АПРИЛче весело расте - гука, смее се и маха с ръце! - Тема 2

• 30 264
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Много особено ми става всеки път, като се сетя, как си ме чула да влизам да раждам. Като във филм хохо.

Колкото до кротки ли са бебетата или не, аз от биг мама научих, че бебе не се хвали, нито се оплакваш от него, защото то винаги ще те опровергае Wink

Тук пак някакви облаци се трупат, колкото да ни откажат от разходката. 

# 121
Много особено ми става всеки път, като се сетя, как си ме чула да влизам да раждам. Като във филм хохо.

Тук пак някакви облаци се трупат, колкото да ни откажат от разходката. 

Ами то си беше филм! Тъкмо свърши моята серия и почна твоята  Joy

При нас също е тъпо времето. Сутринта докато се наканим и заваля, сега пак се кани и е ясно, че по-далем от сградата няма да мръднем. В момента дишаме чист въздух на терасата на покрива на блокчето. Само един шезлонг, хапване и пийване и приятна компания ми липсва. Не че компанията на Мери не е приятна Simple Smile

А последните дни такъв глад ме гони, че вече съм на 89% процента сигурна, че ще се завърне цикълът със страшна сила. Колко от вас вече могат да се "похвалят" с това?

# 122
Цитат
А последните дни такъв глад ме гони, че вече съм на 89% процента сигурна, че ще се завърне цикълът със страшна сила. Колко от вас вече могат да се "похвалят" с това?

И мен ме гони страшен глад,но цикъл йок. LaughingПърво Криско чаках с нетърпение да се роди ,сега цикъл да дойде. ooooh!

# 123
Къде си се разбързала Bigmamma, този път кърмиш. Някои кърмачки не с месеци, а с години не виждат цикъл.
Миналия път ми дойде на 5 месеца и половина.

# 124
Къде си се разбързала Bigmamma, този път кърмиш. Някои кърмачки не с месеци, а с години не виждат цикъл.
Миналия път ми дойде на 5 месеца и половина.
Защото като спряха лохите си мислех, че ми дошъл цикъл и затова чакам следващия.Иначе добре ще е ако цикъла ме напусне съвсем. Laughing

# 125
Завинаги и да не се връща!  Joy

# 126
  • Сопот, Пловдив
Аз сто пъти си помислих по време на лохиите, че е цикъл, но все грешах. Лохиите ми спряха точно на 40-тия ден, чудя се кога ще е сюпризът при мен, дано като кърмя, да е по-късно.

# 127
  • София
Относно спането искам само да споделя, че от вчера сме на една вила до Кюстендил и спим толкова спокойно и непробудно през деня, че заключих, че в апартамента в София просто му е топло, задушно и шумно и затова не спи. Иначе тук времето е много топло и навън не стоим по много, но вътре в къщата се чувства супер. Другата изненада за ме е, че заспива в леглото си. Вкъщи сме с дървено легло на Дибо и твърд матрак на Магнифлекс и, както повечето мами споделят, през деня трудно мога да го накарам да прекара там и 5 минути. Тук сме с подвижно легло на ABC и горното нимо може да се залюлее, а матракът е мекичък и от вчера е прекарал в него повечето си време, в което спи. Много съм доволна, че имам свободно време, не знам като се приберем какво ще го правя Simple Smile))

# 128
                                      Историята на една лИбоФ!
                                                                   приказка в картинки

Имало едно време народиха се много АПРИЛЧЕТА от Юбaви по Юбави.
Дойде ред да  се роди Кристофър-Дългата коса и мома Калина.
Ден след ден,седмица след седмица та цял месец мина откак двамката започнаха разходки заедно.Калинчето спеше ,ядеше и растеше,въобще не отразяваше момъка.
Но един ден спящата красавица се пробуди и какво да види?
Небрежно-готиния Крис.
И той беше много щаслив да види ,че не се разхождал сам.
Тъй като жените са по-напористи Калинчето започна диалога.
Последва обяснение в лИбоФ с малко заплаха от страна на момата и леки закачки от страната на момъка.

Най-накрая се разбраха, че ще са приятели за цял живот като си стиснаха ръце.
И запечатаха обещанието си с целувка пред свидетелката Рони.
 Joy Joy Joy
А майки те им ще ядат,ще пият и ще се веселят 3 дни и 3 нощи.                    Край.

/Лица и събитията не са случайни и нищо не беше нагласено/ bowuu

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 10:20 от big mamma

# 129
  big mamma, супер е историята, използвах я за приказка за лека нощ и ще заспя с усмивка на уста  newsm10    sleepuu
  Лека нощ на всички и дано няма много недоспали утре  Hug

# 130
Еее, уникална история! Любимата ми снимка е с обяснението в
лИбоФ! Страхотни сладури! Благородно им завиждаме за приятелството!  Hug

# 131
Момичета, въпрос: Имали ли сте случай, в който бебетата акат много често, по -малко и не е в характерния жълто-кафяв цвят, а малко по-светло жълто. Йоанка, сякаш има разстройство, но не мирише различно, няма зелен цвят. Давам и оризова водичка.
Роис, мога да изброя готвените от мен манджи на пръстите на ръцете си. Аз не готвя- готви свекито, а преди това се хранех навън. Но се научих. Иначе бисквитките заменям с галета- спестява време. А,колкото повече стафиди има, толкова по-сладка е пшеницата. Но аз по- принцип обичам пшеница и досега само на помени съм я яла.За калориите не мисля!
Биг мама- утре ще видя историята, но съм сигурна, че е много готина!

# 132
Биг Мама, Уникална е историята! А приятелството дано става все по-силно и по-привързано с месеците и годините напред!!! Hug Ама и мома Калина е красавица, не без причина й се обясняват в лИбоф smile3521
bvl, на мен ми прилича на растройство....но си признавам, че не разбирам много много от акита. Самата аз питах преди време една друга мама, но засега тя също не е писала повече. Може и от антибиотика да е. Все пак съвсем съвсем малко количество отива и при бебка!
Нека кажат повече мамите с опит!

Диди, и аз като теб нямах късмет тази нощ с памперса. Тъкмо му слагах чистият памперс след пишкане и той вдига пишката и опика Нааааавсякъде. Талант какво да го прави човек. Joy И тъкмо се окопитих от шока (часа е 2, а аз съм спала съвсем малко) и аха да сложа новият памперс и познай .....за части от секундата, без да мога да реагирам, да сложа нещо пред себе си или пред дупето, или изобщо бързо да вдигна памперса, нищо и......ооооол оувър!  #Cussing out Но пък такъв смях и гукане последва, че забравих за какво се бях ядосала...просто продължих с чистенето. Аз тук имам един препарат - казва се Oxy, и чисти всичко, без да сваля боя от стените, вклщчая и кръв и вино от мокетите. Магичен е. След капките против колики, ми е най-добър приятел smile3521
Ние тази нощ ревахме на всяко будене ( а при нас след 2ам е на всеки час).....това акане и пръцкане ни взе съня,особено моя....ама няма да се оплаквам. Мога само да се надявам, че ще спим повече довечера! На вас спокойна нощ пожелавам и без ексцесии smile3504
Тук вали вече трети ден, а какъв вятър духа няма да ви казвам....но сме сами с момчетата и трябва да се води кучо на разходка. Добре, че имам покривало за дъжд и вятър newsm10 благодарение на свежата мисъл на Биг Мама, та сме навън при всякакви условия. А и ние трябва да се каляваме, че зимата ни чакат много сериозни минуси. Горещо препоръчвам покривалата за дъжд и вятър, защото наистина пазят количката и бебето и му държат топличко, когато вятърът е много студен и така можете да си правите разходка, дори и в лошото време.

Диди, на нашата 6-сед консултация гледаха и мен. Гледаха uterus и взеха секрет. После на 3 месеца. Не се притесняват да гледат дори и с лохии, защото им е важно да видят матката ...как ми избяга думата преди малко как е. Моите лохии също спряха , ама на 45 ден. Аман! Запасила съм се с противозачатъчни....само дето скоро няма да има  luvbed.....няма го желанието.....такова чудо не ми се беше случвало....но явно майчинските емоции надделяват в момента и това ми е последната мисъл! ММ се е примирил, че може да мине половин живот до следващият път Joy

# 133
Здравейте мамчета и бебчета Simple Smile Ние днес бяхме на ДК и резултатът е както следва: 1. на 2 месеца и 20 дни - 5 кг и 60 см, 2. две ваксинки - чак ми е гадно да пиша за тях, че такъв рев предизвикаха в моето мишле, че и аз ревнах след него Sad Гони ме безумна параноя след случката с херниите и всеки път като го чуя да плаче жално - а той наистина плаче така, даже и със сълзички, ми става буца в гърлото, заболява ме главата и мога и аз да ревна с глас. Трябва някак да преодолея тази ситуация, иначе някой път ще се чудят дали него да успокояват или мен да свестяват. 3. Изцяло забелена паца и указания като направи 3 месеца, т.е. след 9 дни да почвам със сокчета. Е това последно много ме оаъдачава дали да го направя, ма имам време да се почудя още малко. Та така мили мамчета, малките ни мишлета растат скорострелно Simple Smile)) Хубава вечер и спокойна нощ при това най - пълно лунно затъмнение! Прегръдки за всички!

P.S. Биг мама, страхотна история - единственото нещо, което ме накара да се усмихна днес  Hug

# 134
Здравей, e.damyanova
Чудесно е, че Жорко е пораснал и на височина и на килограми! Ваксините.....ах тези ваксини...не ми се мисли какво ще е като трябва и на нас да ни слагат на 29-ти, а тук слагат 3 наведнъж....направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще ти копирам линк към една статия, която Биг Мама сподели с всички нас преди два дни...не знам дали си успяла да я прочетеш. Става въпрос за даването на сокове и изобщо за захранването.
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?t=10972
Дано ти помогне във вземането на решение.

Аз лично не бих дала сок, при положение, че оревахме всичко след като един ден изядох една ябълка и след това седнах да накърмя бебето. И сега само гледам към ябълките, портокалите и другите цитруси и си оставам с гледането. Но ти сам ще си прецениш кога и как!
Спокойна нощ и нас вас с Жорко!

Общи условия

Активация на акаунт