Отговори
# 675
Моля утре да ми стискате палци, че съм на изпит от 9 чаааак в Благоевград. Учих днес.......В четвъртък съм пак на изпит и пак там. Айде лека и мека от нас.

# 676
Мамитаа, тук сме и ние и май ще съм нощна смяна. След толкова НЕ-спане мисля вече хич да не заспивам.Малкия се буди през час и заспива само на цица - не ще биби, води и тем подобни. Днес направо бях капитулирала от безсъние и със страхотно главоболие. Дали е понеже кърмата не стига не знам, май не ми се вярва, защото и след дохранване с АМ пак беше същата история...
Оплаках се и обясних защо се позагубихме тези дни.
Да не забравя да честитя на месечинките и на Ивето за годишнината   bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи! Твоя пост ме накара да си погледна моето мъжле как сладко спи и да благодаря на съдбата, че сме си заедно с него и малкото съкровище Simple Smile
Четох, че обсъждате "бременните" признаци. И моята линия стои, но по-ме дразни тъмния пъп. Никой не е споменал, но на мен още имам чувстово, че нещо ми шава в корема  Shocked И не съм изкукала, то чак даже се вижда. Направо като ИТ...ужас.
И ние сме само на кърма, изключая два-три пъти опити за дохранване без постигане на желания резултат. Не знам колко яде и затова все мисля, че е гладен. По този повод с вечната ми параноя за кърмата съм психирала и мъж ми и той милия сънувал сън - помпя аз кърма за пътуването до София сега на 15ти, че сме на концерт. И той ми носил шишета, забележете да пълня.Обаче вече на второто двулитрово взел да вика спри спри моля ти се, че няма повече шишета  Mr. Green
Май стана дълго, за правопис не ми се проверява, ще се извинявам с часа на публикацията  hahaha
П.П. - Палчета за всички, които имат нужда

# 677
Хелоу Simple Smile

Лолита - и ние сме още само на кърма. През деня яде само от едната гърда по макс. 5 мин. За сметка на това - често. Като се приспиваме е друго Simple Smile

Захранване - засега мисля да изчакам да навършим 6 месеца, пък ще видим. Още не съм се спряла на схема, но искам първо да видя и педи какво ще препоръча. Като общо правило си мисля, че е най-добре да първо давам нещата, които са характерни за нашите ширини, за сезона и за моето меню, като изключвам по-силните алергени.

Мим, бях чела някъде, че понякога кърмените деца приемат по-лесно първата храна ако им се дава с пръст или се оставят сами да я вземат с пръсти. За захарта - не искам да натрапвам мнение, но да споделя - нашият доктор каза въобще да не да давам през първата година, а напоследък по конференциите даже говорели и през втората да не се дава.

За грешките - не мисля, че има смисъл да се коментират. Няма да научим никого на правопис през форума. Но пък мнението ми за хората се формира до голяма степен от грамотността на постовете им. И си личи кога грешките са от бързане и кога от незнание Peace

И да се оплача - напоследък покрай единственото ми занимание с детето започнах да се чувствам изтъпяла и да не мога да се съсредоточавам Sad Добре, че с мъжО сме с еднакви професии и сега му се примолих да му помогна с някоя задача, че да си потренирам малко мозъка Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  #Crazy Що не спите бре Simple Smile

# 678
Понеже гледам нанкате вече и няма много да досадя  Mr. Green да ви кажа, че си спазвам заканата за НЕ спане и по този повод си ровя из снимките. Попаднах на последната снимка на корема преди да родя. ЛЕЛЕ МАЙКО, ма то страшна работа  Joy, пък аз се чудя защо още стои и не ще да се прибира.
А малкото човече сега спи...не мога да му схвана графика и това си е...Само знам, че сутрин се грижи за педикюра си или както казва баща му не се налага да му режем ноктите на краката, защото сам чудесно си ги стърже в мрежата на кошарата  Mr. Green
Да спирам, че сутринта само глупостите ми ще четете  Whistling

# 679
 Hug преди малко се връщаме от бърза помощ...нали ви казах, че Бобо прокашля. Тръгнахме да си лягаме, взимам го врял. Меря му темп. 39,1 градуса, честно сърцето ми слезна в петите от притеснение да не получи гърч. Дадохме му 4мл. панадол, после в спешното още 2мл. и ако не я сваля ми каза доктора да го разтривам с ракия смесена с аспирини. Зачервено му е гърлото и му е изпъкнала фонтанелката. Утре при педито сутринта- еее писна ми вече честно не мога повече.
в момента е 37.2 и се живна, newsm78 преди така увисна, че не ми се приказва...

айде лека  Hug

# 680
Лори миличка аз и Ники ви целуваме с Боби. Хубаво,  че е спаднала температурата вече и дано поспите сега (hug)

# 681
добро утро

бързам да поднеса кафенце за ранобудните тази сутрин като мен

Лори ако знаеш как се облизваше онзи ден на наденичките, които си бяхме приготвили за вечеря, всяка хапка ми броеше, чак неудобно ми стана  Laughing той нашият готов за мръвка, аз с пъпеш го залъгвам още.. hahaha

Стискам палци за Бобчето да отмине бързо лошата болест  Praynig Hug

# 682
Добро утро!
Софи,взимам си кафе! Hug
Мария-м,имаш стиснати палци от мен за изпита.Успех!
Лори,палчета и Боби,да се оправя бързо!Как е ?
Ето едни сладури  Mr. GreenКак ще си ги поделите,не знам?!

Още се излежава-самичък!

# 683
Лори, ще се оправи малкият мъж Praynig Hug
Добре че бързо си реагирала Peace
Нашата борба с храната продължава ooooh!
Не съм си и помисляла,че ХРАНЕНЕТО- едно толкова важно и необходимо нещо за едно малко бебче,ще се окаже толкова трудно и тежко,направо не издържам вече мамка му #Cussing out,само да порасне ще й яде гъза бой на мойта хубавица ooooh!
Днес вече ще въведа и тиквата към обедното пюре, до сега бяхме на:
- 4 дена на картофено пюре,което постепенно увеличавах с мъничко
- 3 дена на картоф и морков (страх ме е да дам само морков),пак постепенно увеличавах моркова и вчера изяде 80 гр. пюре но не искаше АМ след това ooooh!
- днес мисля пак да сваря картофче и да добавя пюре от тиква само че от бурканче!
Още нещо исках да кажа ама какво бешеее newsm78,както и да е после ако се сетя Crazy
Май всички ни дразнят правописните грешки, но всички ги допускаме Peace
Така че мили майчета да не се ядосваме за глупости,има много по важни и съществени неща в този живот Peace
Лечегуитка аз се радвам да те видя отново сред нас Hug
Драсни няколко реда да кажеш как сте Peace
Та да си взема от хубавото кафенце ,а компанията хич не я ща, не ми е до мъже Rolling Eyes
Мария стиснати палчета за изпитите Peace
Прекрасен ден от нас маминки и бебчета и честито на днешните ни месечинки  bouquet
Сетих се, но след като публикувах вече ooooh!
????? към мамите с Момиченца
Забелязали ли сте да им се отделя нещо като бяло течение на малките бубулечки!
При нас от около една седмица се отделя и умирам от страх да не е пак бактерия и утре ще пускам пак урина,че днес няма кой да ни я занесе Confused
Оххх ooooh!а не сме спираме АБ,милата ми със сигурност и от това няма апетит,няма ли край бее #2gunfire
Многоооо се извинявам за сутрешното ми мрънкане Praynig

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 08:14 от nadejdata

# 684
  • Полски Тръмбеш
ВЛИЗАМ САМО ДА СЕ ПОМОЛЯ И АЗ ЗА БОБИ И БОРЯНКА  Praynig Praynig Praynig  БОБИ ПО-БЪРЗО ДА МУ МИНАВА ТЕМПЕРАТУРАТА И ГЪРЛОТО , А НА БОРЯНКА ИЗСЛЕДВАНИЯТА ДА СА ДОБРИ  Praynig Praynig Praynig

fingerscrossed ЗА ИЗПИТИТЕ НА АДАШКАТА

# 685
Лориии, забравих да ти кажа никакво разтриване с АСПИРИН Naughty
Вредно е за децата!
По-добре компреси със оцет и вода,разредени 1:1 Peace, на челцето и чорапчета напоени във водата с оцет Peace

# 686
  • У дома... някъде
Добро утро!
Дано Боби днес е добре. PraynigЛори,представям си какво ти е било снощи.
Надеждата,каката имаше такива бели "неща" и сега някой път от време на време си има.Мисля,че е нормално за момиченцата.Педи ми беше казала,че няма нищо притеснително. Peace
А млякото пие ли го вече или още се сърди?
Мария,късмет на изпита. Hug

Все още няма данни че майчинството ми се обработва  #Cussing out

# 687
Добро утро!
Минавам само да се помоля за Боби и Борянка Praynig
Нашите деца са железни, нали знаете, всичко ще бъде наред Praynig Praynig Praynig
Заминаваме ние на консултация после ще се отчетем.

# 688
Lori  Praynig
Az 4akam da ni pusne magistrite. Gledah v noi utre 6te ima pari4ki ot mai4instvoto ve4e.
Ajde cun....

# 689
Ех,тази Борянка!Да почва да се храни хубаво,за да не притеснява мама.АБ колко време още ще пиете?Ние не сме имали такъв секрет.

Момичета,споделете как правите дом. картофено пюре на бебоците!  Praynig

Егати смотаното време! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт