Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ване, за тоз и аз съм чувала, че не струва, въпреки страхотния си каст Tired

Каст - колкото да украси плаката. Всеки се показва за малко... а бе и каста не може да спаси тази голяяяяяма глупост!!!

# 466
# 467
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стискам палци с всичка сила Simple Smile

# 468
  • София
Сарк и аз стискам палци... Супер неприятна история! За съжаление не е като да става за първи път, няма и да е последен!

# 469
  • Ænima/Albuquerque
Няма такива измекяри и такава организация, като нашата!
Нямам думи просто!  ooooh!

# 470
За утеха- мъж и алергозан Wink

# 471
  • Ænima/Albuquerque
Въх, че хубаво!  Mr. Green

# 472
Не е много златист алергозанът, ама това защото току преди снимката е плавал в локва Wink

Докладвам- първи сезон завършен, след финалните писъци на Суки съм почти глуха (тя от "Пианото" не е много напреднала актьорски, и там крякаше като изоглавена Mr. Green), единственото секси мъж го затриха с лопата, ще разгледам вампирките, че няма по какво да плюя при дофтасването си в ИК-темата Rolling Eyes

# 473
  • Ænima/Albuquerque
Преди да си казала още нещо за умрелия секси мъж, иди прочети списъка със забранени територии в ИК.  Twisted Evil

# 474
Четох, ама той така или иначе пукна, та не ми е цел Mr. Green. А и ти си крадла на дедовци, некрофилка, закононарушителка, не ме плашиш hahaha

# 475
  • Ænima/Albuquerque
 Mr. Green

Ай, бегам при Самюъл Джаксън и Томи Лий Джоунс.  Sunglasses

# 476
  • София
Утро!!!!

Изтеглила съм 20-ина филма, а не знам какво да гледам... снощи бях изпаднала в страшна филмова дупка. Добре, че поне Гордън Рамзи (мооооооооййййй, ама не щото ме кефи като мъж, а заради готварските му способности) беше на ТВ екрана, за да спаси поне малко положението!!!

# 477
Бру! Стискам палци да не се провали Сонисферата, напълно разбирам скръбта, щото ако беше станало тва миналата година, нещо в мен щеше да умре...  Cry

Джой, мерси за разбирането, в следващата тема ще има предупреждение относно старците-разбойници, да се знае, че аман.  Mr. Green Севере, правилно си разбрала - не е само възрастта, а и привлекателността, което значи, че най-вероятно Слънчо ще остане без Айрънс с цел елиминиране на прецедента, който даде разни идеи на свръхнаглите. Слънчо, мила, прости ми.  Praynig

Ма недей се чувства обезчестена, де, имаш богата конюшня да те успокоява.  Laughing А относно териториите в ИК, желая успех, щото и готините вампирки са завзети.  hahaha

# 478
Ще ми отнемете Айрънс?  newsm45 newsm45 newsm45

Ами аз като върна Хю Лори на Бебето и сал' един Гари ще ми остане  Cry

# 479
Слънчо, моят процент от Айрънс е твой, не го трая тоз, отде я виждате привлекателност там не знам Rolling Eyes. И не само че е твой, ами и ако може, дръж далече от мен Confused.

Пуци, аз затова се колебая да се появя там, иначе виждам, че сте позната дружина Mr. Green А и откакто не е възможно да спамим свободно, аз съм ограничена откъм писателски възможности hahaha

Общи условия

Активация на акаунт