Дано да се получи този път да се видим 
Спомням си ,че големия до 3 годишна възраст гледаше само рекламите. Почнеше ли реклама той беше пред телевизора. Като проговори ги и рецитираше. Дори и до ден днешен в къщи рекламите са , така да се каже, на почит. Скоро дори се чудих Handy на кой GSM оператор са представител и синко ми изрецитира цялата реклама Има нещо определено. Но пък този малкия не подбира, той като чуе телевизора и стори ли му се интересно ( незнам как го преценява) се зазяпва. Гледа понякога реклами, гледа детските на батко си, понякога и новините с тати гледа и ако тръгна да му обръщам главата надава вой. Ако мога го завъртам, ако никой не гледа или гася тв-то или пък сменям канала и той губи интерес. За крайност като няма да гледаш телевизия не си и мисля. Ще се опитам да не прекалява, но с батко му съм изпуснала момента и сега гледа доста време, та не съм сигурна дали ще се справя. Няма начин... но майка ми има позната от Приморско, млада жена с 2 деца , които нямат тв и не гледат тв. Незнам как се информират и не губят връзката...

камъчета, неравности - яде ги направо. И широка - малкия има място и за игра, и за спане. Малко ме тормози това вадене и слагане в багажника, ама нищо. Без малко да не я събера
Абе на него да му е кеф и да му е удобно 

Не им слушай глупостите на такива разбирачи!
Тя една майка разправяше на сестра ми как детето й започнало да казва думи на 6 месеца и на годинка вече правело смислени сложни изречения.
А на сестра ми момченцето е на 1,6 м. и казва отделни думички. Много майки ме гледат меко казано тъпо, като кажа че съм махнала памперса на каката на 2 години и направо обезумяват като разберат, че все още вечер спи с памперс.
Дават ми съвети да слагам масло, сол и захар в зеленчуковото пюре, за да е вкусно и сокче, за да приема витамини детенце.
Още не сме взели столче ама тия дни ще го направим,ако решим до село особено да мръднем.Макар да съм сигурна че пак ще е на ръчичките ми дотам...
Абе като се замисля доста вкусове е тествала...по-бавно да не се притеснявам излишно.
Ние май сме най-напред със захранването.Цели 3 хранения сме изместили,АМ яде само сутрин в 7 и вечер в 22 Нашия досега не е имал претенции към храна,хапва си всичко което му дам за което много се радвам..като чета повечето бебоци не харесват доста храни.Много е хубав пащърнака за тях,полезен е.Най-важно е да се разнообразява в храненето.Жълтъка също е много важен,спанака,както и пресните плодове. Относно рекламите ние също много ги зяпаме

Утре сме на консултация за мерене и теглене. Пресни плодове още не съм давала, нямаме още домашни от био градината на баба, но за сметка на зеленчуците - всичко, което готвя много му харесва! Тези дни ще купуваме и столче за хранене, най-накрая/всичко опира до финанси, за съжаление ми бяха объркали документите в нои и доста почаках, докато ми изчислят майчинството
Изобщо не се развиват по един и същ начин, нищо че са брат и сестра... Така че, като чуя някой да казва какво трябва да прави едно бебе в определени месеци, направо..
Не се връзвайте на глупости и "доброжелатели"...

избиха и предните долни два резеца.Много леко мина,изобщо не усетихме,дано и по натам да е така. 

.Пример от вчера - пюре,което отказваше да яде миналия ден,си го изяде цялото