Защо така няма ваксини? Не, че се натискам да ни слагат, но ми стана интересно?
Нали са здрави - това е важното.
Ама аз съм си виновна. На всичкото отгоре се прибираме и нашата спалня почти до половината във вода, заради оставен прозорец да се проветри - абе веселба! И Баба му едва не го изпусна днес, въобще ....един чудесен ден.
, но иначе приятелите му са пръснати из цяла Русия и много е пътувал. Ох какви хубави истории съм слушала, направо......(замечтана муцка правя тук).
Ама то, след дъжд качулка вече...
от сутринта до сега са минали две хранения и е изяла само 50мл общо от АМ. Седи на гърда, но не й е достатъчно да се засити.
Нали са здрави - това е важното.
На моя позната детенцето 4 месеца се чудиха защо не качва и защо иска да хапва и нощно време и с доста лекари се консултираха, включително и хомеопат и въпреки противоречивите мнения на педиатрите, се оказа че наиситна това е лечебна храна и не е добре да е постоянно на нея детето.
и тук в Германия е на много сносна цена 9 евро за 600гр.. за Бг не знам, но ти го препоръчвам. Тук го купуваме от ДМ. Съдържа прЕ- и прОбиотици. има няколко вида. ПРЕ, 1,2,3 те съотвестстват на възрастта, като разликата мезду ПРЕ и единицата е че единицата е по хранителна. Ние все още сме на ПРЕ тъй като само дохранвам бебка. не знам как се храните и колко АМ му даваш, но ако бебчо ти хапва повече може и единица да си вземеш. Пробвала съм и храна на BEBA, тя е на Nestle, но бебка не я хареса много а и доста скъпичка идва 15 евро за 800гр. Но тук иначе много я препоръчват и хвалят.успех и дано намерите най-доброто за вас