Доволни ли сте от работа си?

• 29 086
  • 707
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
  Не е претенция да си отстояваш работното време,почивните дни и отпуската. Неща, заради които е напуснала работа. 

# 466
  Не е претенция да си отстояваш работното време,почивните дни и отпуската. Неща, заради които е напуснса работа. 

Може би не разбра, че аз говоря за интервютата, на които тя ще ходи, а не за след време... Wink

# 467
Андариел, то в момента и да искам да работя от къщи, в тази криза никой не предлага такава работа.
Вилико, вярно е че нетът в къщи вечер след работа ти отнема от времето за семейството, но ако нямаш такъв на работата ти е абсолютна необходимост. Аз например много ползвам скайп, сестра ми е в чужбина и друг начин да се видим няма. И още едно море от информация - от разписанието на влаковете, ако щеш, до готварски рецепти. От ангажиране на почивка, до инфо за координатите на лекари и т.н. Последната си работа също намерих по интернет. Два месеца след като се преместих в старата ми служба съкратиха целия отдел. Сега примерно чета в лекс.бг промените в някои закони, които ще са ми нужни като се върна на работа. Като започна работа пак ще ползвам в къщи интернет, та дори да е по малките часове на нощта. Просто ще си огранича присъствието в теми като тази, в които влизам за развлечение.

# 468
  • София
Аз винаги казвам още в началото изисквания. Какъв е смисълът да започнеш някъде, а после да се окаже, че никой няма да се съобрази с твоите изисквания.

# 469
  • Once there was a Hushpuppy...
Аааа, да то претенции от първа среща е меко казано нагло Grinning
Аз казах, че ще гледам по-скоро да проуча от кой какво мога да очаквам.....за да взема вярно решение. Иначе, хора всякакви...на мен лично никога не ми е помагало да искам. Просто съм така устроена, че чакам да ме забележат и да направят необходимето за мен. В това отношение не съм много твърда, въпреки че си бях намислила условия, ако ме беше питал дали бих останала - до което не се стигна JoyГорд и инатлив човек Crossing Arms
Затова ще търся при хора с които се познавам и знам горе-долу на какво са способни и правят за хората си.

# 470
sisi1974 - вярно е, аз ползвам за информация нет през телефона си например  Peace

Klemy - какво точно си казваш в началото? За отпуските, раб.време, командировки? Ами то си има Закони и Договори...

mamamecana - при познати също е нож с две остриета понякога...Абе то във всичко трябва да се внимава и подбира  Peace

# 471
Вярно е, но те все пак не са ми приятели, а колеги....абе, карай, трябва да внимавам - ааа, сега още една седмица и после хубава лятна почивка с моя малчо......много ми и домъчняло да си го гледам.....чак количката извадих преди една седмица, че да го повозя и да се успокоя малко. Сигрно ви е смешно толко голям в количка, но аз преди така се разтоварвах, возех го и си зяпах......липсвало ми е Embarassed

# 472
  • София
Ами да речем, че август не мога да работя.  Wink ДГ почиват, няма кой да гледа децата. Или са съгласни да ме няма август (неплатено, разбира се) или не започвам работа. Не съм имала проблем, съобразяват се.  Peace

# 473
Е, аз не бих те наела  Joy
Не, сериозно сега - за съжаление си има дискриминация както към студенти, така и към майките с деца. Зависи колко ти трябва работата, защото ако си на зор - няма и да се сетиш за такива претенции, а на момента ще търсиш изход...Но както и да е.  Peace

# 474
  • София
Ами хубаво, значи това не е моята работа. Сори, имам две деца, ще се налага и в болнични често да излизам. Предпочитам да не лъжа, а да кажа всичко така, както си е. Не бих започнала при работодател, който не разбира, че освен работна ръка съм и личност с други задължения.  Grinning Ако съм на зор - пак така.

# 475
 Klemy newsm10

# 476
Ами хубаво, значи това не е моята работа. Сори, имам две деца, ще се налага и в болнични често да излизам. Предпочитам да не лъжа, а да кажа всичко така, както си е. Не бих започнала при работодател, който не разбира, че освен работна ръка съм и личност с други задължения.  Grinning Ако съм на зор - пак така.

Не, явно не си била на зор, за да имаш такива условия  Stop
Не че не са напълно за дължителни тези "облаги" на един родител, но понеже познавам пазара на труда, та...Не съветвам никого да започва по този начин - с условия. По-скоро бих попитала - аз имам дете, ако се наложи евентуално - ще бъде ли проблем да взема болничен...и т.н. Има си начини просто, това е  Wink

# 477
  • Русе
    И аз бих заложила на самочувствието.  Peace
На интервютата ,на които съм се явявала винаги на първо място са гледали качествата и самочувствието е било в плюс. 

# 478
   И аз бих заложила на самочувствието.  Peace
На интервютата ,на които съм се явявала винаги на първо място са гледали качествата и самочувствието е било в плюс.  

Това каква връзка има с репликата - аз август не работя  Joy

Иначе - разбира се - това е определящото - за да можеш да се "продадеш"  Laughing

# 479
  • София
Ами има връзка, щом поставям условия, значи съм сигурна в другите си качества и разчитам на тях, въпреки, че август няма да мога да работя. Както казах, вече два пъти започвам с такава уговорка. И на предното работно място аз напуснах, защото не спазиха техните условия за покачване на заплатата.  Laughing (Фин.криза, не беше само към мен, на по-старите служители дори им намалиха заплатите. Но факта си е факт, не ме устройваше и напуснах.)

Общи условия

Активация на акаунт