Тема Незабравима 204

• 36 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Това е публикувано ако има свободни дами и могат да преведат Благодаря

Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar... Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Harun’un aynı anda birlikte olduğu Melda ve Eda kardeştir. Şok geçiren Harun ve Eda her şeye rağmen birbirlerini tanımazlıktan gelerek skandalın önüne geçmeyi başarırlar.Eda ablasının mutluluğu için acısını içine gömer. Fakat Harun’dan hamile olduğu anlaşılınca işler karışır.
Ако не се лъжа, това е  представянето на сериала още от 1-ви сезон.

# 466
# 467
Привет и от мен.

Златна рибка, изредила си моменти, в които Еда е била афектирана  Peace за което и Харун е имал вина. Naughty
Ами нали са като скачени съдове-съгласна съм...Но няма да забравя Еда как се държеше с Харун след аборта. И то пред Мелда. Беше си чиста проба презрение. Shocked Това не се прави на любовта на живота ти! НЕ ПРЕД АБЛАТА!
Еда се държеше така с Харун вследствие на цялата болка,която изпита.Мисълта че й изневерява,провала на сватбата,дълго чакана и жадувана,наглостта на Едже да я излъже в очите и като капак загубата на бебето.Еда не  се е държала лошо с Харун пред Мелда,те дори пред аблата не са си и говорили.
Всеки човек понася различно болките в живота си и намира начин да се справи с тях.
Имах в предвид  това- около 1 мин.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/41F4BA1AE … 699/4/7ladiqiU4pw
А за тежките думи на Еда към Харун в леглото  newsm78:
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/686DD2BB2 … 97D/5/RnWJVJTGtjo
Може това да е бил начинът за справяне с болката, но  в онзи момент тя за миг не се замисли за болката на Харун от начина и условията, при които загуби бебето. Та той беше полудял, чувстваше себе си за отговорен, беше съсипан от тази вина... Любовта дава сили да простиш и да продължиш напред.Човешко е да се греши, божествено да се прощава. Точно както правят и Еда и Харун, де. Затова и гледам сериала - заради магията  на тяхната любов.

Да, това са някои от моментите, които промениха отношението ми към Еда.
Харун беше съсипан и от загубата на родителите си.
И цялото това недоверие от някаква глупава снимка, как не можаха друго да измислят.
И аблата след аборта да я увещата да отиде в дома на Харун,
а Еда като някакво ..... о, хайде, да не засегна някои чувства.
И Едже трябваше да й отваря очите, сякаш не вижда, не чувства голямата любов на Харун, непонятно за мен...
Но това решиха за образа на Еда сценаристите, докрай ще ме е яд на тях.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Но като гледам този клип http://www.youtube.com/user/EdaYagmur04#p/a/f/1/2iijNvxdOnY
и аз си припомням хубавите, вдъхновяващи моменти във филма.
Във втори сезон няма нито един да ме е развълнувал така.

# 468
Това е публикувано ако има свободни дами и могат да преведат Благодаря

Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar... Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Harun’un aynı anda birlikte olduğu Melda ve Eda kardeştir. Şok geçiren Harun ve Eda her şeye rağmen birbirlerini tanımazlıktan gelerek skandalın önüne geçmeyi başarırlar.Eda ablasının mutluluğu için acısını içine gömer. Fakat Harun’dan hamile olduğu anlaşılınca işler karışır.
Ако не се лъжа, това е  представянето на сериала още от 1-ви сезон.

ОК мерси много не е била важно новина но като не разбирам езика  smile3534

# 469
  • Монтана
    И да добавя,че няма да забравя тези приятно прекарани часове с Весела, която май не можа много да вземе думата от нас, Кесара с нейният заразителен смях,сладката бърборана Мая /Майче, не ми се сърди,че така те определих, но наистина ми приличаше на чуруликане/, Дани, която Майчето определи като ходеща енциклопедия и накрая Мокси - тя наистина заслужава определението фея, което вие често и давате.
    Благодаря ви момичета!  Това е за вас!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Много се радвам за всички вас,които сте се събрали и сте прекарали чудесно!Браво,момичета! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Тайничко благородно ви завиждам!
Много благодаря на всички за пожеланията-СТРАХОТНИ СТЕ И ПРИБАВЯТЕ МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ КЪМ НАШИЯ ПРАЗНИК! Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu

# 470
Ома, не съм се и съмнявала,4е ще си изкарате прекрасно! Party С хубави хора винаги е хубаво!
Браво на варненската група!!!  Както Вени е писала " С хубави хора винаги е хубаво! "
Вай и Диди, мерси за почерпката!
Ето 2 снимки, на които ми се струва, че е коментираният по-горе охранител (с по-голяма брада от Арас ) - и той размахва пистолет!!! И тук Харун е с бяла риза, а при Арас - със синя риза? Поствам и линковете към снимките за да се видят по-ясно.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 15:55 от Isis

# 471

Сълзи,този път от радост
 стичат се по моето лице.
 Щастие...дущевна сладост
 чувства моето сърце.
 Плахо към тебе ръце протягам
 да не останат празни се надявам.
 Докосвам теб,лицето ти...
 Вкусвам устните,ръцете ти...
 Вдишвам въздуха,дъха ти...
 Всичко е различно,толкова красиво
 не така безлично...грозно сиво.
 Жив си любими...толкова съм щастлива
 Да те обичам,това ме прави жива!

# 472
Isis това е Арас  Peace
Явно отново имаме скок във времето,Харун си е напълно здрав...а Арас е в траур,затова не се е й бръснал  newsm78  А разликата с цвета е от светлината  Peace

# 473
  • София
Имах в предвид  това- около 1 мин.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/41F4BA1AE … 699/4/7ladiqiU4pw
А за тежките думи на Еда към Харун в леглото  newsm78:
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/686DD2BB2 … 97D/5/RnWJVJTGtjo
Може това да е бил начинът за справяне с болката, но  в онзи момент тя за миг не се замисли за болката на Харун от начина и условията, при които загуби бебето. Та той беше полудял, чувстваше себе си за отговорен, беше съсипан от тази вина... Любовта дава сили да простиш и да продължиш напред.Човешко е да се греши, божествено да се прощава. Точно както правят и Еда и Харун, де. Затова и гледам сериала - заради магията  на тяхната любов.
Рибке,изобщо не рабирам какво толкова те възмути в думите на Еда към Харун пред Мелда,реално те не си казаха нищо съществено.
Отношението й към Харун след аборта беше продиктувао от силната болка,която изпита,на никого не пожелавам това.Но само който е изпитал тази мъка и болка може да разбере,всички останали само могат да се опитат да съчувстват.Аз не отричам и болката на Харун,той беше също много съсипан,отговорен за станалото.Искрено се радвам че успяха да си простят и намерят отново пътя един към друг,въпреки че те реално не са се отклонявали  от него  Peace

# 474
Кога е написан даден пост няма никакво значение...важното е какво гласи той!Естествено,че всички ние виждаме нещата от своя ъгъл,спрямо нашите виждания,разбирания....идеали,ако искате!Някои харесват Еда,други не.Някои откриват грешките и на Харун...други по ред хормонални причини,не!
И Харун и Еда са пълни с недостатъци...но Харуновите винаги бледнеят пред тези на Еда.И не защото са по-малки,напротив  Peace Но такова си е женското племе...склонно да критикува повече своите.Причини:всякакви!Във форума дамите преобладават...и затова Еда това,Еда онова!Ами Харун?Неее...той е мъж!И ако има мъже сред нас,защо не го сдъвкват с парцалите,което си заслужава.Ами защото мъжете просто не са такива,те си се пазят един друг!Типични черти на женския характер,това е според мен!
Алиса,Каламитци и ред други не харесват Еда...споделят го.Тяхно мнение.Аз харесвам Еда и стоя твърдо зад думите си.Прави грешки...кой не прави.Но има добро сърце и чиста душа...нещо,което другите "грешници" във филма нямат и затова отнасяха критики и  #2gunfire Да се греши е човешко,да не прецениш дадена ситуация правилно...също.И какво от това?Сърцето на Еда е изпълнено с любов и нежност...тя е жертвоготовна,тя е добра.А добрите хора са най-мачкани...и от околните и от самия живот!
Извинете за дългия пост   Hug   Hug    Hug
Диди, много готин пост.   bouquetВярно е, форумът на моменти прилича на кошер с пчели и считам че тук няма скрита пчела-майка, нито търтеи  bowuu. Обожавам да "слушам" жуженето по любимата тема.  bouquet. Всяко изказване приемам като медена пита-хем вкусна, хем полезна.  bouquet Иначе на майтап ще те поправя в частта за мъжете и споровете им- има ги, но добре, че са рядко. hahaha.Даже  в нашия форум имаше лек джентълменски двубой между БГаньо и БайГън, но се разбраха май по мъжки и не си навлизат в териториите... hahahaТози спор пък ме присети да поздравя Пепелче, за чудесния й пост.
Не съм от хората,които могат да напишат 10-километров пост защитавайки или критикувайки даден герой.Защото както ние имаме качества и недостатъци,така и те имат своите.Защото както ние не сме перфектни,така и те не са.Разглеждайки и разсъждавайки над даден образ гледам и лошите и добрите му страни.Например Еда,не мога да извадя пет нейни недостатъци и да кажа – това е Еда,не я харесвам,защото не само това е Еда.Същото се отнася и за Харун.По този начин човек може да спори и със себе си,първо ще посочва качествата,после недостатъците и спора ще се получи,даже не му е нужен събеседник.Така разсъждавам аз.Затова и досега не съм показвала предпочитания съм към един от двамата.Защото специално и за Еда, и за Харун качествата се препокриват с недостатъците.И накрая се дори се получаав по-реален образ,октолкото си мислим,че са тяхните!
bowuu  bouquet
Поздрави и на варненската група, която сплотява редиците с тези приятни срещи.  bouquet

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 16:38 от Златна рибка

# 475
  • София
И цялото това недоверие от някаква глупава снимка, как не можаха друго да измислят.
И Едже трябваше да й отваря очите, сякаш не вижда, не чувства голямата любов на Харун, непонятно за мен...
Но това решиха за образа на Еда сценаристите, докрай ще ме е яд на тях.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Алисас,ти наистина не разбираш от дума,на какъв език да ви се обясни за нормите на толерантно отношение  newsm78 newsm78 Защо пак започваш с квалификациите и обидите към някой,независимо герой или съфорумец. #Crazy #Crazy #Crazy
Едже беше длъжна да си признае греха,за да получи наистина опрощение,все пак тя забърка тази каша с лъжите и манипулациите си

# 476
Алисас,ти наистина не разбираш от дума,на какъв език да ви се обясни за нормите на толерантно отношение  newsm78 newsm78 Защо пак започваш с квалификациите и обидите към някой,независимо герой или съфорумец. #Crazy #Crazy #Crazy
Едже беше длъжна да си признае греха,за да получи наистина опрощение,все пак тя забърка тази каша с лъжите и манипулациите си

Рекси, това вече е прекалено от твоя страна !!!
Обидила съм била Еда ! Героиня от филма.
ФАКТ Е, ЧЕ ТЯ НЕ ПОВЯРВА НА ХАРУН ПРЕДИ ЕДЖЕ ДА Й РАЗКРИЕ ИСТИНАТА !
ЕДА НЕ ДОСТИГНА САМА ДО НЕЯ !
Не разбирам с какво съм я обидила или квалафицирала любимката ти.
Прекалявате наистина защитниците й !
И ти си тази, която в момента нарушава добрия тон, не аз !
Длъжна бях да ти го кажа, защото не намирам причина да го затаявам в себе си.
Достатъчно е , че Каламитси известно време ще отсъства от форума, както заяви.
Но това явно не е достатъчно за някого.
Трябва да си отидат всички, които не харесват Еда.
За да настъпи най-сетне мир и любов във форума.

# 477

Сълзи,този път от радост
 стичат се по моето лице.
 Щастие...дущевна сладост
 чувства моето сърце.
 Плахо към тебе ръце протягам
 да не останат празни се надявам.
 Докосвам теб,лицето ти...
 Вкусвам устните,ръцете ти...
 Вдишвам въздуха,дъха ти...
 Всичко е различно,толкова красиво
 не така безлично...грозно сиво.
 Жив си любими...толкова съм щастлива
 Да те обичам,това ме прави жива!

Поздравления Диди, Много е емоционално - "Да те обичам, това ме прави жива"

# 478
Рекси, това вече е прекалено от твоя страна !!!
Обидила съм била Еда ! Героиня от филма.
ФАКТ Е, ЧЕ ТЯ НЕ ПОВЯРВА НА ХАРУН ПРЕДИ ЕДЖЕ ДА Й РАЗКРИЕ ИСТИНАТА !
ЕДА НЕ ДОСТИГНА САМА ДО НЕЯ !
Не разбирам с какво съм я обидила или квалафицирала любимката ти.
Прекалявате наистина защитниците й !
И ти си тази, която в момента нарушава добрия тон, не аз !
Длъжна бях да ти го кажа, защото не намирам причина да го затаявам в себе си.
Достатъчно е , че Каламитси известно време ще отсъства от форума, както заяви.
Но това явно не е достатъчно за някого.
Трябва да си отидат всички, които не харесват Еда.
За да настъпи най-сетне мир и любов във форума.
Абе никой не е й виновен на Каламитси,че постоянно изчезва, когато й скимне. Така си е решила, няма да се съобразявам, какво пиша, понеже ще вземе да се обиди. Очаквах да се аргументира  Naughty
А ми е чудно, защо единствено вие двете не разбирате нещата , от толкова хора, които пишат тук newsm78 newsm78 Може би грешката е в болшинството , а именно нас  newsm78 Joy Joy
Направо понякога като чета някои коментари се питам, един и същ сериал ли гледаме  Mr. Green

# 479
Какво вижда и какво чувства човек са две различни неща.Интересно,когато се довериш на сърцето,си наричан глупак,защото не гледаш на нещата трезво.Когато се довериш на разума...пак си глупак,защо не слушаш сърцето си,то няма да те излъже...
Еда винаги е чувствала любовта на Харун с всяка гънка,всяка жилка от себе си.Но какво видя Еда...нещо,което забравяте много лесно  Naughty 4 години Харун е живял с Едже...не в една къща,но са споделяли един живот.Тази Едже,която Ямур искаше за своя майка...Същата Едже,която нагло лъжеше Еда в очите,че през това време е имала връзка с Харун,че е заела мястото й,и като жена и като майка.Следва снимка...доказваща тези думи,празненство,целувка.И ако помните Харун не отрече връзката си с Едже в онзи момент,когато Еда беше афектирана от думите й.Недуразомение...но имаше своята тежест  Peace
И защо постъпката на Едже трябва да бъде толкова аплодирана...казала истината.Ами да не беше лъгала  първо #Crazy #Crazy #Crazy И Едже не го направи от добра воля...а от гузна съвест Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт