Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 757
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, дюкеси!

(не)обикновена, да си жива и здрава, слаба, красива и щастлива!!! newsm67

p_i_i , честита месечинка и поздарвления за страхотния резултат! Успех и за напред!!! (между другото, за 1-я си месец и аз свалих точно 6 кг  Wink )

Днес ще лунувам с рибка! Дано си видя 58-цата утре  fingerscrossed

Само не разбрах защо ме поздравявате за 3-тата ми фаза до тук, като там дето имам промяна (в бедрата) е на плюс  Rolling Eyes  За кг и талия не броя промяна, щото като влязох в 3-та бях точно в МЦ, а сега съм след... Та тази разлика от 1 кило и 2 см я отдавам на подуването по време на МЦ... Пък и както вчера съм била 59,1, не е невъзможно утре да съм 60,9-дюканската ми история помни и по-фрапиращи случаи  Confused
Анн, аз още си карам на 2+, Алис не знам до къде е стигнала   Tired

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 10:19 от desitka*

# 211
  • Лутаща се
Не знам за вас, но за мен по-важно е какво показва сантиметъра.  Naughty
Щом в мерките нямам разлика, значи всичко е наред и няма голямо значение какво показва Кантарев.
Преди няколко дни се бях изненадала от голям минус, за мен беше нелогично да го има. Не обръщам внимание на 500 гр. в плюс. Виж, ако е кило бих се позамислила, но само толкова, сигурно е вода.

desitka*, аз карам третата по твоя начин. Днес ще съм на протеини заради луната. Иначе правя 1-2 ВХ и 1 гала седмично. Все още имам по два П дни.
Разделих си третата на три части и постепенно ще увеличавам приема на новите храни. На 25-ти ще вляза във вторият етап на трета. Твърдо ще станат два ВХ дни, като ще вкарам и боб, и макарони. Към момента съм вкарала ориз и картофи, плод и сирене всеки ден. Хляб не ям, не ми се и яде, правя си тричав, по вкусен ми е.
За мен това не е 2+, ако и ти я караш така, значи и при теб не е.

# 212
  • София
...desitka*, аз карам третата по твоя начин. Днес ще съм на протеини заради луната. Иначе правя 1-2 ВХ и 1 гала седмично. Все още имам по два П дни.
...Твърдо ще станат два ВХ дни, като ще вкарам и боб, и макарони. Към момента съм вкарала ориз и картофи, плод и сирене всеки ден. Хляб не ям, не ми се и яде, правя си тричав, по вкусен ми е.
За мен това не е 2+, ако и ти я караш така, значи и при теб не е.

Ми явно при мен си е 2+, защото моята "моя" схема и твоята "моя" схема леко са се разминали. ВХ дни на практика не правя. Няколко пъти съм яла царевица, но може би 3-4 до сега, за 2-та месеца. Сирене/кашкавал и плодове не ям всеки ден, хляб съм яла само 2 пъти до сега...  Rolling Eyes
Много е важно да спомена обаче, че докато за теб третата фаза е фаза на задържане на постигнатото (както е по правило/книга и е редно да бъде), под което ти не искаш да слизаш, за мен тя е част от режима за отслабване, което на мен ми е цел, защото имам още 4-5 кг до калкулатора и 8-10 до личната ми цел...

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 11:30 от desitka*

# 213
  • Плевен
Добър ден, сладурки!
Аааа, да не се окаже заразно желанието да се стига до анорексични размери? - стига вече с тези кила под 50, де! Деситката, що не се харесваш такава, каквато си сега? От едната крайност, изпадате в другата, май някои!?!
Аз днес имам плюс 500 и май ще да са от фитнеса - затова го бях спряла аз. Видях, че или не свалям нищо, или имам плюс след тренировка. Може повече вода да съм изпила, може и от пълнолунието, а може и от все пак късната вечеря-  в 20 часа, макар и малка. Бях приключила уж с вечерите след 18 часа...Даже нарочно не си изядох второто (за деня) кисело мляко снощи, нооо - ето го плюса! Нищо! Днес ще падне вече, а и излизаме от растящата фаза на луната!
Нали си правих пак калкулатор на Дюкан като почнах за последен път режима и сега все получавам разни покани и известия. Ще помоля Смайлсчето да ми преведе последното писмо на доктора до мен:

ArhMih,

La guerre du poids ne se gagnera pas avec des tisanes et de la guimauve

Le 8 juillet prochain, je fêterai les 40 années de ma vie passées à vos cotés sur le front de la guerre du poids.
Au cours des 30 premières, j'ai patiemment construit un système en interaction permanente avec mes patients d'abord, mes lecteurs ensuite puis avec les internautes internationaux. Au fil du temps, j'ai acquis la conviction que les résultats que j'obtenais avec cette méthode, devançaient nettement ceux des statistiques officielles. C'est pourquoi j'ai décidé de la mettre à la disposition de tous, grand public et médecins.

J'ai eu l'immense surprise de voir naître et grandir une espérance et une déferlante d'enthousiasme comme le monde contemporain n'en n'avait jamais vu. Des personnes en surpoids de tous pays comprenaient qu'elles n'étaient plus condamnées à l'échec. Tant de personnes qui avaient baissé les bras les relevaient. Et celles qui en bénéficiaient le faisaient savoir, des anonymes militants et désintéressés entraient dans la boucle d'un vaste mouvement vertueux et citoyen. L'homme que je suis en a tiré une nouvelle et grandiose raison de vivre et le médecin, la sensation du travail accompli, la certitude d'avoir sauvé des vies, évité des épreuves et des affections, apporté de l'épanouissement, de la beauté et de la confiance retrouvées, du bien-être et de l'estime de soi...
Pierre Dukan, nutritionniste

Честит Рожден ден на Необикновена!!!
Честита месечинка на Пии!!!

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 12:57 от ArhMih

# 214
  • София
Добър ден, сладурки!
Аааа, да не се окаже заразно желанието да се стига до анорексични размери? - стига вече с тези кила под 50, де! Деситката, що не се харесваш такава, каквато си сега? От едната крайност, изпадате в другата, май някои!?!

ArhMih, аз не искам под 50 (аз съм 157 см и трябва да съм м/у 47 и 57, средно/нормално 52кг). Целта ми е 52 кг, а калкулаторът ми дава 55. Малко лъже лентичката ми сега, защото е на 58, колкото стигнах във 2-ра, но нали после качих, та сега съм си 60+/-  1-1,5кг , а пък категорично отказвам да си я местя нагоре  Simple Smile

# 215
ArhMih  Ами аз доколкото успях да разбера Дюки се хвали че има повод - ама не разбрах дали е роден на 8ми юли или май тогава се навършват 40 години от практиката му като диетолог, 30 от които с режима Протал  newsm78
Та общо взето да си знаем че на 8ми юли ще си имаме патронен празник  Laughing Laughing  newsm18  ura

# 216
Честит Рожден Ден, (не)Обикновенаnewsm59
Честито и на всички останали, които имат повод   bouquet

# 217
  • Плевен
ArhMih  Ами аз доколкото успях да разбера Дюки се хвали че има повод - ама не разбрах дали е роден на 8ми юли или май тогава се навършват 40 години от практиката му като диетолог, 30 от които с режима Протал  newsm78
Та общо взето да си знаем че на 8ми юли ще си имаме патронен празник  Laughing Laughing  newsm18  ura

Урааа! Е, чак пък 30 години - Протал?!?  Смайлсчето ще каже за точен превод!
Колко сме назад! Ама като прочетох книгата през 2008, пък какво стана?!? Нищо! Та чак сега да разбера откъде изгрява слънцето!!!
Снощи пък излязох да търся пълнолунието и нищо не видях -то явно затъмнението беше точно в пълния си "блясък" и нищо на небето освен звезди и прелитащи самолети. После забравих да погледна поне излизането на луната от сянката на земята! Пак изтървах! Но това да са ми пропуските в живота!
Успех на всички!

# 218
(не)обикновена, честит рожден ден!Да си жива и здрава!
p_i_i, честита месечинка!Успех в борбата с килата нека бързо, бързо да се разкарват!

Отчетът от мен е -8 кила при стартиране на режима от 22 май bowuu

# 219
  • NICE,FRANCE
ArhMih  Ами аз доколкото успях да разбера Дюки се хвали че има повод - ама не разбрах дали е роден на 8ми юли или май тогава се навършват 40 години от практиката му като диетолог, 30 от които с режима Протал  newsm78
Та общо взето да си знаем че на 8ми юли ще си имаме патронен празник  Laughing Laughing  newsm18  ura
Да Анни,на 8.07 Дюки прави 40 години откакто се захванал с борбата с килограмите(в помощ на пациентите).И казва също,че в първите трийсет е създавал и доискусурявал режима и че режима е помогнал на много хора да се отърват от излишният "товар".

# 220
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Срам и позор ooooh! ooooh!
Тук е момента да благодоря на мадам Георгиева за всичко което ме е научила във френската забавачница  bouquet колкото и нищо явно/или почти нищо да не си спомням сега  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Забравих да честитя и на празнуващите - весело прекарване, не се отпускайте и за секнуда, и смело напред   bouquet

# 221
  • Испания
ArhMih, благодаря за оказаното доверие. Мейлът е на френски, пък аз съм испано-, руско-, полско- и понякога българоговоряща. Но ето какво измъдрих след дълго потене. Последното изречение е доста условно преведено. Надявам се да не се изложа много пред знаещите френски.  Embarassed

"Войната с килограмите /теглото/ не се печели с чайове.

На 8 юли ще станат 40 години от живота ми, които прекарах с Вас /има предвид борещите се с наднорменото тегло/ на фронта на войната с теглото.

По време на първите 30, спокойно конструирайки една система в постоянно взаимодействие с моите пациенти, след това с моите читатели и чрез интернет на интернационално ниво. С времето се убедих, че резултатите, получени от този метод, са много по-напред от официалните статистики. Така че реших да предложа този метод на разположение на цялата аудитория и на медиците.

Много бях изненадан да видя как се ражда и расте една надежда, една вълна от ентусиазъм, която, струва ми се, съвременният свят не е виждал до сега. Хора с наднормено тегло от цял свят разбраха, че не са обречени на провал. Много хора, които бяха се оплаквали, че този връх е недостижим за тях. И тези, които имаха полза, бяха знаещите, активните анонимни персони, които влязоха във веригата на едно широко гражданско и виртуално движение. В името на това имах удовлетлорението да живея, да практикувам, да чувствам, че нещо съм направил, да съм убеден, че спасявам животи, пренебрегвайки осъдителните мнения и условности, защото с моя метод развивам красотата, възвръщам доверието, здравето и самоуважението...

Пиер Дюкан"

Embarassed Embarassed Embarassed

Дорчеееееее, много се радвам. Да нацАлуваш УФСЪтЪ, дет ти се падна от тотото.   Hug

Момичета, днес изпробвах две от последните публикувани в темата ми испански рецепти: хляб от сурими и солен кейк със сурими, скариди и извара.   chef Мноооооооооооооооого съм доволна. Снимах ги. Довечера, ако имам време, ще сложа снимки в темата.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:29 от smileys

# 222
Здравейте дами, записвам се да ви следя, че море ме чака Simple Smile искам минус  три или  четири кила БЪРЗО Simple Smile! Laughing

# 223
  • София
Здравейте дами, записвам се да ви следя, че море ме чака Simple Smile искам минус  три или  четири кила БЪРЗО Simple Smile! Laughing

Морските и абитуриентските отслабвания са ми любимите...  ooooh! Е, и новогодишните де, ма те са си класика в жанра...

# 224
  • Лутаща се
smileys, не знаех какво е "сурими". Погледнах, за това ОК! Рецептите изглежда да са вкусни.
Как обаче да пека в тази МВ вече не знам  Thinking
Последният ми опит е от нощес. Реших да си изпека тричаво-изварени солени кейкчета със зелен лук и парчета месо от заек. За по бързо и икономично ги сложих в МВ, в силиконови формички. Пуснах я на нужните минути. Изглеждаше да са изпечени добре.... Уви.........Като хапнах днес - абсолютна отврат!  Sick Отвън изпечено, вътре сурово. Та довечера ще ги доизпичам в обикновена фурна.
Та си представям какви ще са и опитите ми да изпека този "хляб от сурими"     #Crazy #2gunfire
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
desitka*, аз тия вече просто ги прескачам, чета, но не отразявам.  ooooh! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт