На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Добро утро Simple Smile

Бобче, Зарат ти е казала, този оказион още го има и там има вероятност да има такива кошари. Можеш да пратиш майка си или сестра си да проверят и да ти запазят или направо да ти вземат една кошара. А ако няма Продавалника със сигурност ще помогне, но ще порастърсиш да намериш продавач от Варна  Peace

Вижда му се края на моето кърмене хора.....тази сутрин му дадох да си пийне АМ детето, ми дърпа дърпа ама нищо.....нито гълта , нищо, за кво да го мъча и да го държа гладно   Crossing Arms

А да, и още нещо, помагайтееее има ли из между вас такива които са трепали хлебарки ??? Чудя се сега вече с малко дете кой от всичките препарати против хлебарки ще е най-ефикасен и същевременно безвреден за детето ??? Моля ви дайте съвет  Hug

# 527
  • Варна
Добро утро!
Ноел ако нямате нищо напротив аз ще пиша от името на целия октомврийски отбор в юнската тема.
Бобче аз имам сгъваема но мини до 10 кг, вие знам нямате толкова, но кошарата не е моя. Тъкмо се каних да я връщам, не знаят че вече сме на голяма. Ако прецениш че Йована няма да се пъхне в нея  Mr. Green мога да ти я дам. Иначе също ти препоръчвам нещо от продавалника да набележиш.
Ще поработя и пак ще пиша.
Приемам идеи за накети  Laughing

# 528
Lady V, разбира се!  Hug

# 529
  • Варна
Веси ние пръскаме с Райд но за един ден изчезваме с децата от вкъщи.
Ние пък ще отбиваме вечерното кърмене, ми разсейва се, не ще, само мъча него и себе си. Виж сутрин рано рано два пъти добре си цоква, понеже е сънен  baby_neutral

# 530
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лейди, благодаря ти за предложението, но няма как да ти я върна после, защото на мен ми трябва кошарата за Сърбия, където в нито един от хотелите, немогат да ни осигурят  ooooh! :ooooh Иначе, хотела във Варна, дори и да нямаха, след като им казах, че акоми намерят ще резервирам при тях, веднага оправиха положението. Ами това е търговец, иска да си продаде стаята за седмица и инвестира в кошара, която и после евентуално ще му трябва за бъдещи гости.  Peace Комуникацията с тях също беше много добра, бърза и лесна, по имейл. Остава да съм доволна с базата и обслужването и ще го препоръчвам с две ръце  Peace

Мила сутри не иска да яде и това ти то. Трябва да арестувам Йована пред столчето за хранене да й пее песнички и само тогава хапва. Аз и да пея и на маймуна д асе правя, не ме отразява. Иска само сестра си и това е  Rolling Eyes

# 531
Момичета, много моля за съвет Praynig
Ако след 1г. спра да кърмя трябва ли да включа АМ в менюто? Или да давам обикновено мляко?
При нас кърменето вече е пълен ад. Не знам дали ще можем и до 1г. да се кърмим. Иска си детето лъжичката и това е... Cry

# 532
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, при положение, че твоя юнак има малко алергии, бих препоръчала поне още половин година след това да остане на АМ. Иначе, аз Йована я отбих на годинка и два месеца и веднага след това пропи прясно мляко в градината. Не е имала проблеми  Peace Даже като бяхме във Варна точно на годинка беше, й купувах често мляко с грис и много го ядеше, не ми е правела реакции  Peace

# 533
  • Варна
Хейли и аз това се чудя. Ники го отбих към годинката и АМ не съм давала, беше на детска кухня изцяло през деня +попара сутрин. Прясно мляко не ми пиеше. Притеснявах се понеже другите около мен даваха след годинката АМ или прясно мляко доста време. Но да ти кажа нямал е недостиг на нещо, здрав си ми е по принцип. Сега се чудя с Дани как да прцедирам  Thinking

# 534
  • Сливен
здравейте
красе мерси за кафенцето  Hug
забравих вчера да кажа,че като дадох на Дени пюре банани с извара преди около месец и половина и той повръща след него  newsm78 и аз го дадох в една градинка,след като го бях взела от магазина и старателно измила бурканчето с минерална вода  Crossing Arms
а както съм казвала и преди,големия ми син беше на два месеца ,когато ютията ми гръмна в ръцете и се запали и за една седмица кърмата ми спря,веднага започнах с кисело мляко,никога не съм му давала АМ.Не е имало реакции и го изгледах с кисело мляко,на кухня беше записан месец,но не ядеше храната,за това му готвих,но не съм мислила много много за алергии и за това коя храна след коя да въведа
да ми е жив и здрав,голям мъж за женене стана  Party
така,че всяко дете е различно красе,допитай се до педиатър и следи Монито ,и ще видиш че ще вземеш най-правилното решение  Hug

# 535
Ах, Боже, Боже,
без мъж се не може.
Стига мъжът да може,
жената всякак може -
и здрава може, и болна може.

Мъжът, Боже, не винаги може
и когато спре да може,
прибери го, Боже!
И понеже жената без мъж не може,
намери й друг, Боже, и чужд може,
стига да може! О,Боже!!!

Ооо, Боже,
ти който направи на онази
да роди без да съгреши,
помогни на нас
да съгрешим без да родим.

Да се посмеете.. Качих снимка за първа страничка.. Не съм ви чела, сега отивам Simple Smile

# 536
 Grinning Прочетох само последните две страници, но се посмях с на Хайли и Нечовечка поезията  Mr. Green
 Ние сме в трескава подготовка за заминаване, естествено мен почна да ме боли корема, както винаги преди път. Поне този път ще съм с мъжо, да има на кого да викам като съм нервна  Laughing
 Поздрави от нас, ще чета като се презимим  Simple Smile

# 537
Ах, Боже, Боже,
без мъж се не може.
Стига мъжът да може,
жената всякак може -
и здрава може, и болна може.

Мъжът, Боже, не винаги може
и когато спре да може,
прибери го, Боже!
И понеже жената без мъж не може,
намери й друг, Боже, и чужд може,
стига да може! О,Боже!!!

Ооо, Боже,
ти който направи на онази
да роди без да съгреши,
помогни на нас
да съгрешим без да родим.

Joy Joy Joy rotfImbo Hands Clap

Благодаря ви, момичета! Той след като израстна лактозната непоносимост(която съм почто убедена, че беше от ваксините) от друго реакция не ми е давал. Praynig Та за това съм объркана как да постъпя. В никакъв случай не смятам, че кис. мляко може да замени АМ, за това питам дали има нужда още от кърма/АМ както до 1г... ooooh! ooooh! Голямо диване, значи! Да имам кърма и да давам АМ Stop

# 538
  • Варна
Мили мами надпишете тези прекрасни слънчица:

# 539
hailie ,  rotfImbo голям виц!

Ние приключихме с кърменето. Докато бяхме в болница и не ми даваха да го кърмя и кърмата ми намаля. После реших че щом пие вече АМ, няма смисъл да продължавам и вече седмица не се кърмим.
Лошото е че почна да пие Фризопеп и да се буди през нощта да пие мляко и една кутия не ни стига на седмица, а е 20лв.  Crazy Но нищо де, та мисля поне до годинка да му давам.

Общи условия

Активация на акаунт