"Системата минус 60" - тема №25

• 42 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
*desi_niki въведох те, но някои неща не си споделила с нас Simple Smile
Какво или кое? Може нещо да съм пропуснала,но не се сещам.

# 586
  • Благоевград
Здравейте!
Сигурно сте ме забравили вече, но аз съм си тук.
 Лебед
Благодаря ти за труда да направиш таблица!   bouquet
Писах ти на ЛС данните.
desi_niki Пропуснала си Желани килограми.
Desitoo23 Аз с твоето меню също ще съм гладна.  Laughing

Аз си бях много стриктна до вчера вечерта  Laughing
Страхотно парти си направихме с приятелки и с децата.
Та си хапнах няколко пържени картофчета. Затова ще се
меря чак в края на другата седмица, не искам да се разочаровам сега.  Peace
Менюто довечера ще пиша, че сега нямам повече време! Чао!  Grinning

# 587
  • Пазарджик
Лебед благодаря ти споделената информация.Ще се възползвам от съветите ти.Може би си права че явно ми липсва някаква храна.Защото аз откакто съм на режима ям само салата за вечеря, но в началото не огладнявах - е имаше вечери да си легна леко гладна , но като снощи не ми се е случвало.По принцип съм инат и съм мн стриктна.Не се изкушавам вечер въпреки че ми се прияждат някой неща.Ще разгледам първата страничка и ще видя да се разнообразя малко.
Добре че сте вие момичета да ме укорявате и да ми давате съвети.Така ми е по лесно да вървя напред.  bouquet  bouquet  bouquet
Desitoo23 Hug Hug Hug няма да се плашиш ще се подкрепяме и заедно ще преборим лакомията , глада и излишните кг.Аз си обяснявам всичко и от това че преди бях свикнала да се тъпча до преяждане и да не мога да дишам след вечеря и може би организма ми се приспособява към новото ми хранен.А и каро ми се посвие стомаха ще е по лесно.

# 588
  • UK

Така менютата ми Вторник :
З- Череши
О- Салата с маруля, домат,пиле, маслинова паста и цедено мляко
В - салата от цвекло, краставица моцарела

Сряда :

Късна закуска : два сандвича с пуешко, моцарела и домат ( много е ама вчера бях нещо много гладна)...
Следобед : няколко кайсии
Вечеря късна : Нектарини, и ръжени сухари със сирене....

Desitoo23 - и двете ти вечери не са системни - моцарелата е високомаслено сирене - около 45% и не е разрешено за вечеря, а варианта сухари със сирене изключва плода  Peace  За Сряда тези кайсии няма да ги коментирам, тъй като говорихме за сезонните плодове и тук всеки си решава  Hug Аз лично също няма да се лишавам от тях.  Mr. Green
За глада - нямам спомен да съм се чувствала гладна вечер, дори и да съм вечеряла с 2 ябълки. е, сега, ако съм стояла до 1-2 през нощта - да, пристъргвал ми е стомаха, ама това е било много рядко, пък и аз обожавам да си лягам на "празен стомах"  Mr. Green
Отдавна не съм се отчитала, но то няма и какво - системна съм си с много малки прегрешения, още съм в застой, но ще тръгне пак надолу, пък и не му давам толкова зор - половината кг и без това съм ги смъкнала вече, до септември и останалите ще разкарам  Mr. Green
А,м/у другото това с желанието за определена храна е много вярно, на мен ми се е случвало да прегреша понякога, когато организма ми иска нещо, а аз не мога да разбера какво и си мисля, че е просто лакомия  Mr. Green Хубаво, че рядко ми се случва, но е хубаво да слушаме и разпознаваме сигналите на тялото си добре   Peace

# 589
  • Панагюрище
ето и нашият отчет:
З:сандвич
О:аз-салатка с шунка и кашкавал,краставица и домат;Анни -2 чушки със сирене
В:аз-тиквички и к.млеко;Анни-салата от домати и краставица с малко хляб

Момичета относно глада аз не испитвам такъв ,но Анни ми казва ,че си е гладна.

# 590
Здравейте!
Ето,менюто за днес:
З- 2 парчета домашна баница /последните,най-после/
О- 2 кивита,2 малки домашни краставички,1 миниатюрен домат,малко домашно сирене
В- 1 кисело мляко,малко домашно сирене и 2 малки краставици
Снощи след вечерята с плодове,направо озверях вечерта,но издържах.Незнам колко пъти трябва ям плодове за вечеря,за да разбера,че това просто не е моята вечеря...явно съм голям мазохист! Crossing ArmsДнес вече се чувствам прекрасно- със зеленчуци в менюто!!!Определено това е моята храна!
Роси ,хляб за вечеря не е разрешен.Е,сигурно е бил малко,но все пак да знаете с Ани !  Grinning
Още нещо щях да пиша,но ми изкочи от главата...после може да допълня.
Чао чао от мен и лека вечер на всички!  Hug

# 591
  • София
ето и нашият отчет:
З:сандвич
О:аз-салатка с шунка и кашкавал,краставица и домат;Анни -2 чушки със сирене
В:аз-тиквички и к.млеко;Анни-салата от домати и краставица с малко хляб

Момичета относно глада аз не испитвам такъв ,но Анни ми казва ,че си е гладна.

Не помня дали каза на колко години е дъщеря ти, но ако е тийнейджърка има вероятност просто да си е гладна - все пак това е доста малко храна, а младите са по-активни и им трябва повечко хапване.
Личното ми мнение е, че в общия случай под 20 годишна възраст не трябва да се спазват режими и диети, а прасто трябва да се увеличи физическата активност.

Аз отбелязах още 1 килограм надолу - за един месец станаха 3 и съм много доволна. Вчера изпълних съвета ви преди танците да не се наплюсквам и ми беше много скокливо. Към 5 часа хаппах шепа череше и една ябълка и това беше. Вечерта доста ми престърга, бях си гладна, но успях да заспя с мисълта, че на сутринта ще си купя шоколад. И сутринта отивам в кафето и о, чудо - не ми се яде шоколад  Shocked
Нооо, много хубаво не е на хубаво, следобеда зверски ме изнервиха в работата и отидох и си купих едно шоколадче (40 грама).
А и вечерта хапнах чушка с кайма и ориз, въобще този ден пропадна..... ooooh!

# 592
  • Варна
Здравейте, момичета!!!
Аз малко се поизгубих, че съм в почивка и почти не се задържам у нас.
Оказва се обаче, че като изляза от обичайния си режим малко разбърквам храненията.
Вчера например, закусих почти по обяд (бях на спорт и плаж сутринта), после пропуснах обяда, а вечерята ми беше чак към 19 часа и се състоеше от няколко рибки трицона (цаца, както е популярна) и няколко сафридчета. Не ми се ядеше изобщо. Пих много вода и не бях гладна.
Никак не ми беше системен деня, но... това са били нуждите на организма ми... а нали трябва да слушаме тялото си... Днес обаче съм стриктна. Закуската ми беше торта - снощи бях на рожден ден, но не ядох от чудната торта, а й се насладих днес, сутринта. Обяда ми беше ориз с тиквички и домат, а вечерята месо на фурна.
ianie, впечатлена съм!!!
Хубава вечер ви желая!

# 593
  • Пазарджик
Мисля че някой беше питал но май никой не даде отговор по въпроса с ориза.Само кафяв орис консумирате или и бял.А също искам да попитам може ли за вечер панирано рибно филе естествено на тефлонов тиган и без мазнина.
моят отчет за днес
З- две филийки пълнозърнест хляб с топено сирене, малко парче торта, кафе (доста обилна закуска)
О- пил.пържола с малка шопска салата , айран
В- печено пиле
Май доста си похапнах днес  Thinkingно това е защото съм пред МЦ и всичко ми се яде  Rolling Eyes надявам се тази вечер да не огладнявам, но дори и да огладнея ще издържа

# 594
  • София
Мисля си - така или иначе не мога да ям малко от този плодов зеленчук (вчера разбрах, че не се водила плод), та за това ще си я ям само сутрин, защото не ми се иска да викам ламята вечер  Crazy
Е ти сега ме уби с тази диня. Излиза, че не е системна ли за вечеря  newsm78 ? На първата страничка е включена динята като плод за вечеря в съчетание с млечни.
Цитат
5. Диня (1-2 резена на ден (след 12:00)
Вчера ядох един резен диня със сирене.... почвам да се чувствам гузна  Embarassed .

Desitoo23   и аз да се присъединя към теб с факта че вечер съм си гладна....
Момичета споделете как сте се справили с този проблем..

pipilota_85, имам моменти като вас с Деситоо23, в които наистина огладнявам след 21ч. Спасението за мен е в чая (без никакви подсладители, без лимон). Действа светкавично срещу глада ми, много по-добре от чистата вода, защото хем има аромат, хем с топлата вода направо си лъжа стомаха, че му давам супа например и той се кротва  Mr. Green . Друг вариант е наистина да си легнеш, но в случая на Деситоо23 не е съвет    33uu .
За ориза - мноооого рядко ям ориз, защото по принцип не обичам да готвя  ooooh! . След готвене имам чувството за изгубено време - два часа правиш нещо, а то свършва за 15мин. А оризът иска доста приготвяне, за да стане вкусен и хубав за ядене. Така че направо на въпроса ти - ям ориз, в редките случаи, когато ходя при мама (ако е сготвила ориз), а тя готви бял  Whistling . Виж, ако отида в суши-ресторант, изобщо няма да издържа да ям само сашими, вместо хапките с ориза (пак БЯЛ). Ама суши можело всякакво  Laughing !

За днес менюто:
З: форнети, кафе, 2 шоколадови бонбона
О: чаша чай
В: таратор
Утре пак ще съм на това меню, че съм на работа.

Лека вечер на всички и успешен нов ден утре  Hug !

# 595
Привет грации Hug
Аз тези дни нямам резултат и хем съм стриктна и движение имам, може би от идващия мц Thinking
ето и меню за днес:
З. две малки питки с крема сирене и пилешко филе и 2 праскови
О.спанак на фурна,две хапки риба и две постни чушки с ориз, лъжица кисело мляко
В.Салата зеле и краставица+ 1 чушка с ориз

# 596
  • Варна
Пипилота, за ориза - аз понякога правя кафяв ориз, но той трудно увира и никой, освен мен не го яде. Лично аз обичам и булгур с домати и чушки, но отново никой не го обича. За това, в повечето случаи правя бял ориз, но лично аз готвя почти без мазнина. Използвам само зехтин и една бутилка от половин литър ми стига за поне 3-4 месеца. Толкова съм отвикнала от манджи с мазнини, че ме заболява стомах ако е мазно. Салатата също не я овкусявам със зехтин, а само с малко сол.
Но се отплеснах. Въпроса беше за ориза. Обикновено го правя или под формата на ризото със зеленчуци или постни, пълнени чушки или сърмички.

# 597
Момичета, здравейте  Simple Smile Учудващо от понеделник досега още не съм се отказала от диетата, май ще я  завърша с успех тази  Grinning Току-що прочетох докрай книгата на Мириманова, обаче един въпрос ми се загнезди в главицата и искам да питам по-знаещите: някак си оставам с впечатлението, че авторката смята за нормално появата на стрии по време на диетата, не зная защо така си помислих, обаче аз си имам достатъчно, а кожата ми е тънка и има склонност към стрии. Някоя може ли да сподели използвате ли нещо специално за кожата по време на отслабването (освен пилинга с кафето и лосиона с мумио)? Замислих се просто, чудя се дали да не си купя специален крем против стрии като тези, които се ползват от бременните... Лека вечер желая на всички  Hug

# 598
  • Варна
Къдрокосче, стриите съпътстват всяко отслабване... процедурите с кафето няма да помогнат според мен. Процедурите с мумио лично аз не съм пробвала, но има много продукти за стрии и целулит...

# 599
Къдрокосче, възможно е, но при рязко отслабване. Мириманова примерно е свалила 40 кила за 4 месеца - драстично много, няма как да не се появят стрии. Но ако сваля по 3-4-5 кг. месечно, не се притеснявай за стриите.  

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 22:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт