На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
MISHANA13   какви супички даваш на малкия че аз все немога да се реша

# 256
Здравейте,

за срещата - живот и здраве идвам. Party
барбалетка, изправиха ми се косите направо. На мен не би ми стискало, не заради мен, а заради бебо. Peace
кус-кусчето на Плазмон го давам от 6 седмици, редувам с попарката. Предпочетох го затова че бързо се сготвя. И според мен е доста икономичен - бавно се харчи. Следват макаронките на Плазмон (нищо, че ще е на кухня дотогава Crazy) .
попарка - 3 сухара на Cicibebe, гореща вода, масло домашно - на върха на чаена лъжичка, изкиснато сирене (краве, козе)- колкото киФритена кутийка (Пашик, много се смях, ама мнооооого! Как се сдържаш при педи не знам Joy Joy)
пашик, дано не е нещо сериозно това с топченцата по гърдичките на Мони. И аз мисля, че може да е хормонално. Стискам палци да е нещо елементарно. 

# 257
  • В сърцето на моите съкровища...:)
tani, засега сме на пилешка , приготвена с домашно пиленце ,фиде и зеленчуци, както и на картофена със същите съставки. Много ги харесва. Слагам му и хлебче.  Peace На консултацията доки ми каза да не притеснявам и да му разнообразявам храненето,тъй като той вече е добре захранен и няма да има притеснения.

# 258
  • Русе
малко глупав въпрос какво значи добре захранен

# 259
  • София
Дано Пашик нещо да не е разбрала за Марвелъс, понеже ако наистина се сърди направо не знам какво да кажа. Да се сърдиш на майка на 3 болни бебета, че не е изпратила на нищо не разбиращото ти бебе една пиклива играчка (сори, Тони, сигурно не е пиклива, ядосана съм, затова) - няма да го коментирам само заради хубавия тон на темичките ни, който коментирахме наскоро.

Иначе попарката я правя с 1 сухар, сега като ви чета, май трябва да поувелича бройката Simple Smile

wafi, търсих за твоите бисквитки днес брашно от елда, ама нещо не намерих - от къде се купува?

# 260
  • В сърцето на моите съкровища...:)
малко глупав въпрос какво значи добре захранен
Joy hahaha Ама и аз как ти го обясних.... Crazy Имах в предвид,че е опитал доста неща и няма да е трудно занапред да въвеждаме нови храни.

# 261
  • Русе
то и ние сме опитали доста неща и за сега успешно ,ама все като реша да дам нещо от нашите манджи и се спирам и почвам да си мисля - ама сега това този месец ли се дава ,на колко трябва да е бебо и се спирам а дребния само ни гледа в устата и вика ааааааааааааааааааааааааааааа  hahaha Joy

# 262
Аз също съм съгласна с Бърди за подаръка.Димяни има куп проблеми и неприятности,въобще не и е леко и поне стооооооооо пъти обясни,че ще закъснее с подаръка,какво толкова стана?
Марвелъс,не се сърди мила,прояви разбиране Hug
От кухнята съм много доволна,всеки ден има разнообразно ядене и Ники си яде всичко.
Аз нещо пак не разбрах,мога ли да давам кус кус вместо попарка,че и ния вече не я харесваме.
Оф на мен днес ми е много кофти,повръща ми се и едно криво,а и не ми е дошло и си мисля да не остана изненадана Joy

# 263
  • София
Оф на мен днес ми е много кофти,повръща ми се и едно криво,а и не ми е дошло и си мисля да не остана изненадана Joy

hahaha

ама и аз съм една любопитна гарга. май ще почна да следя темата по-изкъсно.  Wink
точно наскоро си мислех, че бебоците вече поотраснаха, а още няма похвалили се със тото от следващия тираж  Mr. Green (освен ако не съм пропуснала)

# 264
http://oktomvri2010.snimka.bg/children/podar-cheta-za-1vi-yuni.593819.23915058

ето и нашият подарък и картичката на следващата снимка
Нямам време да ви чета , отивам да си играя с дребното.Много се забавляваме.От 15 минути го гледам, седнал си нашият пред коша за играчки, бърка , вади ,оглежда и хвърля навън и пак така.В момента е заринат в играчки.Отивам да го иЗямммм

За храната ,само да кажа , че му давам от нашата ама от време на време и не всичко.Онзи ден правих,пълнени тиквички с кайма и ориз- дадох му, но без каймата.Така добре си гризкаше нашичкият.

# 265
 Laughing И аз си мислех колко време мина, а никоя не се е похвалила, че още поне 9м. няма да й идва Mr. Green . Време е вече някой да се похвали Crazy .

Ох, днес много ме боли кръста Cry .

Я да питам, вие си говорите за кус-кус, а дали мога обикновени макаронки да сваря и да дам? И кога да ги дам, днес е 4-ти ден на глутена, въвеждам с овесена каша.  Hug

И, Тони, имаше достатъчно време преди бебки и бати да се разболеят... Peace Hug

# 266
Марви, ами издържа геройски пътя.  Laughing
Но моите деца пътуват от малки и то. Нико беше на 5 мес.,когато около 700км навъртя.
Мила гледа филми, четем, на него давам играчки разни и спираме за почивка често.

Ох, супер си е при семейството. Днес цял ден в градината на свекърва ми.
100 вида ядене, дрехите ни изпрани, ръце за Нико се намират винаги. Абе кеф...

Аз макарони давам и кус-кус си купих сега.
Днес и мусака му дадох от нашата. При нас детски кухни няма, но за мен и няма смисъл.
Ние си му давмае от нашата храна, преди да я подправя. В тия кухни едва ли е по-различно. newsm78 А и ние вечеряме доста разнообразно, с много пресни зеленчуци и риба.

Мъжа ми като живееше в Словения и ходех при него, това конско месо ме учуди.
Там напр.си го консумират най-редовно и продават в сандвичи.  Sick

Бургазлийки, и аз ще дойда на срещата. Пишете като стане ясно кой и къде.  Laughing
Ама много хубав ни станал градът. Морската е супер направо.  Heart Eyes

# 267
Аз не мисля,че Тони е несериозна и в никакъв случай не съм съгласна,че има време  Naughty Трябва да се замислим,че нещо сигурно не е наред,за да се получава това недоразумение,а не да се нахвърляме бясно.Тя води бебките на рехабилитация,на прегледи,всички знаем,какво преживя и мисля,че не е никак човешко да се нахвърляме.Може пък и да няма парички,може пък да няма време,тя си знае ,какво я е забавило и не беше нужно да се дава гласност според мен.Разбирам и Мимето,но нека да влезе в положението на Тони,едно е да гледаш едно бебе,съвсем друго 2 и малко детенце,покрай тях,само да го изпитате ще разберете!

И да кажа,още нямам лична карта,какво е това нещо не знам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfireУтре вече трябва да си я взема. ooooh!

Отделно днес ме шашнаха жестоко,отивам да плащам ток и ми заявиха 450 лв сметка,а на фактурата ми пише 45 лв.Казвам има грешка ,те няма грешка,тук пише 4550 лв,викам хора,вие луди ли сте?Какви 450 лв лева,не е възможно!Те:Идете да си подадете жалба,ама да знаете,че през това време може да ви бъде преустановено захранването.Е Бога ми,няма ли край всичко това!!!!Сега трябва да си изчакам картата и чак тогава да ходя да пускам жалби,че партидата е на мое име,през това време ако ми спрат тока,не знам какво ще правя  newsm78 Каква е тази държава?

Отделно:вадихме сливиците на Кристиян срещу 480 лв!!!! И моля ви се днес ми идва известие,че трябва да си заплатя и 2та контролни прегледи след 1ви юни,защото имали нова политика,чак ми дадоха срок 1 седмица,а имахме уговорка,че влизат в цената! Такава била политиката!

Ох,наоплаках ви се  Mr. Green

Честити месечинки!Ех вие сте най-готините мами,с най-готините бебоци и много ви обичам!!!   bouquet

# 268
Нещо ми се скофти от тези размисли и страсти покрай подаръците...
Кой крив, кой прав ...няма да изказвам мнение ( но не защото нямам), за да няма засегнати...
Предлагам да не повдигаме повече темата, защото май става по-зле така...винаги ще има две страни по въпроса, пък и някои мнения са доста крайни, чак обидни ( според мен)

Тини, писъмцето от Ванеска ( Бебз, страшна си!!!) направо ми стопли сърцето, толкова е мило, страхотно Heart Eyes

Понякога на човек му трябва толкова малко, за да бъде щастлив и на видиш усмивка на лицето му...

# 269
...Предлагам да не повдигаме повече темата...

+1

Наде, ooooh! Hug

Общи условия

Активация на акаунт