Я-баща ми заради това ли си отиде?Защото ти е ядосан  не ида в къщи.Заради него ли се разделихте?
Е-Не,едничката ми.Не проявава интерес,защото баща ти не е тук.Казах ти,баща ти има много работа.
Я-Чух какво каза този мъж.Обича те.Не ми казваш истината.
Е-не,истината ти казвам,бебчето ми.Не е това което си мислиш,повярвай ми.
Я-мразя те,мразя
Е-Ямур не си права.
Я-Излез от стаята ми,не те искам.
Е-виж,скъпа.Разбрала си погрешно.Позволи ми да ти обясня.
Я-понеже съм дете и се опитваш да ме заблудиш,но аз не ти вярвам.
Е-бебчето ми,няма такова нещо,чуй ме.
Я-не искам да оставам с теб.
Е-Ямурче,не ме натъжавай така.Заклевам се,няма такова нещо,каквото си мислиш.
Я-излез от стаята,не искам да те слушам.Излизай,излизай,искам татко

# 55
Ямур -Еда(караницата след чутото от Арас)

Я-баща ми заради това ли си отиде?Защото ти е ядосан  не ида в къщи.Заради него ли се разделихте?
Е-Не,едничката ми.Не проявава интерес,защото баща ти не е тук.Казах ти,баща ти има много работа.
Я-Чух какво каза този мъж.Обича те.Не ми казваш истината.
Е-не,истината ти казвам,бебчето ми.Не е това което си мислиш,повярвай ми.
Я-мразя те,мразя
Е-Ямур не си права.
Я-Излез от стаята ми,не те искам.
Е-виж,скъпа.Разбрала си погрешно.Позволи ми да ти обясня.
Я-понеже съм дете и се опитваш да ме заблудиш,но аз не ти вярвам.
Е-бебчето ми,няма такова нещо,чуй ме.
Я-не искам да оставам с теб.
Е-Ямурче,не ме натъжавай така.Заклевам се,няма такова нещо,каквото си мислиш.
Я-излез от стаята,не искам да те слушам.Излизай,излизай,искам татко

smile3555 smile3555 smile3555

# 56
....затова ми се иска да кажеш повече защо виждаш лош край на филма.....

Миналото, миналото, миналото....
Нямаш право на щастие при такова минало. Думите на Джамил. И това ще бъде посланието на филма!
Защо мислиш отново ни връщат в началото на филма: интригата Еда, Мелда и Харун! Която уж беше приключила!

Привет и от мен.
Филмът наистина се върна в изходна позиция. Проблемът е, че междинката я напълниха с много плява.Иначе ми хареса поста на Алисас:

....
На второ място,  от малкото турски сериали от които вече набирам опит, не дават многократно щастливия финал преди той да се е случил.
За мен бяха много смущаващи тези щастливи моменти между Харун и Еда преди финалът да е станалал, сякаш компенсират лошата прогноза и всеки един от тези щастливи моменти би могъл да бъде щастлив за финал, но по средата на филма ?!
Аз бях писала в една анкета, че Харун и Еда ще бъдат интимни чак в края на втори сезон, защото си представях паралелния им живот и сближаването постепенно, докато на края се прегърнат щастливи. Нещо като Скарлет и Рет Бътлър в продължението на Отнесени от вихъра  Simple Smile.
А тяхната близост се случи много по-рано, пак казвам, сякаш имахме много малки щастливи финали, винаги последвани след това от смърт и погребения, отвличания и пр.
А сега защо вярвам в щастливия финал ?
Заради предсказанието на циганката.
Заради нагласата на феновете, които няма да приемат друг финал.
Заради компенсацията на всичките болки и страдания и за Еда и Харун и за феновете им.
Кое  на мен ми се струва реален финал ?
Не знам наистина. Такава любов като тяхната носи нещо разрушаващо в себе си, трудно е да си намерят мястото в света около тях.Както казва Харун те са си достатъчни, само те имат значение ! Но точно такива приказки и нагласа, ще водят до раздяла.Така че да видим.
Ако трябва да гласуваме, аз съм за финал, в който те тримата са заедно накрая. Но не съм много убедена. Целият втори сезон за мен е голямо разочарование , очаквах съвсем друго развитие, затова дори и щастливия финал, се обезмисли.  
Алисас, много странно беше темпото на развитие на цялата сага. Приличаше на танго-един забавен ход се редува с два по-бързи...но наоборот-два забавени хода се редуват с един бърз....Дано това, което остава да гледаме , ни донесе удовлетворение от нощните прожекции. Wink

# 57
Златна рибке,благодаря ти за качените субтитри  bouquet  bouquet
Розичке,красиво кратко клипче  bouquet
Г-це Алтънкая,голяма смехория е клипчето  bouquet
Приятно изкарване на Варненската група Hug
Вярно, спаси му живота.-Алисас
От няколко дни си мисля,дали Мелда наистина спаси Харун от Бату или видя възможност да го отвлече,като си мислеше,че той ще я заобича #Crazy, и използва Бату,като оправдание за себе си и болните си амбиции да го направи newsm78 Защото ако тя наистина имаше желание да го спаси,би трябвало да го закара в дома му,при семейството му,където щеше да е в безопастност,колкото и да не ни се вярва.
И аман от "черни" негативни финални предсказания вече ooooh!

# 58
  • София
Еда-Ямур(сутринта)
Е-Едничката ми,закуската е готова,хайде ела.
Я-не искам
Е-защо си опаковала куфара?
Я-Потърси Едже
Е-Едже ли?
Я-да Едже,при нея ще остана докато татко се върне.
Е-Ямурче,не прави така.
Я-Тогава  ме заведи при лелите ми.Тук не искам да оставам.Не искам да оставам до теб.
Е-никъде няма да ходиш
Я-Ще се махна оттук

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:01 от Слънчогледка Яваш

# 59
Привет компания Незабравима!
Благодаря за преводите на Рекси,както и на всички останали творци в темата,и на всички пишещи!
Пожелавам на варненската група и на гостенката им,да си изкарат чудесно,и да споделят! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт