Според мен тези мами, които се водят бременни, просто не са се обадили, че са родили.
.
)) Най-много ме обнадежди предположението, че просто ни трябва още малко време да се сработим и мнението, че това е типично поведение за малко бебе.
3 букета за трите мамчета!
Само дето толкова ми се спинка, че дори не мога да реагирам адекватно, но утре вече ще съм ок, надявам се!

Детето се уморява , но е гладно и след 2 часа кърмене изажда по 90 мл АМ, значи е гладна или поне аз така си мисля, не би пила ако е наядена. Купих помпа ръчна и съвсем се отчайвам- по около 60 мл общо изцеждам. Знам, че бебето изсмуква повече от помпа, но все пак...гърдите ми са съвсем празни- само нощем имам кърма и Маги се наяжда само от гърди, иначе реве за още и съм принудена да додавам и ие различно-някога по 60мл, но друг път и 90 и е много доволна и като не се уморява толкова от самия процес на хранене като че ли е по-игрива...Възможно ли е ?
, вода не пие...аз не съм променяла нищо в ритъма си на живот- наистина спя малко и не ям много, чудя се какво става?

Дано само съумея да отлича моментите, в които е наистина нужна, защото той доста често в денонощието е неутешимо нервен. 

Препоръчани теми