Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Справедливостта над всичко!
Айрънс и всичкото старци - разбойници + техните наборки ОБЩО!

# 481
  • Варна
халоу от мен  Mr. Green, изчетох ви бре  Mr. Green

...стис палци да не се провали фестивала  Peace, неприятно е за всички фенове ... само ме гложди с това ту няма, ту има.

...докато ви четох за Конъли, се светнах, че тя играла в "Лабиринт" - много бях впечатлена от този филм  Mr. Green .

....разисквали сте и моЙето  Mr. Green - приемам гости, ама със записване, че да не става сакътлък у хапартаментчето Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

п.п. закъсняла съм с акцията по налазване у БашТефтера, ама ако още важи..  ша са радвам да се да се включа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п.п.
Справедливостта над всичко!
Айрънс и всичкото старци - разбойници + техните наборки ОБЩО!
+1  Mr. Green

# 482
Моля те, не плачи, Слънчо, сърцето ми се къса, ама кво да се прави.  Hug Ще ти давам който от моите си поискаш, за успокоение, да щипеш, да биеш, каквото предпочиташ.  Mr. Green

Пст, Джой, в ИК спамът върви вече 40-тина теми, нема да се притесневаш, както викаше една съседка от Бобовдол.  hahaha

# 483
  • срещу двата комина :)))
морнинг Hug
много и фокано това с концертите, как пък не се научиха тия нашите  #Cussing out още помня като реджектнаха първия концерт на Моторхед  ooooh! ква драма беше...
за старците съм съгласна, извоювали са си всички да ги мачкат  Mr. Green
аз пък съм на втора книга от Троновете и само мечове и коне са ми в главата  Joy

# 484
Не знам, Айрънс не го броя за старец-разбойник, Шон Конъри е роден 1930-та, Хопкинс - 1937-ма, а Джеръми - чак 1948-ма, много по-млад е от тях  Rolling Eyes

# 485
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ихааа, ида на бял кон да спамя, и без това с такова темпо до утре ще съм толкова мапръднала с матрияла като вас bowuu Mr. Green

Слънчо, и аз Айрънс не го искам общ по посочени вече причини. И Конъри не искам, ама  никой не ме пита Rolling Eyes

# 486
ооо, Джой , много сме красиви и романтични  Hug

# 487
Мерси, мерси, размекнала съм се от жегата нещо Blush

# 488
Джо, защо си се маскирала като ria?  Mr. Green

# 489
Аааа, не, това ме може да е истина, пак ли някоя носи моя аватар Close? Пфууу...

# 490
Не, по-скоро ти носиш нейния аватар  Laughing

# 491
Не съм съгласна, другите са винаги крачка зад мен  Mr. Green

п.п. сега вече да му мислят имитаторките, в тоз форум освен мен друга не е носила Руслана Twisted Evil

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:30 от joy_r

# 492
Джо, и този точно аватар една мацка го носи, ангелина някаква беше  Joy  Joy

Ето ти риа, от кежуъл дамите е  Flutter

# 493
нямаш късмет , Джо  Hug

# 494
  • София
Ау, Джо - хубава нова премяна. С предишния аватар на съфорумката не те харесах много.

Общи условия

Активация на акаунт