-срещата Ямур, Еда и Харун.
-разстреляната е Назан, това е отмъщението на Бату заради предателството на Арас!
-Вързаният на кея е Бату. Но успява да се измъкне, като подхлъзва Арас и вкарва в ход сценарии за вината на Харун.
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата! И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
малка отсрочка и затова удължават агонията на Мелда. Ако Мелда умираше на момента,
всички щяха да бъдат в шок и траур. А сценаристите искат да подарят на аудиторията малко щастливи моменти с Ямур, Еда и Харун! Защото знаят какво ни чака!
Това на пръв поглед!
Каламитси, мила, а аз съм толкова убедена, че няма да убият и Мелда.
Не стига ли Едже ?!
Щеше да бъде по-логично и според мен,Едже да си замине!Ама пустият му Хубавелко,така ги пленява всички жени,че изперкват!
Може би сценаристите са хвърляли ези-тура,коя да бастисат най-напред-Едже или Мелда....
Ези или тура няма значение , като видиш "монета" да дрънчи ,хич не се мъчи - изобщо не чети!!!