Тема Незабравима 204

• 36 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Диди , поздравления за снощното ти стихотворение !
Много любовно, чувствено ! Браво !
  newsm51 Благодаря!

# 31
  • София
Алисас,Кахраман е коня й  Peace
Тонето,радвам се че си отново сред нас,доста време те нямаше  Hug
Диди,Еда изобщо не беше очарована от идеята за боядисването,каза й това направо го забрави  hahaha hahaha hahaha Но Ямурчето нали е инатче й говореше-ама не може ли само малко,разреши ми да бъда себе си,майката не може ли да прояви солидарност към дъщеря си  Joy Joy Joy Joy

# 32
Всеки пост,който не е във възхвала на делото на Едже е необективен ooooh! ooooh! ooooh! Не че тези които се изписаха в нейна защита бяха много реални,но явно те гледат друг филм ooooh! ooooh! ooooh!
Всяка случка в живота на човек независимо добра или лоша трябва да го учи на нещо,да умее да си извлича поука от всяка ситуация.Друг е въпроса че си казваме много често няма да повтарям тази грешка отново,но живота е толкова непредсказуем,че може да ни сервира сходна ситуация и въпреки че веднъж сме допуснали грешка да я повторим.

Е, да - това бих казал е масовия случай. Времето няма да ми стигне до 29 юни, ако тръгна да правя списък с грешките, които съм повтарял, потретвал, почетвъртвал и т.н. И ще вземете накрая да ме помислите за глупав...Дявол знае, може пък и такъв да съм.

Аз никъде не говоря за грешки!  Всеки повтаря и потретва грешки. И това не те прави глупав.Повтаряме грешките поради навици, инертност, предразсъдъци в мисленето и в поведението . По-скоро  имам в предвид способността да преодоляваш критични ситуации и да решаваш проблеми! И това опира до някакъв житейски опит, който би трябвало да си натрупал, когато си на 25 години.
Аз например не намирам разлика между еда и ямур! А би трябвало да има!

# 33
Благодаря на Моксито за новата тема!

# 34
Един поздрав с прекрасни кадри от първия сезон
http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/a/u/0/EEG2oVX0nJQ

# 35
Надежда всяка оставете, че Мелда е оцеляла!

# 36
  • София
Каква идилия #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Направо се чудя Харун как може да е толкова сляп,да не прозре колко по-подходящи жени бяха за него Мелда и Едже ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 37

Каламитси, защо, мила ?
Наистина ли мислиш, че Харун я е убил.  Sad

# 38
Това наистина може да повлече лош финал на филма.  Embarassed

# 39
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

">#at=12[/video]

# 40
мен друго ме притесни от превода на Рекси, но не виждам някой друг да го коментира.
Това подпиране , за което говори Еда с доктора си.
Ами не е нормално в началото на бременността !
Дали нямат предвид някаква болест на Еда извън бременността ? Rolling Eyes

# 41

Каламитси, защо, мила ?
Наистина ли мислиш, че Харун я е убил.  Sad

Изгледах отново фрагмента! Сама се наранява! Но фатално! Харун  де юре и де факто е невинен, но ще поеме  изцяло негативите от смъртта на Мелда!

# 42
  • София
мен друго ме притесни от превода на Рекси, но не виждам някой друг да го коментира.
ooooh! ooooh! ooooh! Толкова ли искате да уморите жената,разболяхте я,убихте я и какво ли още не  #Crazy #Crazy #Crazy
Относно този натиска става въпрос за бременността,не друго,Еда има болки и това я притеснява,нали пита лекарката нормално ли е,а и след този стрес на който е подложена не само ще й се вие свят,ще и прилошава,ами направо се чудя как се държи още на крака  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 43

Значи смъртта на Мелда, бременността на Еда и изчезването на Ямур - около това ще се завъртят последните серии.

# 44
  • Варна
                      ВНИМАНИЕ!

Среща на варненските фенки унутулмазки и гостуваща фенка Мокси - утре вечер,събота

19.00 часа - при часовника

Ако има въпроси - на лични на Кесара или мен.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:19 от oma

Общи условия

Активация на акаунт