Свободни боеве - ММА

• 13 656
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Оставете го тоя смешник Валери, кажете нещо за Любо Чука!!!
Идеалът ми за мъж  Mr. Green
Ама, на! На мама милото детенце вече поостаря за такива постижения, на цели 13 години е!
Но за татуировка никога не е късно  Joy Joy Joy

# 91
  • София
Че к'во му е на Любо Чука, бе?
Той моят и на балет ходи, обаче се замислям дали да не го спра, всички там са без татуси, ще вземат да го изгонят детето, да развие някой комплекс. Иначе и така си го представям, как му връчват някаква награда, не само на ринга.

Хърмаяни, аре да ги водим заедно да ги татуират. То мъж без татус какво е? А? Чист гей!

# 92
Клоне, ти си от София, избери читаво студио. Ш`ъ долетим с младежа.

# 93
  • София
Клонке, що така мъ фърляш в недоумение? Не ми се отварят линковете за чука, пък сега викам, ей на, сеетила се е да даде снимка. Ама, викам си, що така е в балетна позиция този борец, нещо много нормално гледа!  newsm78 Чак после видях плаката за младите балетни изпълнители. Crazy

# 94
  • Пловдив
Снимка! Снимка! Снимка! Искам снимка на въпросния Чук!

# 95

Ето го! С татусите! Разкош!

# 96
Ето го! С татусите! Разкош!
Няма кой да го загащи, горкичкия.
СкъсА ми се сърцето 'начи. Cry

# 97
Ochevidno ne vi haresva Ljubo... Ne che i vie ste mu v target list-a de... Wink

PS Sori za latinicata

# 98
  • Пловдив
Как да не ми харесва! Прекрасен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Толкова секси парче..... Heart Eyes

# 99
Тоя ако знае кой е Далчев, от раз го взимам  Mr. Green

# 100

Аз нямам татуси и ми е мечта от няколко години, но мъжът ми не дава. А аз го слушам. Затова съм решила детето да татуирам Каквото е беличко, цялото бих го ошарила, щото е много бледо, а аз си падам по по-матовки.

Клонкеее, че то няма да стане матовко...ще стане синьо от тези татуси, скъпа...недей да кепезиш така чадото  Naughty

пп Мммм, пък откъде да знам, може пък за Свободните боеве това да е основното изискване...да не объркам нещо  Wink

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 20:13 от inna-bubulina

# 101
Много искам момчето ми да прилича на него. Даже мисля тези дни да го водя да му направят една татуировка. Съвсем дискретна, на вратлето. Обаче той си хареса една змия, а на мен ми изглежда брутално, все пак е само на 8 години. Но ще видим, де.

Важно решение е това, не трябва да се подценява. Няколко добре подбрани татуировки и вече край на терзанията "Как се говори с момиче", 8-годишните мацки ще му се лепят сами  Mr. Green

# 102
Ай, ся и претенции! Нали победи канадеца, за какво му е да знае Далчев Mr. Green

# 103

Naughty Ако ще се редиш на опашката, смъкни малко критериите, инак нямаш шансове  Mr. Green

# 104
А другия чук до Любо каква муцунка е направил...като фолк дива на фото сесия.

Общи условия

Активация на акаунт