На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
здравейте мамчета и сладки бебчета
най-после ми остана време да се включа
Първо честити месечинки и зъбчета  Hug
Marvelous съгласна съм с теб ,и аз съм на принципа че като се поеме ангажимент трябва да се свърши работата
Гледам за някакви герданчета пишете ,дайте повече инфо че направо ще се гръмна вече с нашите зъби не никнат и това е  #Cussing out а горкото ми фъстъче се измъчи
За море и ние се стягаме към август ,ще сме във Варна и ще се радвам да се запознаем на живо с варненските мамчета и сладурчета

# 316
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Изкъпах Стоян в морето!  Mr. Green Ама както си трябва, много беше готин, ей го:

П.П. Кита зад Стоян не го гледайте, моля!

Аник, честито зъбче!

Момичета, за намаляване на кърмата когато ви се препълнат гърдите цедете до облекчаване, след няколко дни организма ви ще приеме сигнала, че не е нужна вече толкова кърма и ще намали производството.

Еми, щях и др. неща да пиша, ама ни е бавен интернета тук и докато това-онова, забравих какво беше.

Оле, хайде и вие на морето, я виж как се кефят децата!  Heart Eyes

# 317
  • Русе
Не съм страхотни сте и аз нямам търпение за морето ,то ние бяхме там миналия месец ама беше студена водата още

# 318
  Страхотен сладур е този Стоянчо  Heart Eyes,ще го изям да знаеш!!!Пък аз кит не виждам, мама си е мама!!!
  Като гледам тия дето искаме на разходка в Морската сме повече от тия дето реално имат възможност да отидат  Joy!
  За намаляване на кърмата има едно хомеопатично,което е и за увеличаване,но високата потенция 30 е за намаляване.Ще се разровя кое беше,но съм сигурна че Олето го знае и ще го каже!

# 319
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

За намаляване на кърмата има едно хомеопатично,което е и за увеличаване,но високата потенция 30 е за намаляване.Ще се разровя кое беше,но съм сигурна че Олето го знае и ще го каже!

Рицинус комунис  е, CH30 по принцип е за намаляване, а 5 и 9 за увеличаване.  Peace

П.П. Добре де, не кит, а морж!  Mr. Green

# 320
..

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:32 от barbaletka

# 321
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти и от мен,

Ние днес сме по административни дела цял ден и направо ми гръмна главата.... Crazy
Вадихме си паспорти дружно и след цялата изтърпяна процедура малкия реши да ги разведри и показа гласови данни... ,нали от няколко дни откри,че може и да писка, таааа си представете за какво иде реч Crazy

Аник, честито зъбче! Да растат здрави!

П.П. Кита зад Стоян не го гледайте, моля!
  Joy Joy Joy Не съм страхотниииии стееееееее! Блазе ви!!!!  Hug Hug Hug

kat88 с това желание при нас става голям смях... hahaha Мъжът ми ме майтапи,че само докато спя не го тормозя  Flutter

# 322
  • Асеновград
Здравейте момичета-кокичета!
Не пиша често, но чета редовно темите. Добре, че времето се оправи и не пишете много Wink.
Леглео къде се загуби? Преди поне в парка те срещах. Дано сте добре с бебе Гого.
Аз да питам за сандалки на бебоците - ще взимате ли и какви? Помня, че някой ме изпревари с въпроса, ама прочетох само 1 отг. за "Капчица"...
Варненки, във вторник идваме в "Константин и Елена" за 10 дни. Ако иска някой може да ми прати тел. на лични и ако идваме във Варна да се видим. Ще се радвам много да се запознаем.
Веси пак е хрема и малко хашля, като легне да спи.Sad
"П.П. Кита зад Стоян не го гледайте, моля!" - сладури, страхотни сте!!!!!
И аз мислих да ви питам за намаляне на кърмата. Веси цоцка по 10000 пъти през нощта. Проби 3то зъбче.
Честито на всички с поводи - зъбчета и месечинки, годишнина и РД!
Хайде, лек следобед. Веси ме вика Simple Smile

# 323
  • София
Ева,ще си получи подаръка то е ясно!
Марвелъс,казах,че ще се забавя и както каза Бърди едва ли Ева разбира за да плаче за него!
Обидихте ме няколко мами тук за което съжалявам много!
Не ми се пише повече и няма и да пиша защото от мухата слон се направи ooooh!
Не съм дете и си имам куп проблеми и ангажименти за да се сърдя но няма да пиша в темата повече за да не съм трън в очите! Peace

# 324
  • Русе
Момичета моля ви не се сърдете така ,всеки е прав за себе си по някакъв начин ,недейте така  тъкмо вчера се коментираше колко сме задружни и си помагаме и днес хоп караници

# 325
Абе момичета моля ви се.. Стига сте се сърдили и карали.. Наистина стана от мухата слон.. Просто не трябваше да се коментира и трябваше да оставим Тони и Мими да се разберат по между си,а не да взимаме страна по въпроса.. Аз лично се извинявам ако съм обидила някого.. Големи хора сме стига детски работи Simple Smile Бързо да се помиряватее  Peace аааамаха!   newsm51
Честито за зъбките на Никинцата на Ани и Ради:) Да си ги ползват по предназначение само( че мойто диване много се е научило да хапе  Mr. Green) и да са белички и здравички.. Бързо и безболезнено пробиване на останалите..
Само ние си останахме беззъби май Sad
Бобче аз за конското не знаех!  Thinking Ще почета допълнително по въпроса преди да се изказвам неподготвена.. Но наистина не съм чувала и ми се стори супер .. анормално  Mr. Green
Искам и аз на море.. Блазе ви на всички които сте или ще ходите.. Нацопайте си дупите и заради наас Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 16:49 от nechovechka

# 326
Мила, и ние имахме проблеми да си намерим храните, които ни пасват на вкуса, а и проучихме производителите и сме се спряли на следните марки:
Сирене и кашкавал – Елена или Забърдо (това е марката на сиренето, а фирмата е Скорпион 21). А най-хубавото сирене, кашкавал и масло сме взимали от фирмения магазин на Елена в град Елена, разбира се.  Laughing
Кисело мляко – Елена

Бобче, Съни, заслужавате си почивката, както и всички мами и бебченца. Дано да успеете да се разберете с мъжете по лесния начин.  Hug

Не съм, приятна почивка на моренцето! Супер снимка!

Аник, честити зъбчета! Еми, и на вас!

За герданчето, вчера го сложих на малчо, мисля, че има някакъв ефект, но може и да си внушавам. Следобяд дядо му като го сложил да спи не му го махнал и не знам от това ли или си беше изморен и спа 4 часа следобеден сън. Тук в Германия от аптеката го купихме за 12,50 евро, но олето много добре се е сетила, че най-вероятно всяко герданче от кехлибар ще свърши работа. Все пак ако някой иска от тези, които ги продават тук да ми пише, няма проблем да взема. Ние ще сме тук до 24.06.

Малко по обсъжданите преди теми извинявам се ама сега успях да прочета донякъде:
За козметиката, редувам себамед, биодерма и а-дерма. Хейли, за юриаж и аз бях чувала хубави неща, засега само термалната им вода за нос съм пробвала. Доволна ли си от тях? За слънцезащитен сме взели на биодерма един крем дето е син да личи къде е намазано детето, ама и аз много забравям да го ползвам, а лекарката настоява.

За спането, събуждаме се към 7-8 сутринта, после спим веднъж до обяд между 30 мин и 2 часа, следобяд още веднъж пак между 30 мин и 2 часа в зависимост колко е спал предиобяд. И вечер заспиваме към 21-21:30. Навън НЕ спи, толкова му е интересно, че няма шанс да заспи навън. Само в колата спи от време на време.

За яденето, въвели сме почти всички плодове на пюре, почти всички зеленчуци, от месата на пюре пилешко, пуешко, телешко, заешко и риба. Давам му по малко сиренце изкиснато като ни види да ядем. От вчера започнахме и попарата сутрин. Цокаме си към 5 пъти за денонощие.
Пашик, не са ми казвали за такъв бульон, не знам каква е идеята.

Скорпионче и ние се събуждаме през нощта. От няколко дни обаче става към 3:30-4:30 и после чак сутринта. Иначе до скоро бяхме на 2 цокания през нощта.

Арим, много хубави снимки, голяма сладурана е малката! За френското брашно и на нас ни бяха казали едни французи. Слагали го в последното мляко на малките бебета преди да заспят и така ги карали да спят по цяла вечер, че повече им пълни стомахчетата. Не знаех за ползите от него де. Мислех си, че е само да не им се будят бебетата през нощта.

Мишанка, много хубави снимки на нестор! А ваденето на паспорт е голям купон с бебе, ние извадихме на малкия като беше на 3 месеца и тогава само успя да им се хили на каките в паспортното.

Връщам се да ви чета, имам още останало.  Peace

# 327
emi1978 , тук съм, но не съм писала от вчера (май Mr. Green)
Добре сме, въпреки,ч е младежът нещо си поревава тези дни посредата на разходките. Затова гледам да съм по-близо до вкъщи. Иначе стягам багацж за съботно - неделно шматкане из Родопа п ланина. travel
Ти направи ли си списък за багажа за морето? И изобщо, мами, правите ли си списъци? Аз съм вечно с такива, че каквато съм шматка...списъците ми започват с "Да не забравя бебето" Mr. Green (то от багажи...)
Не съм, страхотни сте!!!И аз искам в морерооооууу! (ама засега само си цъкам на последната опция в анкетата hahaha)
П.С. Честити ви зъбчета, Аник и ЕМи

# 328
  • Русе
[
Ти направи ли си списък за багажа за морето? И изобщо, мами, правите ли си списъци? Аз съм вечно с такива, че каквато съм шматка...списъците ми започват с "Да не забравя бебето" Mr. Green (то от багажи...)

Joy hahaha
legeo разсмя ме

# 329
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мишанка, много хубави снимки на нестор! А ваденето на паспорт е голям купон с бебе, ние извадихме на малкия като беше на 3 месеца и тогава само успя да им се хили на каките в паспортното.
Aaaa, каките с фотото и ние ги закачаме,  newsm53 newsm08 ,че с толкова снимки където направихме имаме тренинг.Даже се смяхме,че като го поканиха за снимка се нагласи сам.. хаххаха А иначе се караше на лелките от касата...,явно не беше доволен,че му взимат от бюджета... hahaha Joy Да се чудиш на кой се е метнал такъв спестовен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт