Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много жалко, Сарки, ама за всичките ти нерви са виновни тъпите организатори, защото не се обявяват групи, преди да е сигурно участието им...
Иначе тази година в Бургас са готини хедлайнерите, и цените са поносими все още. Аз натам се ориентирам май newsm78

# 451
  • Ænima/Albuquerque
Те потвърдиха участието си! Имаше ни в официалния им сайт, но явно са видели, че продажбите са малки и са преценили, че им се плаща малко.

# 452
  • София
гледам, плюете на поразия. А някой ми е пипнал Тобито, че и свеки, кръв шсъ лей!!!! Mr. Green
и гледам, Злата сега я няма...
В момента се кефя на Becoming Jane. Таз вечер Джеймз ми е персонален гост  hahaha

# 453
Е, тогава само където оплюх БЕ-то за пореден път, извинявам се Embarassed

# 454
  • Ænima/Albuquerque
Е, тогава само където оплюх БЕ-то за пореден път, извинявам се Embarassed

Абе, те, че са за бой, за бой са - не трябваше да ги изпускат изобщо, а как ще ги задържат си е тяхна работа.
Утре ще има много върнати билети!  #Cussing out

# 455
  • София
Леле, загледах "Ню Йорк, Обичам те!" Мноооого безсмислена работа. Най - скучните ми 35 минути в живота, преъртях - не става по - добре!

# 456
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност, Джо, май правилно ги псува Болкан, в сайта на Слипнот пише : "Unfortunately the Promoters of the Sofia Sonisphere date have decided to cancel the show. "   smile3555 Banghead Rage Rage

# 457
Аууу, значи и дъртите металяги няма да получат Мейдън, ебаси излагацията този път ooooh!

Ване, за тоз и аз съм чувала, че не струва, въпреки страхотния си каст Tired

# 458
  • Ænima/Albuquerque
Аууу, значи и дъртите металяги няма да получат Мейдън, ебаси излагацията този път ooooh!

Мда, ама п*далите мълчат, като девственици!
Съжалявам, че спамя и ви занимавам, но съм извън кожата си.  cry

# 459
Преди две години Дейв Геън кат паднА болен и отмениха концерта на Депеш що сълзи изревах...

Мен питаш ли ме? Беше един изключително тъжен ден, когато официално отмениха концерта  Cry

Ако не ги бях гледала през 2006-та, със сигурност щях да стегна раницата за някоя друга дестинация  Crazy

# 460
Няма Сарки, няма.

# 461
  • Ænima/Albuquerque
Не знам, Бейби, то май няма с кой да дойда, иначе съм навита да си взема палатка за дватата дни, яко ще е.

# 462
Мм, аз имам изпит тогава... Иначе щяхме да сме си двете. Tired

# 463
Сарки, разбираемо е, да го чакаш толкова тоз концерт и накрая един голям ... Така че спами си колкото искаш, ние ще съчувстваме Hug

# 464
  • Ænima/Albuquerque
Вече съм в последната фаза на скръбта - приемане.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт