Тема Незабравима 204

• 36 530
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

Приятна вечер !!! Hug Heart Eyes Hug

# 106
  • София
Здравейте дружина newsm10 smile3521 smile3525 newsm51 newsm68 newsm44
Мокси чудесен дом отново си направила.

Браво за интересните постове и новите творения  bouquet Heart Eyes
Фрагман в петък newsm78 #Crazy.....стана и навик на кординаторката.Май и тя вече нема нерви и със затаен дъх чака финала. hahaha Joy hahaha
Та затова още в петък фрагмент.Не, че ние се оплакваме.Ще чакаме..... още един днес Laughing
Мелда ще се оправи.От стара коза яре е  hahaha Joy hahaha ама преди това.....трябва да назове точното си местонахождение.Не да се крие.Ама като го знае Twisted Evilлюбимия какъв е перко......сигурно ще си предпочете .....така сама подпряна на дървото .......да свърши.
Този Бату....голям късметлия бре.Просто не мога да повярвам на очите си.Сигурно на времето е "въртял".....колелото на късмета при Къци hahaha Joy hahaha
Арас бил превъртял newsm78 #Crazy newsm78....да не му е лесно на човека.....тъкмо си е мислил,че мисията на Мелда ще завърши успешно и Еда ще остане за него...Да да ама не.
Та затова малко по така го дава разгорещено newsm62 newsm62 newsm62
Гореизложеното е в в кръга на шегата.измислила съм си нов подход в оставащите серии.
Сред смеха Joy и усмивките Joy се ражда истината .....за всичко оставащо,което ще догледаме в любимата Незабравима

# 107
  • София
Добре дошъл фрагман #Crazy #Crazy #Crazy
С оловен дъх и вкус на ярост

ОЛОВНА  МЪГЛА

Фрагман с дъх ....отново на куршуми
Облечен с ярост и ненавист
Завръщане..... очаквано и мило
Прегръдки с трепет и целувки в синьо

Бату отново е..... с отвързани ръце
За делото си тъй голямо и велико
Прикоткал е..... авера си Бурак
Ще действат заедно и в комбина

Моменти бързи.....енергични
Изплуват ясно сред оловната мъгла
Арасе......ти поне се опомни
И пистолета от Харунското лице....махни

Ще има пир......отново гостенка една
Тела ....безжизнени .....студени
Лица които някога са чувствали
Души,които с усмивки са живели

Къде е прошката .....и жалостта
Усмивката и радостта и обичта
Превърнаха се всички в грешници
С грехове невиждано .....големи

# 108
Привет ,момичета !!! Hug Hug Hug

Едно колажче от мен на вашите любимци ,в знак на БЛАГОДАРНОСТ  Heart Eyes към една ваша съфорумка - СЛЪНЧОГЛЕДКА ЯВАШ !!! smile3525 newsm20   love001

Hug Hug Hug Hug

Поздрав и за всички вас !!! wavey newsm51
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Браво Све, поне ти се сети  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 109
Добър вечер на всички! Hug Hug Hug

Рекси,благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

Леле,какъв фрагмент... #Crazy #Crazy #Crazy

# 110
  • Русе
Здравейте, сега съвсем случайно попаднах на тази тема. Мнохо харесвам сериала като го даваха по нова тв. Искам да ви попитам тези епизоди, които има дадени на 1-вата страница на темата, нови ли са? Simple Smile
Да, Прасковке! Не са излъ4вани по Нова ТВ.

# 111
  • Русе
Розовка, Йожи, забравих да ви благодаря за фрагмента! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

# 112
  • Русе
Светла Иванова, и ние си ценим Рекси! smile3521 Тя го знае!

# 113
  • София
Привет ,момичета !!! Hug Hug Hug

Едно колажче от мен на вашите любимци ,в знак на БЛАГОДАРНОСТ  Heart Eyes към една ваша съфорумка - СЛЪНЧОГЛЕДКА ЯВАШ !!! smile3525 newsm20   love001

Hug Hug Hug Hug

Поздрав и за всички вас !!! wavey newsm51
Светле  Hug Hug Hug ,Благодаря ти,много са красиви колажите   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
  • Русе
Според мен, Бату застрелва Мелда. Жената е поприведена, както когато боли стомах, а Мелда я болеше/ според на4алото на фрагмента/, даже имаше кръв по блузката си.

# 115
Габи, Йожи, благодаря ви за фрагмента!  newsm51 newsm51
За мен човекът, по който стреля Арас, е Бату.Бату изпълни заканата си към Арас, че ако не му помага ще убие Назан. Но как Арас открива Бату, като след освобождаването си той ще се скрие и в миша дупка, за да не го хванат отново. За него Арас вече е враг след като помага на Харун. И аз предполагам, че Арас отива в чифлика, за да се разправя с Бурак, но насреща му излиза Харун.

# 116
# 117
Според мен, Бату застрелва Мелда. Жената е поприведена, както когато боли стомах, а Мелда я болеше/ според на4алото на фрагмента/, даже имаше кръв по блузката си.

Ако Бату стреля по Мелда, защо Арас е подивял така? На мен жената, по която стреля Бату, ми прилича на Назан.

# 118
Добре дошъл фрагман #Crazy #Crazy #Crazy
С оловен дъх и вкус на ярост

ОЛОВНА  МЪГЛА

Фрагман с дъх ....отново на куршуми
Облечен с ярост и ненавист
Завръщане..... очаквано и мило
Прегръдки с трепет и целувки в синьо

Бату отново е..... с отвързани ръце
За делото си тъй голямо и велико
Прикоткал е..... авера си Бурак
Ще действат заедно и в комбина

Моменти бързи.....енергични
Изплуват ясно сред оловната мъгла
Арасе......ти поне се опомни
И пистолета от Харунското лице....махни

Ще има пир......отново гостенка една
Тела ....безжизнени .....студени
Лица които някога са чувствали
Души,които с усмивки са живели

Къде е прошката .....и жалостта
Усмивката и радостта и обичта
Превърнаха се всички в грешници
С грехове невиждано .....големи

smile3501 smile3501  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 119
  • София

Ако Бату стреля по Мелда, защо Арас е подивял така? На мен жената, по която стреля Бату, ми прилича на Назан.
И аз така си мисля ,че е Назан Thinking Thinking Thinking
Колкото и голям изверг да е  Twisted Evil,мисля че би пожалил детето си.Беше толкова щастлив и .....горд,когато ги редеше пред сиропиталището.Това е единственото нещо истинско и реално ,на което може да се радва

Общи условия

Активация на акаунт