Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 693
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде на път....
Аз дебна изгодна оферта за маникюр и педикюр с Шилак или Гелиш, та ако видите нещо интересно свиркайте Wink.
Току що се сдобих с ваучерче за Шилак по тази оферта, салона изглежда добре, сертифицирани са от Интеркозметика.. Само да ми пораснат малко ноктите и ще се възползвам Peace
Тази оферта е само за поставяне и сваляне на лака, не мисля че включва оформяне на нокътна плочка, изпилване и т.н. Simple Smile
Да, и аз това гледах, офертата е само за поставяне и сваляне. Peace

# 46
  • Sofia
Ще си изгубя ваучерите за картофки Грингос заради невъзможността да разпечатам ваучерите.  Mr. Green У дома нямам принтер, а в офиса нямам достъп до поща.
Моля, който е ползвал повечко сайтове - напишете през кои от тях принтирането е задължително, че да не ги чета изобщо.
Предполагам че и за други ще е полезно...

# 47
то зависи от фирмата за която е ваучера, не от сайта

# 48
И аз имам порблем с принтирането. Simple Smile

Някакви отзиви за пиците на Мама Миа имате ли?

# 49
  • Някъде на път....
Това не е точно така. Колектива например задължително изискват принтираните ваучери от партньорите си.  Peace
Докато днес - подавам ваучера (от -spam173-)  за петифурките на човека, който ги донесе и той ми каза: "Няма нужда от листчето, всичко е наред!"  Peace

# 50
Ще си изгубя ваучерите за картофки Грингос заради невъзможността да разпечатам ваучерите.  Mr. Green У дома нямам принтер, а в офиса нямам достъп до поща.
Моля, който е ползвал повечко сайтове - напишете през кои от тях принтирането е задължително, че да не ги чета изобщо.
Предполагам че и за други ще е полезно...
Качи си ги на флашка и принт в офиса  Peace .В много книжарници/фото могат да ти принтират,разбира се,по-добре е на някакъв носител да ги занесеш,а не да си влизаш в профила от там  Grinning
  От Гаврош не искат ваучерите,защото им ги казваш по телефона предварително.Имала съм случай,когато в сайта пише,че не е задължително(може да се препише на листче),а там "предпочитали" разпечатан и както във Vaucher пише да се предадат разпечатаните ваучери,а не им трябват.Преценявам по кода или питам по тел. в заведението(примерно),когато правя резервацията.Предпочитам да не принтирам,ако не е наложително.Все пак това е много хартия нахалос,само за има откъде да препишат един код в компа.Според мен даже трябва да се изпращат по E-mail(както направиха Суши експрес последния път,например).

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:55 от mi6ani

# 51
Някой по-горе беше питал за резервацията в Мармо - аз се обадих през деня (петък) и направих резервация за вечерта, но с уговорката, че заехме последната маса за двама, така че е по-добре да се обадите ден-два предварително, посещаван ресторант си е Peace

# 52
  • в 1001-та нощ
Това не е точно така. Колектива например задължително изискват принтираните ваучери от партньорите си.  Peace
Докато днес - подавам ваучера (от -spam173-)  за петифурките на човека, който ги донесе и той ми каза: "Няма нужда от листчето, всичко е наред!"  Peace

Shocked Shocked Shocked това пък защо? Shocked

много тъпо ми беше да ми искат лична карта - дали аз съм лицето на ваучера  #Crazy #Crazy

# 53
  • в света на неограничените измерения
освен таблиците - имаше и файл с обяснения за причините, кой резултат на какво вероятно се дължи и т.н.  newsm78 - в Лозенец има ли такова нещо - или само таблиците?

също разбрах, че от Китай се внасят за около 200$ + транспорт, мито и ДДС, а тук се продават за 3-4000 лв (  #Crazy разходите над цената не са такива  #Crazy )

Той софтуера е еднакъв на всички машини. И моето "изследване" освен таблицата има и някакви пояснителни текстове. Но нали разбираш, че не е в това въпроса. А в точността на показателите.

Ако си внесеш уреда от Китай няма да можеш да получаваш данните на български.
В Б-я има една фирма, която им добавя софтеур на български и после ги продава за 4000 лв.

Ти много ваучери си купила. Аз бих отишла отново само при лекаря, където са ти правили и първите изследвания.

# 54
Това не е точно така. Колектива например задължително изискват принтираните ваучери от партньорите си.  Peace
Докато днес - подавам ваучера (от -spam173-)  за петифурките на човека, който ги донесе и той ми каза: "Няма нужда от листчето, всичко е наред!"  Peace

Shocked Shocked Shocked това пък защо? Shocked

много тъпо ми беше да ми искат лична карта - дали аз съм лицето на ваучера  #Crazy #Crazy
Взимат предпазни мерки ,сигурно,може да се е получил някакъв гаф
Хе хе,в р-т "Чепишев искаха ЕГН и 3 имена и ти пишеха фактура  Laughing .От Goldendeals им го изисквали  Laughing (повече от този сайт НЕ,не може да не те предупреждават в офертата за такива неща,не че е кой знае какво ама ми е малко тъпо да отида на ресторант и да си записвам данните)

# 55
  • Ловеч
Много хубава тема!! Как не съм я видяла до сега...

Аз се целя на тази оферта - От 50% до 53% намаление на пакети за двама в Хотел Ренесанс, Риб …  закуски и вечери , но още се колебая.
Не мога да намеря никакви отзиви в интернет за този хотел... някой ходил ли е ?

# 56
  • в 1001-та нощ
и аз я загледах - мъжът ми са имали там фирмени партита и споделяше много хубави отзиви  Peace

# 57
Grabo са пуснали нова супер оферта за моренце и се чуда дали да не си направя една разходка допълнително Grinning На Златни пясъци с 50% отстъпка - 3 нощувки със закуски за двама …  Холидей Парк****

# 58
Много хубава тема!! Как не съм я видяла до сега...

Аз се целя на тази оферта - От 50% до 53% намаление на пакети за двама в Хотел Ренесанс, Риб …  закуски и вечери , но още се колебая.
Не мога да намеря никакви отзиви в интернет за този хотел... някой ходил ли е ?

и аз я загледах - мъжът ми са имали там фирмени партита и споделяше много хубави отзиви  Peace

Laughing И ние й се чудим ... единствено ме спира, че няма басейн  Crazy

# 59
  • София
Да се запиша в новата тема. Наскоро разглеждам рядко офертите, но пък може да ми допадне нещо  Grinning

MayaAdi,

пише, че има басейн  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт