На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 278
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Мили мами надпишете тези прекрасни слънчица:

Лейди
, аз залагам за първото момче, че е Ник Тейлър на Флъфи, а второто - Марио на Нечовечка. Simple Smile То и ти сигурно ги знаеш де, ама нека мамите си кажат.  Whistling

Пфуу, днес като по чудо успях да се организирам (и да не заспя права) и да се разходим преди обед. След малко цокане и игри/сън (както дойде), пък аз ще взема да метна едно зеленце във фурната, че наш татко да има какво да 'апне, като се върне.

Нечовечка, Краси
... Ще ме довършите бе, жени!

Мириамс, толкова се радвам и аз, че вече сте си вкъщи и ДАНО вече е минало лошото!!!!!!

А от вчерашната разходка мисля, че слънчасах аз. Беше ми супер зле снощи и направо щях да пукна... Та, затова тия дни - по-лежерно и следобед вкъщи. Много жега беее....

Цвети, лек път и безпроблемно приземяване!!! Ще ви чакаме пак да дойдете!!!

# 541
От вчера нямаме темп явно наистина е било от зъбките,дано да е добре вече,че много криво като е болничко детенце PraynigРазминахме се с антибиотика.
Аз съм на работа още 2 ч и се прибирам.
Нечовечка,направо ме разби,дори тук четох на колежките в офиса и те паднаха от смях Mr. Green
Мляко давам през нощта фризолак и от време на време кисело.

# 542
  • София
Влизам да благодаря на Октомврийския отбор за пожеланията!!!  Hug Hug Hug
Ние с Ралица сме добре. Раждането си мина като по учебник. Според стандарта кратко, за мен дълго  Crazy Crazy Crazy Без упойки, с 2 шева за разкош.
Ралица е копие на кака си Саша 3900 гр., 52 см и като визия е 1:1  Grinning
Ето да я видите  Hug
Ралица

# 543
Ваче, честито и от мен, да ти е много здрава и разумна дъщеричката, много е красива   bouquet

# 544
  • София
аник, хейли, благодаря момичета за приятната разходка онзи ден.  Hug
супер ми се отрази малко социален контакт извън ежедневните задължения.
както  предположоих обаче вчера пропуснахме, задачки-закачки, а и бяхме на консултация. оказа се, че домашния кантар е верен - 10.500кг, а докато чакахме си го измерих самичка - някъде около 80 см. само да видим кога ще се навия да мина да му сложим някаква ваксина, хич не ми се ще  Thinking

за АМ след 1г. - при нас лично малката се отби на 1.3г. и никога не е пила АМ, есвен естествено в болницата първите 3 дена, аз доста се чудех трябва ли да й заместя сукането с чаша мляко примерно, но тя си се хранеше доста разнообразни и реших, че не е наложително, при положение, че тя не си го търси. според мен на финала сукането беше за задоволяване предимно на емоционална потребност, отколкото на някакви хранителни нужди.  Peace

# 545
  • Сливен
Ваче ,Ралица е страхотна кукла,да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet Hug

# 546
hailie ,  rotfImbo голям виц!
Ние приключихме с кърменето. Докато бяхме в болница и не ми даваха да го кърмя и кърмата ми намаля. После реших че щом пие вече АМ, няма смисъл да продължавам и вече седмица не се кърмим.
Лошото е че почна да пие Фризопеп и да се буди през нощта да пие мляко и една кутия не ни стига на седмица, а е 20лв.  Crazy Но нищо де, та мисля поне до годинка да му давам.

Момичета, моя приятелка взима специлано АМ със здравна книжка за детето си - то е с АД и още нещо. Казва, че така излиза много по-евтино, защото без книжката кутията е към 20 и нещо лева. Питайте педиатрите си!!! Рени, какво друго да кажа, освен егати болницата  #Crazy
Мая също ми се разсейва денем,суче по 2-3 пъти през светлата част на денонощието, но нощем съм си наложила да ставам през 3 часа, за да я кърмя. Знам, че това е период при нея.
Ще сложа и аз снимка в албума  Heart Eyes

# 547
Ваче, Ралица е много красива!  Heart Eyes Честито и от мен!

Цвети, лек път ти желая и може в Холандия да се видим.  Wink

Хайли, аз бих давала още АМ, подходящо за възрастта или пълномаслено, прясно мляко.

Илка, 80 см?!?! Лелее, ей това е голям мъж.

Ние не сме се спрели. Нико и той има разни пъпчици откак сме в Бг.
Според мен, е от жегата и изпотяването. Утре отиваме за дълъг уикенд в Сл.бряг.
Дано случим на време само. След около 2 седмици ще идем и до Велинград.
Ако има мами от там, да ми се обадят ако ме мернат някъде.  Laughing

# 548
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, ние бяхме малко на шопинг. купувах пиодаръци за племенниците ми, доживях и аз да купувам момчешки дрешки, то било много трудна работа  Whistling

Рени, ама как така няма да ти дават да кърмиш, какво е това чудо  Shocked Детето не беше ли притеб, що ги послуша изобщо  Rolling Eyes

# 549
Ваче  Hug  bouquet Да ти е жива и здрава рожбата Simple Smile Много да ви радва Simple Smile

Ние сме болниииииииииии  #Cussing out Коко е болен ПАК,а сега и бебката ми е със стомашен вирус и 39 градуса температура 2ри ден  #Cussing out Направо не знам какво е това  ooooh!

Рени  Hug Скъпичко е ,ама какво да се прави Simple Smile)

Бургасо-чужденки Simple Smile) Докога сте на родна земя???

# 550
Здравейте и от мен!!!

Ваче, честита ти принцеса!!! Да е здрава и много да ви радва!!  bouquet

Аз днес не съм станала от леглото- кръвното ми е много ниско и съм като парцал. Добре, че мъжа ми го пуснаха от работа, че днес ако беше наряд незнам как щях да се оправям с Лидия. Слънцето ли ми дойде в повече, и аз незнам. Thinking

Рени, и Лидия е на Фризопеп вече втори месец, но го взимаме по здравната каса, до 1 годинка ще го взимаме от там и нищо не плащаме.

# 551
Ами 2 дни беше на системи и нищо друго освен вода и лечебна хумана, да се прочисти организма. И аз слушам и изпълнявам. И на края АМ, ама да ми кажат, че може с рецепта - не, купувай го, много е хубаво.  #Cussing out

Сега първо ще сменя педиатъра и после ще видя дали може да го взимаме с рецепта.

# 552
Ваче честита рожба! Да расте здрава и много щастлива!!  Hug Hug Hug Много е сладичка Simple Smile

Моят не иска да яде от известно време, както го бях похвалила, че яде и се радвах много, сега стиска устни не ще пюрета, не ще каши, само мляко пие. #Crazy Не иска и кърма вече, то няма и никой почти... Whistling Tired Зъби ли са, не знам какво е това нещо! Crossing Arms Но лошото е, че той далеч не е сред първенците по килограми, а не наддава кой знае колко, на 8 месеца е почти 8 кг, направо откачам! Confused

Болничките да оздравят! Praynig Hug

# 553
Ваче, Ралица е много красива!  Love Честито и от мен!
Мила Илейн веднага ще ти се обадя, ако ви засечем!
Момичета убихте ме с тези вицове-като луда се смях  Laughing
А ето това трябва да пием 3 месеца! http://eruditabg.com/?pid=45&spid=295 и това http://eruditabg.com/?pid=45&spid=294
Мислех, че тези, които водят бебоците на хомеопат са чували за тях!

# 554
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ваче, честита ти малка Раличка! Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва!  Hug

Рени, как така не ти даваха да кърмиш? Ние като бяхме в инфекциозна бяхме само на кърма и рехидратиращ разтвор, бебетата, които бяха на АМ бяха и на лечебно мляко и една специална каша. Там ми казаха, че щом суче няма нужда от нищо!

Сега ще прочета и назад, че само последната страничка погледнах и бързам да честитя на Ваче, че много се зарадвах като разбрах, че си има дъщеричка!  Grinning

Иначе ние сме добре, още сме на морето, бяхаме малко болни, аз де, ама вече ми мина, та добре направих на срещата, че не се завирах в другите сладури, то и сега ми е гузно да не сме заразили някой, ама ако бях нагушкала някое сладко бебе щеше да ми е много кофти.

Общи условия

Активация на акаунт