АПРИЛче весело расте - гука, смее се и маха с ръце! - Тема 2

• 30 419
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Браво, Ivy!!! Имате наистина добър повод!!! Много е хубаво човек да чуе добри новини от този тип в България, дано по-често има такива!!!

# 541
Айви, удобно ли е да разкажеш вашия казус? Simple Smile Без имена на фирми, естествено. Честно, не вярвах, че един работник може да намери справедливост Simple Smile

# 542
  Ами, може би при нас се получи, защото работодателят е държавна структура и много се бяха омазали още с подготвянето на документите по съкращаването и после не можаха да си оправят бакиите. Явно няма кой да си мръдне пръста да замазва, нали държавата плаща, няма те да си вадят парите от джоба... Пък и извадихме късмет със съдията, защото и това е важен фактор за правилното отсъждане. Радвам се, че все пак може да възтържествува справедливостта и нещата не стават само с шуробаджанащина! Защото това беше причината да го съкратят- нямаше гръб зад себе си!

# 543
  • España (Плевен)

Велина на 3 месеца

Здравейте и Добро Утро от нас.  Hug
Днес моето човече и магаренце стана на 3 месеца. Вече гоним четворката...   Laughing
След малко отиваме на консултация и ще видим колко сме пораснали. Напоследък доста малко хапва.
От жегите ли ще да е?  sweating

Иве поздравление. Много добра новина си имате.  Hug

# 544
Добро утро и от нас. Моето бебе през деня яде много малко или поне така ми се струва. Но за сметка на това пък нощно време се буди точно през 2 часа. Като часовник е  Confused. По принцип не ме бърка, но зърната ми стават на нищо. Какво е това ядене, преди правеше паузи по 5-6 часа, но от 2 седмици насам е все така. Някой има ли подобни изживявания?

# 545
Добро утро и от нас. Моето бебе през деня яде много малко или поне така ми се струва. Но за сметка на това пък нощно време се буди точно през 2 часа. Като часовник е  Confused. По принцип не ме бърка, но зърната ми стават на нищо. Какво е това ядене, преди правеше паузи по 5-6 часа, но от 2 седмици насам е все така. Някой има ли подобни изживявания?

Simple Smile Моите подобни изживявания са откакто се е родила малката - вече четвърти месец. Всяка вечер си става през 2 часа. От известно време взе да разрежда интервала през нощта - кога на 3, кога на 4 часа, но основно си го караме на 2 часа Simple Smile Вече свикнах със състоянието на леко натъртени зърна.  Mr. Green Даже не ми прави впечателние....

А пък на мен ми писна от тия температурни аномалии.... Приготвихме се ние сутринта, дрънках количката по стълбите 2 етажа, слизаме долу - студ! Бебе съм обякла като за вчерашните 35 градуса в София.... Викам си така и така съм свалила количката поне да ходя да си купя кифлички със сирене, докато и не е заваляло. Сега съм я сложила девойката да заспива. Да видим дали пак ще спи цял ден. Тя като е таква мрачно времето и го проспива.  hahaha

# 546
  • София
К А Т И, честит ви малък рожден ден!!! Нека расте много щастлива!!!

Marieta, знам какво имаш предвид, макар че на мен това ми се случва предимно следобед и вечер. Специално вечер зърната ми стават вного болезнени след часове на мляскане. Те и иначе са си като натъртени, но тогава става най-зле. Добре че след малко по-дълга почивка се оправят бързо.

# 547
Ами той през деня само се хили и като че ли забравя да яде. Само като го погледна и се е захилил и пуска зърното. Нощем после си навкасва  Confused.

# 548
  • София
А, той просто се разсейва, защото света му става все по-интересен. И ние имаме такива моменти! Сладкиш!

# 549
Ами той през деня само се хили и като че ли забравя да яде. Само като го погледна и се е захилил и пуска зърното. Нощем после си навкасва  Confused.

Аааааааа никакви такива - въобще не го поглеждам като видя, че настроението му е за игра. Гледам в друга посока, даже ръката си поставям като козирка над очите. Като се нахрани си играем.

# 550
Ох, и ние сме така. Sad Много се лигави когато започна да я храня, хили ми се, говори ми... затова вече гледам да не ме вижда, ама не винаги има резултат. Нощно време яде по-спокоино, като интервали няма промяна от преди, дали щото е сънена, тъмно е, по хладно...  Thinking

Atrakcia, много ти благодаря за отговора!   bouquet

# 551
  • София/Варна
Ние ако не се хилим на мама, гукаме на възглавниците или на оранжевия чадър на количката, а кърмата си тече от ъгъла на устата й. Направо ми идва да и нахапя бузите  Grinning

Знаете ли дали като минат коликите е безопасно да се ядат боб, зеле, да се пие газирано или по-добре да не рискувам?

# 552
само газирано не пия ... оп с изключение на биричка от време, на време

за бобените - винаги хвърлям първата вода, варя на бавен огън и нямаме проблеми... и пак си е до организъм... пробвай с малко, веднага след кърмене ...

Зеле - рядко ям ... но ще пробвам тия дни Simple Smile

# 553
  • España (Плевен)
Вече мога да докладвам. Тежим 5.900кг. и сме високи 62см. - като за месец е наддала 900гр. - добре е и доволно.  newsm53

И ние сме така с блеенето. Днес реши, че няма да яде, а да ми приказва. Еее голямо чакане я чаках да си хапне малко и да пребродим улиците малко.  Mr. Green ама не. Любопитковци   hahaha hahaha

# 554
  • София
От 'забранените' ям зелен боб, зеле, леща и нямаме проблеми. Боб и царевица не ям. Веднъж опитах само по лъжичка от двете след 5 дневен запек, в момент на чудене как да го провокирам  да се изходи и подейства, но може да е съвпадение. Оттогава не съм си позволявала.

Днес бе страхотен ден, прохладен и подходящ за разходки. Е, имаше малко вятър, но сравнено с жегите, направо бе супер!

Общи условия

Активация на акаунт