We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 430
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • # супернатурална #
Честити нови-стари премени. Опитах се да ви чета, но шаващите подписи на Импалка и Солти яко ме разконцентрират. Особено Джаред, клатещ Импала ме вкарва в същия ритъм, нищо, че предпочитам по-бясно каране, резки завои и да ми свистят ушите гумите.
Розе   bouquet Не знам как го правиш, но ме описваш много автентично. Падане, буане, събаряне - това звучи точно като мен  Laughing
Отивам пак да се пробвам да чета. За загадката съм пас, за разлика от Стичето   Whistling не съм влизала в подробностите на дийновите жесто-мимични проявления.  Rolling Eyes  Laughing

# 361
Особено Джаред, клатещ Импала ме вкарва в същия ритъм, нищо, че предпочитам по-бясно каране, резки завои и да ми свистят ушите гумите.
Като страстен Wink шофьор не мога да не се съглася Peace . Условията са здрава и сигурна кола и много хубав път.

Снимка от посещението на Jack Daniels Distillery (пия продукта, но не знам как точно се превежда ooooh! ).

И още едно от сутрешната серия:

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:36 от Impala

# 362
Стиче, аз пък на този Дийн не му давам повече от пилота на първи сезон Thinking

# 363
От пети сезон е, мили мои, много сте далече от истината.  Laughing

# 364
  • В средата на времето
От пети сезон е, мили мои, много сте далече от истината.  Laughing

Това не е ли от серията, в която Дийн се измъчваше по Сам нещо, излезе отвън, беше вечер и се разплака до Импалата, говорейки на небесата? Embarassed Малко ми е смотано обяснението, но като му видОх разплаканите очИ и за таз серия се сетих...Понеже всички серии съм ги минала само по веднъж не мога да съм по-конкретна Embarassed

# 365
  • # супернатурална #
Стиче, аз пък на този Дийн не му давам повече от пилота на първи сезон Thinking

От пети сезон е, мили мои, много сте далече от истината.  Laughing

И добре, че са, щото:

Която познае, печели още една награда - ще ходи да го успокояваhahaha

По задължение, де  Laughing

# 366
# 367
  • В средата на времето

Пу...отпаднАх Laughing Това беше единственото ми предположение... с моите спомени Laughing А разплаканите му очи така да предзвикват обгрижващия ми инстинкт... Whistling Heart Eyes

# 368
Измислих го - 5.18 Point of no return, серията с възкръстналия Адам. Импалке, това не е у Лиса, ами в клетката у Боби, ако се не лъжа.

# 369
Стиче,
Може Hug . От 5.18 най ми е ярка играта с ключовете ми Whistling .

Започнах източниците.
Това дори не знам дали е спойлер и дали изобщо си заслужава да се публикува, но поне да не съм се прецакала само аз да го прочета  Mr. Green :
Question: Do you know if there are any plans for Supernatural to do another meta-ish episode next season? Or was last season’s “The French Mistake” the last one? —Annie
Ausiello: Sounds like the fourth wall will come crumbling down yet again. “We have not put the kibosh on meta,” insists exec producer Sera Gamble. “It’s completely about somebody pitching a story that would work for us.” Gamble acknowledges that “The French Mistake” — in which Sam and Dean were transported to an alt-reality where they were “Jared Padalecki” and “Jensen Ackles,” the stars of a TV series called Supernatural — will be tough to top. “We set a pretty high bar,” she concedes. “But hey, I thought we were never going to be able to do meta again long before ‘The French Mistake.’ And then that got pitched, and we had to do it, of course. I wouldn’t be surprised if at some point in Season 7 or beyond, someone pitches something that enables us to do a fun episode like that again.” (източник)

Някакво клипче, което не виждам, понеже ми бил смотан региона Crossing Arms . Може би вие ще го видите.
Edit: Намерих го - Supernatural - Count On You Preview - пфю, тъпотия, ядосах се Close .

Интересна статия How and why fans are trying to save Castiel

Премиерната дата на Сезон 7 е 23 септември ! (източник)

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 12:26 от Impala

# 370
Да, Стичето позна.
Ти си.  Hug

# 371
Здравейте!

Отдавна не съм се вясвала тук, сега набързо попрегледах какво сте писали.

Да пожелая много любов и щастие на Бичито за рождения ден на една дъъълга патерица. Жива и здрава да си!  newsm51

# 372
Да, Стичето позна.
Ти си.  Hug
Една лесничка от мен Grinning Особено за по-напредналите Laughing

# 373
Искам аз - яд ме е че не познах предишната Crazy ! 5.14 'My Bloody Valentine', малко преди да осмуче демонката. Въх, страшно беше Grinning . Изражението от подбрания кадър прилича малко и на това на обладаното Сами Heart Eyes .

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 23:28 от Impala

# 374
Е, Самито с обладаната физиономия остава и да не го познаеш Wink Laughing Само се чудех, ти ли ще си или Галето Laughing Давай следващата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт