"Системата минус 60" - тема №25

• 42 212
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Не е проблем сега, възстанових я бързо, но ако имаше повече записи можеше да се затрият данните на момичетата, които са си въвеждали резултатите...
Заключвам месец МАЙ, който иска да променя/въвежда данните за минали месеци, само през човека, който в момента отговаря за табличката (за сега съм аз).

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 16:53 от Лебед

# 571
Наистина много кофти се получава. Tired
Май ще е най-добре само един да нанася данните в табл.  Naughty.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 09:34 от klemi

# 572
Днес съм +0.5 след динята вчера, но... това не ми пречи и на закуска да изям доста и разбира се да съм все още м... жадна за диня Laughing
Мисля си - така или иначе не мога да ям малко от този плодов зеленчук (вчера разбрах, че не се водила плод), та за това ще си я ям само сутрин, защото не ми се иска да викам ламята вечер  Crazy

днес:
з: диня (така като гледам към килограм и отгоре)
о: шопска салата, императорски ориз с тиквички и чеснов сос
в: искам да напиша - диняяяяяяя, но ще е шопска салата + таратор (* в крайна сметка ще ям диня  Mr. Green със сирене и кисело мляко - надявам се така динята да е в по-нормални количества)

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 16:54 от Лебед

# 573
Лебед, и аз последните няколко дни добре си похапнах диня. Толкова е вкусна....
аз за вчера:
- З - питка с варено яйце и кренвирш;
- О - ваерни картофи със сирене;
- В - 1 череша и 2 ягоди (ако можем да го броим за вечеря)  Laughing
Вчера нямаше как да вечерям, бях в движение. И искам да се похваля - вечерта си бях при мама и тя беше наготвила сума ти неща, а аз не ядох  Party И наистина не бях гладна. Даже и сега сутринта не съм гладна. Беше ми много трудно снощи да обясня как така няма да ям и как така не съм гладна - значи съм болна  Laughing
За днес още не съм измислила какво ще ям.

# 574
Здравейте системки, Hug няколко дни не съм ви чела. При мен вече стана малко дълъг застоя ,но здраве да е, важното е да си променя навиците на хранене.

отчет за днес : з- сандвич     о- омлет със салата     в - шопска салата

Сега се връщам да ви дочета.

# 575
Големи сте сладурки, много ме радвате с хубавите резултати и забавните постове Wink
Добре дошли на всички нови диетстващи Simple Smile) То и аз съм доста нова и зелена със системата ... иначе ветеран с диетите  Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе искренно завиждам на всички, които не са гладни вечер, аз не мога да се похваля с такова постижение  Blush Blush Blush Blush Blush вечер съм си гладна и това си е...
Тези дни имах много работа и нямах време да пиша, че и се бях позинервила в офиса.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така менютата ми Вторник :
З- Череши
О- Салата с маруля, домат,пиле, маслинова паста и цедено мляко
В - салата от цвекло, краставица моцарела

Сряда :

Късна закуска : два сандвича с пуешко, моцарела и домат ( много е ама вчера бях нещо много гладна)...
Следобед : няколко кайсии
Вечеря късна : Нектарини, и ръжени сухари със сирене....

Днес трябва нещо по-лекичко, защото се чувствам по тежка.... и да видим какво ще е - не съм си донесла нищо от вкъщи....

# 576
Хайде, ето ме и мен с моето меню за днес - З. Филийка ръжен хляб с няколко маслини и малко домашно сиренце, О. Пилешко месце със салата от домат и краставица без олио и за вечеря няма да папам, че ще пробвам днес да пазя и лунната диета Simple Smile Стискам палци на всички!

# 577
Може ли и мен да ме включите в таблицата?
Като започнах юни месец бях 94..към днешна дата съм 91!!!
Неспазвам стрикто,та затова се туткам явно ooooh!
От 2 дни съм почнала и една хранителна добавка "Acai"(ne Akai Beryy slim) И съм много доволна,убива апетита...но пък това от друга страна пречи на режима,защото според него трябва да се аде три пъти на ден с еднаква питателност newsm78
на храненията...

# 578
я аз да оспамя малко ,от къде си купувате дини 4е аз съм в сесия и не съм излизала по пазарите от поне 2 седмици

# 579
  • Пазарджик
Здравейте системки  Hug
Desitoo23  и аз да се присъединя към теб с факта че вечер съм си гладна.Не знам защо така се получава - вечерям си и се наяждам ноооооо към 22:00 вече съм много огладняла и колкото и вода да пия все съм си гладна.Даже снощи имах прегрешение защото седяхме до 23:30 и вече ми беше толкова зле чак лошо ми стана , почна да ми се върти свят и хапнах малко домат с ръжен хляб та се пооправих малко.
Момичета споделете как сте се справили с този проблем.Аз вече около 20 дни съм на режима и почти нямам прегрешения но напоследък много огладнявам след вечеря

# 580
pipilota_85 , ако прекалено много изгладнея вечер, и то към 23, както казваш ти - си лягам Simple Smile

# 581
elenia записах те.

Моля, всеки който иска да присъства в таблицата да ми изпрати съобщение/e-mail като попълни данните:

НИК
Кога сте започнали с режима
Ръст
Кг в началото на режима
Желани килограми
Кг. в началото на месеца

ellzet1 в момента има навсякъде гръцки дини (дори на улицата пред блока) - цените за сега са между 1 и 1.20 за килограм

pipilota_85 може да си ситемна, но да не се храниш достатъчно. В момента съм в нещо като отпуск и цял ден съм в нас (или излизам само до пазара), но след 18:30 съм на вън та чак до 23 и... движение, усмивки... и спираш да мислиш за храна. Другото нещо, вечер като усетиш лакомия, защото реален глад няма как да има ако си се хранил, както трябва, не го приемай като наказание, а като награда, защото отслабваш (май Жасмин беше писала нещо подобно и много ми хареса) Simple Smile Иначе, при мен още от самото начало беше като магия - 18:00 и край - спирам да мисля за храна, но започнах режима в най-подходящия момент за мен ("Дойде му времето").

Нещо странно - вчера една приятелка ми казва - "Много се радвам, че си върна формата", а аз се опитах да ѝ обясня, че не усещам разлика в себе си - същата съм си с единствената разлика, че вече и на снимките се разпознавам (някой ден ще науча децата си да се гледат в огледалото - в мометна племенницата ми е в другата крайност - спира да мисли щом види повърхност, в която може да се огледа - пуберче  Mr. Green).

# 582
Момичета вие ако можете да заспите гладни, браво, аз не мога.
Както казва Пипилота и на мен ми става лошо от глад, и не мисля, че е Лакомия.. ако реално погледнем, сме хапнали салата за вечеря към 18 и в 22:30 -23 сме гладни.. това са си 5 часа от последното хранене, не мисля, че е ненормално да си гладен..
Колкото и да си мисля, че отслабвам, като ми стане лошо от глад не мога да си мисля, че се награждавам за това Simple Smile
И аз снощи като Пипилота, хапнах в 22:30 сухари с моцарела...

Някой питаше за сухарите - на Finn Crisp са 100% Ръжени, аз такива хапвам..
FINN CRISP Original Rye

# 583

Моля, всеки който иска да присъства в таблицата да ми изпрати съобщение/e-mail като попълни данните:

НИК
Кога сте започнали с режима
Ръст
Кг в началото на режима
Желани килограми
Кг. в началото на месеца

Лебед ще ме включиш ли и мен. Започнала съм на 17.04.2011 170см. 80кл сега съм 75кл
Благодаря

# 584
Desitoo23 - давам пример с мен в момента. Закусих диня към 8:00 и то много - освен това съм изпила до тук над литър вода, но от 11:00 часа ме човърка мисълта за храна - дали съм гладна /ако беше преди 3 месеца щях да ти кажа - умирам от глад - и щях искрено да си вярвам!/ отговорът ми днес е друг - не, не съм - лакома съм. От 11 до сега се опитавам да се разсея с нещо, но тъй като в главата ми нещо е прещракало на тема храна нищо не ми се чете, гледа... и т.н., за това си приготвям храната - нарязох си салата, направих си сосчето... и т.н. и колкото повече я гледам... усещам, че всъщност не съм гладна (като се замисля в началото имах нужда вечер да глезя половинката, дори и да е сита и доволна  Laughing - готвих, правих питки, гласях масата и т.н. сега вече нямам нужда, но продължава да ми носи голямо удоволствие). Качих се даже на кантара от меренето сутринта съм +1кг (нормално е за мен, защото пия много течности) и се вслушах в организма си - динята все още ми е в стомаха, колкото и да е странно след толкова време.

Всеки е различен, но ако си се хранил разнообразно и пълноценно 3-пъти през деня (достатъчно въглехидрати, протеини, минерали и т.н.) не би трябвало да имаш реално усещане на глад - освен такова на психическа основа - като моето в момента.

Друго важно нещо - виж дали не ти липсва конкретна храна, дали гладът не е към нещо - визуализирай го ако можеш - аз правя така преди всяко ядене, понякога и късно вечер - ако има нужда променям това, което съм си намислила за консумация. Отделно може да ти липсват витамини и минерали - не е лошо да си ги набавиш дори и чрез хапчета (по едно време и аз се чувствах недобре и гладна, и отпаднала, и т.н. - всичко си дойде на местата с витамин C и комплекс от минерали и други полезни нещица).

*desi_niki въведох те, но някои неща не си споделила с нас Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 13:15 от Лебед

Общи условия

Активация на акаунт