Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 926
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Шу,

Много се радвам, че всичко с Яна се нареди толкова успешно..
Подобни новини ми усмихват деня...

# 496
И тъкмо включих новините...

Надявам се, че сте добре в Лондон  Confused

# 497
  Шу, направо се просълзих. Браво на малката и лекарите  Hug Весело изкарване в Леголенд, сигурна съм, че ще е, аз обожавам такива места, за ужас на мъжа ми.
  Ев посъбрало ви се е, но ще се подредят нещата, спокойно. Гледай да не си слагаш всичко присърце, че ще изперакаш  Mr. Green Аз пък как ще се радвам някой да ми организира и плати всичко, а аз да си сложа д-то на масата и да хапвам и пиивам, ама пусто няма такива ентусиасти, наще само на акъл са силни да дават  Laughing А за чека, ще ти сменят датата най-вероятно, не бой се нищо не си изпуснала. Ние скоро ходихме на 8 месеца чек. Дадоха ми една чанта с брошурки, хвърли една играчка на пода да види малката дали ще я проследи, после и подаде една, гледа я как стъпва, килата, краченцата и ме разпитва какви срички казва и дали казва. Говорихме си за храненето, въпроси имах и така. Попълних и една форма за безплатни решетки за стълбите, камината и аларми за пожар-незнам дали не е само за Уелс- и уж щяха да дойдат, ама един месец ги чакам вече.
  Ева много се радвам за хубавата новина, хайде чакаме резултати вече  Simple Smile
  Новините за Лондон бяхме на гости допреди малко и не чух какво и как, само видях малко от репортажа  Shocked  , та не мога да изкажа мнение, но във всички случаи направо не можех да повярвам, че е репортаж от тук....

# 498
Здравейте момичета!От известно време с интерес следя дискусията ви общо взето прочетох по голяма част от  мненията,но поради обемния материал може и да съм пропуснала нещо и да се получи преповтаряне на въпроса за което се извинявам.
Много бих искала да чуя вашето мнение а именно:мъжът ми е в Англия  а аз в бг.често пътувам при него,на квартира е при  семейство от бг. където по стечение на обстоятелства хазаите пренатрупват къщата с хора това,че си наел самостоятелна стая не им пречи да настаняват по още един двама оправдавайки се с разходи и прочее е това  е може би тяхно право при положение,че няма предварителна договорка за каквото и да е.
Съпругът ми реши да търси друга квартира в Кройдън,но поради факта,че е сам смятам,че не е изгодно да наема флат или къща,по за предпочитане е стая въпросът ми е кои агенции или обяви ,препоръчвате от тези които сте ползвали и са коректни.?
Гледах сайт който е пуснат във форума/www.rightmove.co.uk/ тези цени,които са обявени за седмица  ли са?
Агенциите каква предплата искат?Всеки съвет би ми бил полезен благодаря ви предварително.Ако някъде е разисквана подобна тема насочете ме ще ви бъда благодарна.

# 499
А, аз така съм се гипсирала...утре летим с моите момичета, всичко е готово за живеене и сега тези размирици!! А ние сме в Чингфорд...ужас, доста близо ми изглежда и дано се овладее положението, че егати посрещането  ooooh!. Стискайте палци нещата по новините да са преувеличени, че както съм и бременна, постоянно филмирам ситуацията лееко преувеличено!

# 500
bekii здравей набързо ще се опитам да ти обясня това което аз знам.Значи за rightmove има дадени цени за седмица(PW) и за календарен месец(pcm).Ако си търси само стая нека погледне във кватралния вестник там със сигурност ще има обяви или да погледне обявите в пощенския клон на квартала или в магазинчетата за вестници.
Колкото до агенциите там нецата са по-друго яче.Трябва да си набележи нещо и директно да им се обади и да ги попита.Предплатите са индивидуални в зависимост от имота също и процента за агенцията който е включен в цената.Погледнах сега една обява и тя е за 370 паунда на месец със всички сметки включени обзаведена стая и се дели с други хора.Така че смело хареса ли си нещо да се обажда и да пита.
Ana Mu лек полет и не се притеснявай всичко ще се надери  Peace

# 501
  • Лондон/Пловдив
bekii кажи му на мъжът ти да се маха от тази къща аз също съм в Кройдън  и я знам тази къща където настаняват други хора .След като той си е наел самостоятелна стая това означава ,че никой друг не може да бъде настанен при него без да си е дал съгласието . Тук в квартала на почти всички офлайсънси има обяви за стая единична или двойна . Цените са 250-300  за единичната със сметките и 500-550 за двойна със сметките . Пиши ми на лични дали искаш телефон да ти пратя на моя хазяйн защото в другата му къща има свободно място (къщата е на 5 мин.от East Croydon)

# 502
Благодаря ви за отговорите момичета много ми помагате с вашето мнение!Надявам се всичко да се подреди както трябва.Желая ви всичко най добро.  smile3525

# 503
И тъкмо включих новините...

Надявам се, че сте добре в Лондон  Confused
Засега сме добре,но кой знае как ще осъмнем като все повече квартали са атакувани.

# 504
  • Манчестър
за сетен път се убеждавам колко е хубаво,че живея далече от Лондон....

# 505
Ave никой не е защитен в днешни дни от такива неща.Дано само всичко приключи по-бързо.Не ми се иска да го казвам но законите на Арабския свят биха свършили много добра работа за тези хулигани.

# 506
Почнаха и в Бирмингам.
Отрепки.

# 507
  Леле, като гледам новините и не мога да повярвам, че е Англия това. Да им спират бенефити, документи и всичко и да ги изпращат кой от къде е. Не, че ще стане де, но от много свободия стават такива неща, дано скоро се закроти всичко  Praynig

# 508
Такива бунтове имало от време на време, разправя аланглето..
Отшумявали за 3-4 дни... А дано..

# 509
Мъжа ми казва, че не е могъл да купи възглавници...всички магазини били затворени в размирната ерия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт