Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 628
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Мчи кой е позволил на Сарк да си пише дедо Кийт?  Mr. Green Ма нема вече да повтарям кво е моето мнение по въпроса за старците-разбойници, сто пъти казАх. Опраайте се.

А заплювацията като традиция отпочна именно в ИК темата, изобщо тая тема сложи начало на много неща.   bouquet

# 436
  • София
Анакин Скайуокър е от британската част на Канадаааааа!!!

Записвам си го с много големи червени букви
http://www.imdb.com/name/nm0159789/ Хейдън Кристенсен. Никой да не ми го пипа, щипе, гъделичка!!!! Иначе:

Нека силата бъде с вас!

# 437
Охх, тоз Скротум да не е Саркито, я какви дитирамби пее за Суки  hahaha http://cinemascrotum.wordpress.com/2009/09/29/%D0%B0%D0%BD%D0%B0 … D0%B7-true-blood/
Джой, голям смях се смях с това четиво. Направо ми се пригледа и на мен тоз сериал.  hahaha

Ване, честит!  Wink

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мчи кой е позволил на Сарк да си пише дедо Кийт?  Mr. Green Ма нема вече да повтарям кво е моето мнение по въпроса за старците-разбойници, сто пъти казАх. Опраайте се.
Е, как да се оправяме, въдвори ти справедливост- или дедо Кийт минава общ, или ми възвръщаш Мик и Бауи. Ти си шефът, разпореди се (мен вторият вариант по ме устройва Mr. Green)

Злате, и аз се попиках, да не говорим колко е прав за някои неща Laughing

# 439
  • Ænima/Albuquerque
Аууу, сега Сарки ще нададе вой. Shocked

Направо съм бясна! БЯСНА!
Утре отивам да си върна билета! Ше им №@€№$%€§$%€@№@§№ българска!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 440
Не им е и за пръв път, мизерниците Sick. Аз, дето нямам билет, се ядосах, представям си жие колко сте бесни, че  то там друга група не си заслужава парите Close

# 441
Ба, ма тва организаторите ли са омазали нещата? Тоест обявили са групата, без да имат сигурност, че те ще са свободни? Ай стига бе!

Джой-Джой, не е кеф аз да налагам квото и да било, после по мене ше целите с гнили домати кат някой остане недоволен.  Rolling Eyes Бауи и Мик не съм ти ги отнемала аз, че да ти ги връщам, многохилядното множество колежки нададе вой срещу едноличната им собственост. Темата малко почва да ме изморява, спирам да повтарям, а и спря да ми е смешно вече. Затуй - оправяйте се помежду си. Или гласувайте всички над определена възраст да са общи и се прекратява цялата история.

# 442
Извинявай, Пуци, оттеглям се, чувствайки се обезчестена Wink Hug. Обаче признай, че аз не съм те целила никога с нищо, само с бира съм те къпала Laughing.

Работата с феста намирисва, оттеглила се е една от всичките групи, а те го отменят целия. Много акана ситуация Tired

# 443
  • София
Сарки, съчувствам ти. Hug Преди две години Дейв Геън кат паднА болен и отмениха концерта на Депеш що сълзи изревах...

Без Слипнот няма да е същото. Апокалиптика са яки, ма последният им албум не струва. Peace

Бауи и Мик са общи, щот са икони и всички ги любим еднакво, не просто щот са дърти, аз така го разбрах. Джо, ако това те успокоява, отпускам ти падащият ми се процент от Мик, аз не го ща. Laughing

# 444
Хха, Северче, мерси, още едно пръстче от дедовата ръчичка за мен Mr. Green Дай си сега и частта от Бауи Wink

# 445
  • София
Ааа, НЬЕ, неговото очо ще си го задържа. Naughty

# 446
Трябваше да се пробвам Wink

# 447
  • София
Аз давам моите проценти. Мога да ги слушам и без да притежавам процент от тях!

# 448
И аз давам моите проценти. Grinning

Ванее, много е готЕн, как не съм се сетила по-рано, ама аз за Антъни Хопкинс скоро /преди година/ Crazy разбрах, че е брит, така че. Grinning

Саркии Hug А у Разлог ш ходиш ли?

# 449
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност Сферата е под въпрос, като цяло, а Слипнот със сигурност отпадат.
Имат по-добра оферта - чисто финансово в Берлин, не ги виня, тази година интереса към феста е нищожен, а цените високи за един ден.
Пък и в рамките на три седмици са Exit в Сърбия, Elevation, Sofia Rocks и Каварна + Сферата, хората нямат пари...

А, аз...  newsm45 newsm45 newsm45

Бейби, обмислям дали с парите от върнатия билет да не отида в Разлог, но ще ми е много гадно.

Общи условия

Активация на акаунт