За храненията, аз и с това си дете не можах да създам режим нито за похапване, нито за спане. Направо се чудя как стават тия хватки. Обаче съм се успокоила и си повтарям че това си е до дете. Ревящо бебе не мога да издържа и вдигам на секундата в която писне. Ако не млъкне давам да яде/суче. Моята госпожица изяжда от 30 до 90 мл от бутилка, в зависимост дали се е кърмила през половин час или през един
Момичета, не са малки бебчетата още за излагане на пряка слънчева светлина и за слънцезащитен крем? Особено пък за лицето? Аз моето го пазя, и ако се случи да го близне слънце, то е за секунди. Виж, за комари ревностно я пазя и винаги слагам нещо или на количката или на мен (щото и аз нося бебе и бутам количка). Гледам да не слагам нищо директно на бебето, нещо много съм се уплашила от теаи козметики. Виждат ми се много вредни за малките душички.
, и аз си пийвам понякога, но гледам да е безалкохолна. 
:
.

Нахраних я и заспа до 08:30,но това среднощно ставане ме утрепва направо. НА сутринта съм като разглобена на чаркове
! Добре, че татко ни се върна за 2 нощи, та му я връчих и станахме преди 1/2 час!