Раждане вкъщи 14

• 21 667
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
григорова дали ще си отпусне ваната да пусна делфина в нея?

Хм, хайде стига с тази Григорова!
       Аз искам да раждам като Жена /Човек/ - не като Делфин.

оооу, питай вонска... ако дава, аз нямам нищо против.
Иначе марш болницата!

# 166
  • София
Бащатко, аргументите ли свършиха, че взе да се държиш като селския идиот? Безсилен гняв ли замъглява мисленето ти? Ти сам си отказал доста хора да ви подкрепят с ценното си участие тук. Wink

# 167
Хем намират кусур на форума, хем го четат, че и пишат Thinkingnewsm78

# 168
  • София
Хем намират кусур на форума, хем го четат, че и пишат Thinkingnewsm78

Лекарствено-лекарски форум, но тук се намъкват поддръжници за каузата. Wink  Лесно и удобно, като в море с много риба.

# 169
  • София
Кажи сега защо в същия метаанализ не е включено именно това мащабно холандско изследване.

Напротив, включено е. Чела ли сте мета-анализа?  Wink

Сериозно?
Цитат
In contrast, the overall neonatal death rate was almost twice as high in planned home vs planned hospital births, and almost tripled among nonanomalous neonates. Importantly, these latter observations were consistent across all studies examining neonatal mortality, regardless of the covered time period.4, 7, 10, 13, 15, 17
Къде е 16 Wink? Не ми казвайте, че причината е, че липсват данни за 7-28 ден и заради това е изключено;).
Още нещо, можете ли да ми цитирате ревю на Кохрейн по темата (златният стандарт на "научната" медицина). Мисля, че последното му обновяване е от 2006, ако не се лъжа. Да пусна ли заключението им? Защо ли наличните изследвания по темата до тогава са определени като недостатъчни/недостатъчно качествени. Сега ми кажете има ли в изследването на Wax изследвания от преди тази дата, каква част представляват метаанализа?
Предполагам, че Кохрейн ще обнови ревюто си по темата. Може пък тогава да поговорим отново.

# 170
Метаанализът на Уакс е боклук от световна класа, който бе осмян за безбройните си грешки от учени от цял свят. Това вече го дискутирахме, но вие ще повтаряте до припадък лъжата, дано някой се заблуди, че е така.

От линка на Ива.Д.

Това е пропуснала да го цитира.

Не, не! Rookie цитира коментар на мета-анализа на Wax JR et al. от юли 2010 г.:

Iva_D го подмени с друг линк за холандското изследване на de Jonge A et al. от август 2009 г.:

и подчерта, че е "The largest study of its kind" с малката разлика, че е по-старо от мета-анализа и освен това е включено в самия мета-анализ. Но въпреки всичко мета-анализът доказа 2 до 3 пъти по-висока неонатална смъртност при домашните раждания.

Iva_D, преди писах и продължавам да твърдя, че "Естествено" и "Родилница" са от един дол дренки.
Съжалявам, че трябва да Ви го кажа, но Вас лично вече Ви поставям в една категория с persimon.  ooooh!

# 171
  • София
Добре, де. Аз не съм информирала в Родилница за рисковете, но се чудя някой дръзна ли да го направи и даде ли се възможност за обективен анализ?  Rolling Eyes Как пък никой не се сети да обсъди някое и друго противопоказание с верните дружки?  Rolling Eyes Като в отчетните тук - споделя се, спори се, взима се отношение.

Верните войни на каузата споделиха няколко пъти, че Родилница не е форум за всеки, защото на родилниците не им се разходва ценна енергия с положителна вибрация за безсмислени спорове с хора, подлагащи естествените процеси на съмнение. Питам аз, щом сте ограничили контингента, не носите ли вие отговорност за манипулативното представяне и изопачаване на факти, довело до първия случай на смърт при домашно раждане? Питам и отговор не искам. Искам четящите да си дадат сметка що за безотговорна сектантска група сте!

# 172
  • Куциндрел
А какво естествено има в раждането под вода с делфини? Освен ако не си делфин де.
         Някои са делфини, не им отнемай правата.
Joy hahaha Joy

# 173
Добре, де. Аз не съм информирала в Родилница за рисковете, но се чудя ....
Еййй окото ще ти извади тая Родилница... да не си влюбена в тях?
Аммм забраниха ти достъпа до тях и...така е, на някой жени, като им откажат нещо и побесняват.
после аз съм бил гневен  Rolling Eyes

# 174
Аммм забраниха ти достъпа до тях и...така е, на някой жени, като им откажат нещо и побесняват.

Аааа, не  Naughty - ти си влюбен в Родилница /умните, възвишените...и пр. момичета/...Да не би да ревнуваш????

# 175
  • София

Не можеш да ме свалиш на собственото си емоционално ниво. Wink Не ми дреме за Родилница, защото отдавна не пиша - не могат да покрият нуждите ми, понеже там гвоздеят е домашното неасистирано раждане, знаеш.  Peace Пък и на кой му пука вече - там вероятно са останали само лидерките и крайно лабилните идолопоклонници.

Не вярвам, че някой здравомислещ ще продължи сляпо да блее в това стадо след трагичния случай и недостойното поведение на уплашената агитка... Тъжен край на каузата ви.

# 176

Не можеш да ме свалиш на собственото си емоционално ниво. Wink Не ми дреме за Родилница, защото отдавна не пиша - не могат да покрият нуждите ми, понеже там гвоздеят е домашното неасистирано раждане, знаеш.  Peace Пък и на кой му пука вече - там вероятно са останали само лидерките и крайно лабилните идолопоклонници.

Не вярвам, че някой здравомислещ ще продължи сляпо да блее в това стадо след трагичния случай и недостойното поведение на уплашената агитка... Тъжен край на каузата ви.
Ей, наистина добре направиха като затвориха форума...  че с твоята голяма нужда, щеше бая да оцапаш.

# 177
  • София
...
Ей, наистина добре направиха като затвориха форума...  че с твоята голяма нужда, щеше бая да оцапаш.

Добре. Щом това е толкова важно за каузата ви, разбирам ви.  Peace Но факт е, че олекнахте драматично. Жалко, че това се случи чрез невинната жертва на подведени родители (колкото и да пренебрегвате този факт)... Длъжници сте им!  Peace

Надявам се всички нормални организации да стоят далече от опасния талант на членовете ви да манипулират!

# 178
  • София
Божеее, какво я захапахте милата Григорова? Че тя, съвсем човешки преди 4г и половина ме пусна 'нелегално' един цял ден предсрочно вкъщи. Много ми беше важно, понеже беше Коледа и не ми се седеше безсмислено още един ден в болницата, замо защото пътеката е 5 дни за секцио.
Добра жена.

Така едностранчиво, ок ли е? Понеже за мен тя е 100% положителна. Веднъж съм я видяла, на 100% ми е изпълнила личните желания. Че даже в противовес на закона.
П.П. Няма нужда от отговор. Въпросът е хем риторичен, хем не на вашето енергийно ниво. Whistling

# 179
...
Ей, наистина добре направиха като затвориха форума...  че с твоята голяма нужда, щеше бая да оцапаш.

Добре. Щом това е толкова важно за каузата ви, разбирам ви.  Peace Но факт е, че олекнахте драматично. Жалко, че това се случи чрез невинната жертва на подведени родители (колкото и да пренебрегвате този факт)... Длъжници сте им!  Peace

Надявам се всички нормални организации да стоят далече от опасния талант на членовете ви да манипулират!
Кажи сега какво трябва да им/ми е наказанието.

Общи условия

Активация на акаунт