Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 585
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
И за пореден път съжалявам, че опитах да бъда полезна.
на мен пък ми се струва, че ти нещо започваш заяжданията  newsm78

доколкото си спомням на Кастинга пише изсветляване 1-2 тона което логично би се получило на естествено светла и кестенява коса.. иначе мн бързо пада според мен и трябва да се наслагва

# 151
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, каква порьозност, та тя се боядисва за първи път?  newsm78

не че не е възможно една коса, която не е боядисвана да бъде порьозна, но при Kriskaaa са се получили петна, защото явно не е била намазана бързо и равномерни и температурата при корените е била по-висока, следователно там е станало по-светло, а по дължините, където температурата е била по-ниска е станало рижо.

убедена съм, че проблемът не е в следствие на стилизанти.

доста често при първо боядисване в домашни условия резултатът е този, особено ако косата е по-дълга.

asja, като гледам май пак си си променила мнението за Casting Grinning

именно по тази причина - на различните части от косъма е действано различно и има нужда от уеднаквяване  Peace

# 152
a.l.e.n.a, ти сигурна ли си, че косата на Kriskaaa e порьозна? Аз лично не съм убедена и няма как да знам при положение, че не съм и виждала косата.

Продуктите, които се използват преди боядисване и  са за порьозна коса не биха променили температурата, а точно температурата е причината да се образуват петната и поради тази причина е трябвало да бъдат намазани първо дължините и след това корените, а Kriskaaa това едва ли го е направила.

Когато косата е порьозна, то изсветляването на тези места е по-голямо, защото косъмът е поел много повече от боята, а при Kriskaaa по-голямото изсветляване е в корените, където косата се предполага, че е здрава, а не по дължините.

Температурата не се уеднаквява с продукти за порьозна коса. Ако беше използвала такъв продукт в момента петната можеха да бъдат още по-големи.

# 153
  • в 1001-та нощ
това, което имам предвид е, че порьозността й вече е променена и не еднаква навсякъде (в следствие на боядисването - на петна  Peace )

# 154
това, което имам предвид е, че порьозността й вече е променена и не еднаква навсякъде (в следствие на боядисването - на петна  Peace )

Не е задължително косата да и е станала с различна порьозност и петната не са в следствие на порьозност, а на неправилно боядисване.
Разлика в порьозноста се получава когато косата се боядисва системно и краищата са много по-увредени от корените.

# 155
Хахахахаха!
Да се смееш ли, да плачеш ли?!
Аз ви казвам и ви показвам снимки на моя приятелка, която си докарва показания цвят с Кастинг, при това по думите й косата й е много бяла. Колко точно, няма как да знам! Но я виждам всяка седмица с очите си и косата й е много хубава, светло руса и без никакви непокрити бели косми. Факт! Цветът на косата й е кафяв, като моята. НЕ Е РУС, НИТО ТЪМНО РУС, не знам, колко пъти трябва да го напиша. Не убеждавам никого. И не смятам, че някой ще си навреди на косата, ако се боядиса с Кастинг. Дори и да не постигне желания цвят, Кастинг няма да му я увреди, което със сигурност ще направят префесионалните бои, които са много силни, а резултатът често е непредвидим, както и при всяка друга боя! Дадох пример- Индола цвят перла ми беше направил такава сиво-лилава косата, че направо ми се плачеше. Същото беше се случило и на gardje.
Повече няма да коментирам.

# 156
Хахахахаха!
Да се смееш ли, да плачеш ли?!
Аз ви казвам и ви показвам снимки на моя приятелка, която си докарва показания цвят с Кастинг, при това по думите й косата й е много бяла. Колко точно, няма как да знам! Но я виждам всяка седмица с очите си и косата й е много хубава, светло руса и без никакви непокрити бели косми. Факт! Цветът на косата й е кафяв, като моята. НЕ Е РУС, НИТО ТЪМНО РУС, не знам, колко пъти трябва да го напиша. Не убеждавам никого. И не смятам, че някой ще си навреди на косата, ако се боядиса с Кастинг. Дори и да не постигне желания цвят, Кастинг няма да му я увреди, което със сигурност ще направят префесионалните бои, които са много силни, а резултатът често е непредвидим, както и при всяка друга боя! Дадох пример- Индола цвят перла ми беше направил такава сиво-лилава косата, че направо ми се плачеше. Същото беше се случило и на gardje.
Повече няма да коментирам.

Не искам да заставам зад някой,не чета често темите във форума,но когато да се зачета виждам "захапвания" от страна на B & C.Защо винаги трябва да се включи с контриране?

asja ,напълно подкрепям относно действието на боите,наскоро посъветвах позната да се направи с платина на ММБюти-при мен става убийствено като цвят,а при нея стана синя!!И не е от престояване с боята,тъй като лично без да искам престоях 40 мин. (имах спор по телефона и то врмето минало  Laughing)

# 157
Дори и да не постигне желания цвят, Кастинг няма да му я увреди, което със сигурност ще направят префесионалните бои, които са много силни, а резултатът често е непредвидим, както и при всяка друга боя!

На косата не знам колко ще и навреди Casting, но на джоба със сигурност.
Не съм използвала всички професионални бои, но от Koleston perfect не мога да се оплача и не смятам, че ми е увредил косата.  Grinning
Ако една професионална боя попадне в ръцете на един незнаещ и неразбиращ човек, то със сигурност резултатът ще е непредвидим. А ако вземе и и сложи и коректор и не спази пропорциите, то направо може да стане страшно.  Laughing 

А сега малко да се изфукам  Blush  Grinning

jaklins, сега по-добре ли е и забелязваш ли разлика от преди?
Перфектен уеднаквен цвят. Много ти благодаря за съвета  bouquet  bouquet
И пак благодарение на теб реших да не експериментирам повече с непрофесионални бои. Hug

И отново ще пусна линк към темата за безамонячните бои в която не съм се включвала въобще и не контрирам никого  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591448.0

# 158
  • в 1001-та нощ
това, което имам предвид е, че порьозността й вече е променена и не еднаква навсякъде (в следствие на боядисването - на петна  Peace )

Не е задължително косата да и е станала с различна порьозност и петната не са в следствие на порьозност, а на неправилно боядисване.
Разлика в порьозноста се получава когато косата се боядисва системно и краищата са много по-увредени от корените.

никъде не съм писала, че петната са в следствие на порьозност, напротив - допускам, че в следствие на неравномерното нанасяне на боята (или продукт по косъма, който е забавил процеса на места) порьозността е станала  неравномерна

всяка коса има степен на порьозност - аз не коментирам нейната колко е, а това, че може би е неравномерна и може да има има полза от продукт, който да я уеднакви  Peace

във всички случаи - той няма да й навреди

# 159
всяка коса има степен на порьозност - аз не коментирам нейната колко е, а това, че може би е неравномерна и може да има има полза от продукт, който да я уеднакви  Peace

a.l.e.n.a, защо мислиш, че може да има неравномерна порьозност? Кое те наведе на тази мисъл?  newsm78

Наистина не си писала, че петната са  вследствие на порьозност.  Peace

Дано Kriskaaa се включи скоро и ни просветли за състоянието на косата си.  Praynig

Също ще ми е интересно да разбера и подробности за косата на свекърва и.
Предполагам, но не съм 100% сигурна, че при свекърва и това боядисване не е било първо.

# 160
  • в 1001-та нощ
имах предвид, че ако боята е нанесена неравномерно и със забавяне във времето - то е действала на различните части от косата различно време - на едни места е действала по-дълго, има повече извлечен пигмент и внесен нов, на други по-малко - и самият косъм в различните тези места е вече различен - не само товън, но и отвътре  Peace (подобен ефект ще има - ако стилизанти на места са натрупани и забавили действието на боята  Peace )

това имах предвид  Peace - и понеже разликата е толкова очевидна - предполагам и разликите в порьозността не са малки  Peace

да ползва съответния продукт - не е обещание за успех втория път - а само предпоставка  Hug

# 161
a.l.e.n.a, ние все още не сме виждали косата на Kriskaaa, поне аз не съм.  Mr. Green
Предлагам ти да изчакаме и ако Kriskaaa пожелае да пусне снимка, тогава да продължим с коментарите.  Peace  Simple Smile  Wink
Ние дори не знаем колко голяма е разликата и е напълно възможно Kriskaaa да не използва абсолютно никакви стилизанти  Laughing  Wink
Нека да изчакаме  Hug

# 162
По въпроса с Кастинг - и аз имам една позната, която има супер хубав цвят светло русо, и се прави с Кастинг, най - светлата. Основата и е 5, или 6, на около 40 години е.   Загадка е за мен как става, но е факт.

Всичко, което съм чела като теория в учебници и.т.н. би окачествило това като невъзможно и пълна мистерия  Laughing

# 163
  • Перник
Чета,чета и ми стана смешно от това дълго дискутиране....и не се сдържах  Simple Smile Хайде Kriskaaa да се включва по-бързо,че темата ще стане blond 23! Летни хиени  Crazy

П.П. не се обиждайте,не го пиша с лоши чувства,просто да разведря мъничко  Hug

# 164
Чета,чета и ми стана смешно от това дълго дискутиране....и не се сдържах  Simple Smile Хайде Kriskaaa да се включва по-бързо,че темата ще стане blond 23! Летни хиени  Crazy

П.П. не се обиждайте,не го пиша с лоши чувства,просто да разведря мъничко  Hug

hahaha
Разсмя ме най-искрено.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт