Съвет за покупка на Космодиск

• 5 438
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Разбирам, че не съм изобщо наясно с гръбначните изкривявания, а трябваше да намеря и прочета повече за тях Embarassed Виждам сега, че пише също, че гръбначния ми стълб прилича на бамбукова пръчка, защото  сакроилиачните стави на места са частично  заличени, а костите там - с намалена плътност. Може би е трайно и непоправимо увреждане. Sad Трябва да опитам да го спра...

# 16
Намалента костна плътност е попрашима  Wink изкривяванията също в определена степен могат да се повлияят в обратна посока. Вчера монтирах едни големи рекламни табели на кристиан ъф рома в капана и днес се събудих с неописуеми болки в целия крак и таза. Направо не си чувствам кръста.  Sad Сега разглеждам сайта на www.iherb.com и ще сипоръчам пак ензми, че имам само серазим и едно единственно хапче босвелия.

# 17
И аз поръчвам и започвам да подготвям изследвенията за ТЕЛК, а после - на физиотерапия Simple Smile

# 18
Ето ти код а отстъпка от моч акаунт 5$ - HEV436 ако не и поръчала все още  Sunglasses

# 19
Не ,ще го ползвам, мерси! Надявам се и да помогне всичко написано до тук на някой друг, който е изпаднал в нужда и търси спасение от болката.
Поздрави и благодаря!

# 20
Цялата работа е да се прави редовно гимнастика , която е назначена от физио терапефт. Гимнастиката се прави за да укрепне мускулатурата на тялото и когато се стои прав или се ходи да може "трупът" да се носи от мускулите , ане да се натоварва костно ставната система. Що се отнася до космо диска не  мисля че е изобретението на века. За да те масажира трябва непрестанно да се опира в гърба а това може да стане само ако сме легнали върху него. Виждала съм хора които ги носят и той се опира само на местата които е превързан с ластик. Има едни книги на Норбрков ако искате им хвърлете едно око ....

# 21
Мпля те напиши заглавие и издателство ако можеш. Мен ме интересува книгата, вече съм срещал името в разговори с лекари и др пациенти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт