Сигурно му обличаш дрехи за 1 годинка..
единствено аз примерно не бих давала кисели и каши 
.
Личния ни лекар не го намира за притеснително,следим си го редовно и всичко е ок. Знам че като проходи ще отслабне.И за протокола-седи самостоятелно,ходи в паяк,премята се с лекота по цялата дължина на спалнята без никакво затруднение.
не се притеснявай толкова и на мен като ми каза ЛЛ, че ако бебето стане над 10кг ще е на диета ми прозвуча супер смешно. Детето си гладно няма да държа
за сега вървим в границите и даже предния месец бяхме на минус ама това е защото бяхме болни
Честита месечинка на големия бебок
Филип беше последно 70см това преди 7-9 дена
висок ще е Алекс

Моят син тежеше толкова на 1.5 години и много се бъзикахме , че вече може да ходи в първи клас. 
Преди докато успея да набутам половин бурканче, пеех, плясках, подскачах, пусках вентилатора( защото е голяма атракция)Когато трябва, влючваше се и баткото и той да я занимава....Но с мъка или не, успяхме да въведем зеленчуците и сега е по-лесно.
на Сияна и изби вторият горен зъб.
Направо цял месец ми разказа играта. Какъв беше този зъб, какво е това чудо....
не се притеснявай толкова и на мен като ми каза ЛЛ, че ако бебето стане над 10кг ще е на диета ми прозвуча супер смешно. Детето си гладно няма да държа
за сега вървим в границите и даже предния месец бяхме на минус ама това е защото бяхме болни
Честита месечинка на големия бебок
Филип беше последно 70см това преди 7-9 дена
висок ще е Алекс
и не смятам че детето има нужда от диета
а и ми е много интересно как да му кажа че не трябва да яде?
Аз едва успявам да правя някаква диета а това малко човече как ще разбере?
ний се върнахме от почивката беше страхотно... толкова много бебета имаше около нас..малкия беше много щаслив...ходихме и на море..много му хареса! такъв кеф...много се кефеше в морето...особено в лодката си
мислехме че ще го е страх но...не! 

Освен това започна да пие вода по -малко, но пак е нещо при положение , че до преди два дни не изпиваше и 5мл.
а и Гоги се чувства много добре в него
.
. 

Ние сме далеч от ходенето, но като го държи някой набива крак.
Ужас!
Нито имам домашни продукти, нито имам време.
Направо не е истина. когато и да дръпна - падат цели кичури. Скоро ще остана без коса!
да ми олекне малко Препоръчани теми